Қуырдақ №1
Очень вкусно
Ice Ice
Вкусно
Нурсултан Аманбаев
Бүгін осы жерден тамақ іштім, жылдам әрі дәмді болды. Аспаздарға рахмет! Қызмет көрсету деңгейі жақсы👍
NN
Nomad Nomad
Істеріңе береке берсін✊🏻👌 Взяли комплексный обед Плов ташкентский и Лағман дәмі өте жақсы. Бағасы бар жоғы 1500тг. Меню фоталары жоқ екен 2гиста. 20.12.2025
Сегодня пообедала в этой столовой, все очень вкусно, широкий ассортимент блюд комплексного обеда и при этом очень вкусно и дешево. Проезжая заезжаю на обед хорошее обслуживание, рекомендую!!!
Нурик Мадимаров
Бұндай тамақ ішетін жерлер көп болу керек. Тамақтары арзан әрі дәмді. Енді ашылған жер екен. Рекомендую эту столовую. Мне понравился сорпа и плов!!!
Polina 🤍
В 21:30 закрыты, ложная информация о часах работы.
Альбукерке Винамон
Все что пробовал, вкусно! И цены вкусные)) очень красиво и уютно! Рахмет!
Нурхат Есенгелды
Тамақтары өте дәмді және арзан екен, комплексный обедтері бар жоғы 1500 тг тұрады екен, всем советую
Дархан Сейсенбаев
Астанадағы адеми жер!!!