Doss
Бар
Ждем Вас!
КА
Кайрат Аманбаев
Тамақтары өте дәмді болды.Салаттары қандай дәмді,қуырдақ ,шашлык керемет балдай тура.Үлкен рақмет сіздерге,аспазшыға ,Самал админ.ға.Кешіміз жақсы өтті.
Л
ЛАККИ
Вчера у нас был банкет в этом кафе. Всё очень порнравилось. Блюда очень вкусные. Благодарю хозяйку Зауре, повара Венеру и администратора Самал. Рекомендую.
Just N
Спасибо за прекрасный вечер в Вашем кафе, очень атмосферно! Особенно внутри, придаёт новогоднее настроение. Официантке также спасибо большое за качественное обслуживание!
28 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Благодарим, что оценили! Успехов Вам 🙌🏻 надеемся 🙏🏻 что Вы еще посетите нас ☺️
БУ
Бибигуль Усербаева
Тамактары оте дамди унады Самалга рахмет,поварга рахмет колдары дерт кормесин барлы тамаша болды,кенес беремен осы кофеге еш окинбейсиздер
28 декабря 2025, официальный ответ
Добрый вечер, Бибигуль. Огромное спасибо, что оценили 💛 Мы стараемся 🤝 Нам очень приятно что Вы отметили нашего повара 🌷🌷🌷
SB
Shyngys Baibolat
Салтанат огромное рахмет очень отзывчивая и приятная девушка!!! Кузня классная нам все понравилось !!!
26 декабря 2025, официальный ответ
Shyngys, здравствуйте. Спасибо большое за отзыв 🔥 Приходите ещё. Будем Вам рады 🙌🏻
Марат М
Проходил мимо попросил зайти в уборную, сказали посторонним нельзя. Печально, а за кухню не знаю, не кушал.
11 декабря 2025, официальный ответ
Мы переговорим с персоналом чтобы впредь они впускали людей в уборную. Просто они заботятся о других…
Марал Кожахметова
Большое спасибо кафе Doss ! Все очень понравилось . Кухня и обслуживание на высшем уровне. Спасибо администрации ( Нас тепло встретили и создали атмосферу ) Процветания вам и побольше благодарных клиентов .
ZZ
Zaure Zhumabekqyzy
Манты во рту тают 🫠👍 всем советую. Придите и попробуйте.
6 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, спасибо за ваш отзыв и оценку 😌 Мы работаем для вас 💛
ГК
Гулнур Кошербаева
Керемет заведения шымен,атмосфера кушти проста огонь🫶🏻тамактары дамди, Рахмет коп обслуживание керемет👍бари унады Улкен Рахмет👍🫰🥰🥰
Абылай Арыстанбек
Бары Жакся унады администратор татем жаксы унады бары
25 октября 2025, официальный ответ
Рахмет кымбатты Досс, конагымыз☺️Биздин есигимиз Сиз ушин аркашан ашык🙌🏻Келеси жолы келгенинизде б…
Abylai Arystanbek
Бәрі күшті ұнады маған пивалары арзан
25 октября 2025, официальный ответ
Курметти , кадырли биздин конактарымыз рахмет сиздерге биздерди тандагандарыныз ушин🙌🏻
E
Eduard
Оте жаксы отырыс болды, Администратор молодец Дым киыншылык былдермеды молодец, караоке тегын, Туылган Кун откызген едык, буйырса келесы Туылган кунымдв осы жерде откызем.
25 октября 2025, официальный ответ
Коптен коп Рахмет Сизге, Уакыт болгелинизге. Биз клиент ушун кызымет етемиз ☺️🙏🏻🫶🏻 Келеси кездес…
Аибол Сарсенбаев
БОТА Кисиге Коп Ракмет Оте Коп жумусын Жаксы Откарад екен Мен Ризашылыгымды Бидирем Абылаихан хана 33/1
22 октября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Аибол, большое спасибо за ваш отзыв ❤ Были рады вас видеть 🤝 надеемся что вы придете еще раз 🙌🏻
Дамир Сериккали
Очень классная сервис и караоке классная
20 октября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Дамир. Огромное спасибо за теплые слова 🤗 И, конечно же, ждем вас снова!
ТН
Талгат Низамутдинов
очень приятная атмосфера, приятный персонал, приятное на вкус пиво, караоке имеется( причем бесплатное), в общем все понравилось, обязательно приду ещё раз ощутить этот вайб
19 октября 2025, официальный ответ
Спасибо большое ☺️ за теплый отзыв. Мы стараемся для наших клиентов. Надеемся Вы посетите нас еще…
N
Nurzhan
Отмасфера хорошее караоке классное хорошие обслуживание
16 октября 2025, официальный ответ
Nurzhan, добрый день, спасибо большое за отзыв. Приходите ещё, мы будем очень рады ☺️
А Т
Бул бар қазір мүлде басқа деңгейде! Бұрын қарапайым болатын, ал қазір өте жайлы, әдемі және көңілді жер Видно что все пророботали Бағалары да жақсы, обязательно тағы келеміз.
16 октября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Алмат! Спасибо за ваш отзыв и оценку!!! Ждём вас снова. Мы старались чтобы нашим клиен…
Расул Жакупов
Раньше сюда заходили, но тогда не было так уютно. Сейчас всё стало просто супер красиво, чисто, персонал приветливый. Молодцы, очень преобразилось место👍
7 октября 2025, официальный ответ
Спасибо большое 😊 нам очень приятно читать такой отзыв. Мы стараемся для наших клиентов ☺️
Г💐
Гульжан 💐💐💐
Праздновали день рождения! Кухня, сервис на ВЫСШЕМ уровне! Просто восхитительно! Посетили кафе на день рождения и остались под впечатлением. Уютная атмосфера, внимательный персонал, и блюда просто супер! Бота, благодарим Вас!🥰🥰🥰🔥🔥🔥
Фархат Фархат
Здравствуйте спасибо за хорошие обслуживание.. Бота спасибо вам огромное я с друзьями поседели отлично ауро отлично музыка 🔥 отличная атмосфера
1 октября 2025, официальный ответ
Спасибо большое 😊 нам очень приятно что Вам понравилось. Мы стараемся для наших клиентов
НТ
Нурдаулет Тургынбай
Здравствуйте пишу за хорошие обслуживание за приятные общение Бота спасибо вам за прекрасный вечер заведения огонь 🔥🔥🔥🔥🔥🔥
1 октября 2025, официальный ответ
Спасибо большое ☺️ нам очень приятно. Приходите еще, будем рады снова Вас видеть. Мы стараемся для наших клиентов ☺️
t
tomaa.01
Супер досс,спасибо за кухню за вечер за отмасферу классно посидели . Удачи и процвитание.
28 сентября 2025, официальный ответ
Спасибо большое ☺️ будем рады видеть Вас снова. Приходите еще ☺️
СА
Саягуль Абдрахманова
Doss кафесінің атмосферасы тамаша екен. Бүгін керемет отырыс болды. Менюі дәмді, әрі барлық тамақтарының поциясы мол.Музыкасы да керемет.Жалпы 5 жұлдызға лайықты демалу ортасы.
Амина Иматова
Дос кафесі керемет. Тамақтары тамаша, атмасвера, дизайн просто топ топ !Таза.Қызмет көрсету жоғары деңгейде.Бағалары да қолжетімді. Нағыз демалатын , жаныңа жайлылық сыйлайтын орын.Өте керемет кафе! Іші жайлы, қызметкерлері сыпайы әрі көңілді. Тамақтары дәмді, әсіресе [блюдо/сусын атауы] қатты ұнады. Міндетті түрде тағы келемін!"
Всем Добра
Doss кафесінде кішігірім корпоративімізді атап өттік. Кафенің атмосферасы қатты ұнады. Қызмет көрсету өте жоғары деңгейде. Тағамдарының дәмі тіл үйіреді.
Асека Сабырова
Дос – нағыз қаладағы жасырынған інжу! Мұнда кірген сәттен бастап жайлы атмосфераға еніп кетесің. Кофесінің дәмі бөлек, ал кешкісін әуен мен би көңіл-күйді көтеріп, танцполға өзі-ақ жетелейді. 🎶💃 Бұл жер тек қана кофе ішіп, дәмді тағамнан ләззат алатын орын емес, достармен ұмытылмас сәттер сыйлайтын мекен. Әр келген сайын жаңа эмоция, жаңа қуат аласың. 💫
Айгерим Абдиганиева
Очень вкусно,сервисом довольны👍👍👍
АЕ
Аяжан Елеубай
Самый лучший кафе Doss❤️🔥
ЖБ
Жазира Байниязова
Бұл кафе – қаладағы нағыз жасырын қазына дер едім. Ішке кірген сәттен-ақ атмосферасы көңілді көтеріп жібереді. Музыкасы да, интерьері де өте үйлесімді. Ас мәзірі – аспаздың жанымен жасаған туындысы сияқты: әр тағамы дәмді ғана емес, әдемі де безендірілген. Қызметкерлердің сыпайылығы мен көңіл бөлуі бөлек алғысқа лайық. Өзімді қонақ емес, қадірлі дос ретінде сезіндім. Міндетті түрде достарымды ертіп тағы келемін!
РС
Рахима Сабиева
Отличное заведение, сегодняшнего проведенного времени в кафе осталось приятные впечатления. Очень вкусно и уютное атмосфера. Приятная музыка. Нам очень понравилось.
AZ
Aizada Zhaksylyk
Керемет көңілді бари
LM
Leila Milawka
Кеше Doss кафесіне бардық корпоротивке өте керемет жер тамағы бәрі керемет қызмет көрсетуіде жақсы бір сөзбен айытқанда керемет жер
Gulzada Orazalievna
Очень вкусно спасибо большое
ШБ
Шолпан Боранбаева
Doss кафесінде корпоративте болдык. Тамақтары дәмді. Обслуживание на высшем уровне! Спасибо!
Г
Гулбала
“Бұл кафе – жүректің Wi-Fi-ы: автоматты түрде қосылып қалады!”🌹🌹🌹 💥💥💥💥Көңіл-күйдің ең дәмді нүктесі – осы кафе.”❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Очень душевно отметили профессиональный праздник в кафе Doss.Меню разнообразная и вкусная.Спасибо администрации🤗🤗🤗Желаем много гостей,процветания и успехов 💐💐💐
ӘЖ
Әмірбек Жадыра
Дос бар топ топ Пиволары көп көп Клиенттер шок шок Обслуживание оқ оқ Тамада оп оп
🌷🌷🌷 Рахмет ☺️ корпоративиниз кушти отсин
Жансая Амангелдиева
Отличное место , по всрослому , устройствали тут корпоратив, было супер, атмосфера стильная, кухня на высшем уровне очень хорошая и уютная атмосфера 😍😍😍😅😘😘
Спасибо большое 🌷 мы очень рады что Вам понравилось у нас 🌷🌷🌷
AZ
Ainur Zhumabekova
Doss барына үлкен рахмет было очень вкусно очень хорошая заведение обстановка приятная 😊 качественный музыка вообщем было Круто 👍🤟
Спасибо большое ☺️ мы очень рады что Вам понравилось 🌷🌷🌷
ГС
Гульнур Смаилова
Досс кафесіне келіп өте риза болып кеттім. Адамга деген сыйластыгы унады. Тамактары оте дәмді.Жумыскерлері жаксы, сыпайы.Іші деген таза , барлығы унады. Рахмет сіздерге.
😍С
😍 Сезім
🫶 “Досс – досыңнан да артық, жүрегіңе жақын кафе🩵 😄 “Доссқа кірсең, диетаң есіктің алдында қалады! 🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Лаура Уалиханова
*«Дос» кафесі – дәмнің мекені,* Көңілге керемет күй береді. Шай мен тәтті, тамақ та тамаша, Қонақтардың көңілдерін көтереді.
ШЖ
Шәріпқазинова Жадыра
Doss кафесі тағамдары өте дәмді, іші жанға жайыл, ыңғайылы, жақсы отырып демалатын орын! Ішіндегі қызыметкерлеріде өте мейірімді! Барлықтарыңыз келіп көріп менің ойыммен келісіп қана қоймай рахмет айтасыздар!!!!!!!
ZZ
Zarina Zhanalieva
Дос кафеси тамактары дамди айтарга созим жок ❤️❤️❤️ Аркашанда кулимдеп карсы алады
A_
Aseka _
Тут опасно: сначала влюбляешься во вкус блюд, а потом — в хозяина заведения, когда узнаёшь, кто это😍
ЖМ
Жансая Мады
Дос кафесінің ұжымына рахмет. Жақсы отырдық . Тамақтары дәмді . Музыка да керемет
Макосия🌹 Макос
Тағамдары өте дәмді Отбасымызбен барып қайттық керемет👍
26 сентября 2025, официальный ответ
Көптен-көп рахмет ☺️🌷🌷🌷 Біз клиент үшүн кызмет етемеміз☺️
SЯ
SMB Я
Вкусные шашлыки , жаренный чечел 👍🏾😍 и караоке звук профессиональный ✨🌸
Спасибо большое ☺️ нам очень приятно что Вам понравилось ☺️
ЛБ
Лариса Бекмагамбетова
Стейктары өте дәмді,порциялары тойымды.
Спасибо большое ☺️ приходите еще 🌷 будем рады вас видеть 🌷
AG
Almasova Gulbarshyn
Шашлыктары өте дәмді, бағалары қолжетімді, бізге қатты ұнады. Рахмет😇
Рахмет 🌷Ризалыгынызна биз Оте куанышпыз 🌷 тагы келгенизне куаныш боламиз ☺️