Быстрое питание
Kr
Kapra red
Очень вкусно, быстро приготовили, доставили по адресу, всем доволен, здоровый Донер за 1890 выше всяких похвал, в комплект положили соусы и халапенью, спасибо большое 🙏
МЖ
Молдир Жумабек
Бүгін қыздармен Роил деген сетті алдық.Қатты Ұнады!Рақмет!Доставка тез ыстық уақытында жеткізілді.Пицасы сырный сочный дәмді болды сет өте арзан сапасы жақсы🥰🥰🥰🥰
Ular Ukosyna
Very tasty. Thank you very much. The sushi is simply amazing🤤😍😮💨🍱
Ж.Б Бакытжановна
Сәлеметсіздерме!Донер өте дәмдіәрі тойымды болды,рахмет үлкен😘❤️
NK
Nurbakyt Kydyrali
Осы жерден суши пицца алып жедік, өте дәмді. Сушилары Атақты Маки Маки сияқтылардан кем түспейді, бірақ бағасы арзан. Енді тек осы жерден жейміз
iP
iPhone Pro Max
Сиздердин тагамдарыныз Оте дамди
Канат Б
Донер не очень если честно, картошки много, мясо совсем мало и не вкусные вообще не советую обходить стороной!!!! Самый лучший донер это на чубарах, донер клуб, вот понимаю мясо много соус необычный!!!советую!!!!!!!
Р
Рита
Бүгін дәмін көрейік деп суши, донерден алып көрдік. Енді тек осы жерден жейміз😍 дәмі керемет, донер сочный, начинкалары көп, барлығына ұсынамын👍
a
azharkaa
Очень вкусно и очень выгодна спасибо💗
ub
ulagat berkin
👍👍👍
Жанболат Арғынбекұлы
Дерзки донер сөз жоқ тек эмотция 😍✊🏻 Жасаған кассада тұрған браттарда тигры 🦁☝🏻
Н З
донер ишине май ма бырдене косал кускын келп кетед а так норм
G
Gabit
Думал Донер в полметра не съем, но он реально вкусный. Съел)))
Даяна Джарасовна
Сет Метр заказ берген болатынбыз. Өте Өте дәмді екен сушида донерда ыстыктай келді соус перчик бәрің салыпты рахмет көп көп😍😍😍❤️
Айгерим
Мммм өте-мөте дәмді ДОНЕР . Өте дәмді Алла разы болсын. Жасаған адамға, Ұйымдастырған адамға жеткізіп берген адамға деген адамға Рахмет 😚өте керемет болды Радной донерлері шынымен де радной екен. Бір емес бірнеше рет заказ бердім. Жылдам жеткізеді. ЭКСПОға дейін жеткізді Алла кісіптеріңізге береке берсін
Madiyar 🛸
Суперррр😍😍😍😍
Adil Masturbek
Метр донер классный,можно пойти и с друзьями скинутся и поделить на четверых
Azamatik 👾
Просто не достойн
Maksat Iskali
Метровый донер проста бомба 3 адам болып арен тауыстык обслуживание оте жахсы всем рекомендую 🔥🔥🔥
Рахат .
Бомба 💣, самый большой донер в Астане) Вкус 👍.
Giga Niga
Керемет, ұнады
MB
Mustafa Bekzhigitoov
Заказали донер дәмі супер сөзбен айтып жеткізе алмаймын😍😍😍
НM
Нурахмет Mlbb
Донер оказался невкусным: мясо сухое, соус пресный, а овощи не свежие. Не рекомендую лучше не советую тут заказывать
AD
11 декабря 2025, официальный ответ
Спасибо за отзыв. Нам жаль, что блюдо не соответствовало вашим ожиданиям. Качество донеров регулярно…
Аида Жолдасова
Заказала сет Royal , ооооочень вкусно 😋 За такие цены добавляют все по максимуму 😋 я очень довольна 👍
NB
Nursulu Baibolatova
Комболарының бағасын айта алмадым😮💨😍 Кухнясы вообще күштііі
Zhbk
Дамди 😍❤️
بذور الكتان akhmetbekova
Бәрі дәмді болдыыы, ыстық күйінде келді, сушылары нормаға сай пиццалары әдемі піскен сыр көппп рахмет 😘
MS
Mayra Smadiyar
Сегодня заказала в Ахмет Донер суши, пиццу и донер — всё было очень вкусно и свежо! Доставка быстрая, блюда тёплые и аккуратно упакованы. Особенно понравилось качество и порции. Обязательно закажу ещё раз. Спасибо за сервис ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
СХ
Салауат Хан
Қарның ашты ма Ахмет донерге хауарлас қарныңды лезде тойдырат
TS
Torekhan Saribay
👍👍👍
A
Andrey
Все вкусно
Айжан Жумабек
Сет Royal,1метр донер тапсырыс бердік.Өтее дәмдіі😍Сушилардың порциялары үлкен,пиццасы да дәмді,донердің соусы,еті көп екеен.Бәрі ұнады,Рахмет!
Akosya ☄️
Вкусно, не дорого, быстро и кайф
ДТ
Дидар Танабаева
Бірнеше рет алдық сушылар дәмді ыстық . Донерлерін кішкене толықтыру керек. В целом өте дәмді.
Анёка❤️ Ш
Было очень вкусно по пробовала новинку донер твикс с айраном прям зашло особенно когда хочется чего то острого самое то 🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🤍🤍🤍
UB
Uldana Baganali
Просто лучшие! Сервис, обслуживание на высшем уровне! Нурсулу обслуживает очень хорошо 🔥
A
Ares
А теперь хочу , чтобы этот донер был на моих похоронах вместо цветов , а вежливый персонал стоял рядом.🤍🌯
Туча 🤍
Соус отстой, тупо томатная паста с водой
AD
28 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо, что поделились своим мнением. Нам очень жаль, что соус в донере не оправдал в…
НЖ
Несибели Жумабек
Запеченные роллы ыстықтай келді😍 мммм дәмді, магги✨ Тез дайындалып, тез жеткізді.
Zhansaya Bolatqyzy
Бүгін бірінші рет алып көрдім. Айтпағым — дәмі күшті, порциясы тойымды😻. Дәмі әлі таңдайымда
Акерке Айдар
Бүгін заказ беріп көрдік, дәмі өте керемет ұнады бізге👍 Оператор Нұрсұлу отдельно рахмет барлығын түсіндіріп,жылдам заказ қабылдады🫶🏻 Начинкалары молынан,дәмді болып келді🔥
XA
Xalida Alikulova
Жақында донер алған едік ,дәмді екен іші сухой емес сочный!Бугін сет Туман алдық ,сушилері дәмді екен,пиццасыда дәмді болды!Қызыма фри өте ұнады!Алда және заказ береміз!Алуға кеңес беремін
ГХ
Гулжан Холбаева
Бәрі дәмді болды! Тез қабылдап тез дайындап берді , балаларыма ұнады
R
Rasul
Кафешка хоть и не большая но очень уютная кухня
aya zhaksylyk
Самое топовое место в Астане где можно очень вкусно, комфортно покушать+ к этому бюджетно. Самое главное тут сотрудники добрые хорошие люди репост им
Ельдар Баянов
Очень вкусно, прям не ожидал , 0.50 см 1890 тг все вкусно, приходите.
Али Таскожа
Мыкты мыкты Пицца донер дерзкий
Кушты екен
Муса Танирберген
Дамы кушты екен рахмет
IM
Isco Muslim
Мне очень нравится донер и суши😍