berrywish.01
Кондитерские изделия
БР
Бухара Ракыш
Клубника в шоколаде дәмді болды💐 Тапсырысты тез дайындап бергеніңіз үшін рақмет👍🫰Кеңес беремін
Мадина
Очень вкусно! Клубника свежая, шоколад классный, всё отлично сочетается 😍 Спасибо,ещё закажем🤗☺️
Ml
Me1r lan
Дәмі деген керемет енді😍 Бұйырса тағы аламыз,сендерге де советую
Амина Умирзакова
слишком әдемі и вкусно🥹🥹😍
Жанар Ибрашова
Алғаш рет тапсырыс бердім, бәрі ұнады. Дәмі де, сыртқы көрінісі де жақсы. Клубникасы жаңа, шоколады қалың әрі дәмді. Балаларға да, сыйлыққа да керемет 🍓🍫
Karakat ⠀
Ұнады.Өте сапалы түрде жасайды екен😍😍😍😍😍
Оралхан Темирбаев
Всем советую очень вкусные и свежие клубники😍❤️
Nurailym Y
😍😍😍всегда заказываю и всегда очень вкусные и свежие клубники😍😍
Dina ⠀
😍😍😍
Нурислам Манат
😍
aknur
Всем советую очень вкусные и свежие клубники😍❤️😋😋
Эльдана Дулатовна
Всем советую очень вкусные клубники 😍 Да и очень свежие 🫶🏻 И цены приемлемые 🥳
Mereyim Sakenovna
Самые вкусные и аккуратные клубники в городе. не могу налюбоваться😍😍😍,спасибо за такие клубнички 👍🏻😘❤️
АЕ
Абылай Ерпайыз