tatty_torttar_astana
4.4
4.4
Даулет Биназаров
В восторге
Ақмарал өте керемет тәтті торт болыпты. Ұлыма өте ұнады, дәмі керемет. Тек, Сізден тапсырыс береміз!
Nasiba Melibaeva
Совсем не понравилось
Қолынан ештеңе келмейді не советую заказ бермеңіздер бір күн уақытты алды
УА
Улдана Агабекова
В восторге
Өтееееее дәмдііі👍👍👍👍👍👍👍 Мен ойлағаннан әдемі шығыпты рахмет апке😘😍😍😍😍
Ауелхан Муталхан
Все вкусно😋
Aigerim Uristemova
В восторге
Рахмет за такой красивый и вкусный бенто тортик🫰🏻
guln
В восторге
клубника в шоколаде свежая и очень вкусная ! нам все понравилось , шоколад качественный 🥰👍
Шеф .
В восторге
Клубника в шоколаде өте тәтті және арзан. Рахмет фотоға түсіріп үлгермедік жеп қойдық😁😁😁
Aidyn Uzakbaeva
Вкус, оформление супер 👍🔥
Jaina Rahmatulla
В восторге
Заказали чизкеик , вкусно, прямо тает во рту .
Султан Мусин
В восторге
Добрый день мы пишем живые и грамотные отзывы 30 отзывов - 9 500 тг 60 отзывов - 16 500 тг 90 отзывов - 25 000 тг Подробности и заказ в WhatsApp: 『WatsApp: 8 778 340 02 51 Наш Сайт: nakrutka-otzyvov.netlify.app