Кузовной ремонт
Службы
NT
Nurdaulet Tanlabek
Есікті ашам деп көршінін көлігін ұрып алып едім. Мына жігіттер әдемілеп орнына келтіріп берді багасында келістіріп жагдайга кіріп четко істеп берді. Өкінбедім. Алла берекесін берсін жігіттерге. Жігіттер нагыз профессионалдар өз істерін біледі.
NT
Nurbolat Tajibaev
Алла істеріңе береке берсін Жігіттер өте тамаша шықты рахмет
8 ноября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз Бе, Nurbolat! Пікіріңіз үшін көп рахмет!!! Біз сізге әрқашан қуаныштымыз 🤗
НА
Нуржан Алимкул
Очень рекомендую. Результат превзошёл все ожидания. Спасибо огромное за бережное отношение и качественную работу!
8 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Нуржан, спасибо большое за добрые слова о нашей работе ❤
Ерке Ерке
Отлично отработали! Устранили вмятины, покрасили, результаты ВАУ🔥. Всем рекомендую. Жігіттер молодцы 💪💪💪
3 ноября 2025, официальный ответ
Добрый день! Спасибо большое за доверие 🤗
NN
Nik Name
Мастер свое дело знает. Однозначно советую. От вмятины не осталось и следа 👍
Nura Nur
Жігіттердің жұмысы жақсы,тез жасап берді,кеңес берем!!!
Cәлеметсіз бе. Бізді таңдағаныңызға рахмет, сіздің келгеніңізге қуаныштымыз 😉
Айдос Халдаров
Жақсы жасап берді. Кеңес беремін. Жұмыстары жақсы екен
NK
Nurbatyr Kaskey
Жігіттер молодцы жақсы жасап берді. Жылдам әрі сапалы. Жұмыстары керемет 👍👍👍
ZI
Zhapar Iyebek
Отличная работа👍 быстро и качественно🤝🤝🤝
Добрый вечер! Спасибо, что уделили время и написали отзыв 😌
Работают очень качественно! Результатом очень доволен ✊✊
31 октября 2025, официальный ответ
Бекжан. Спасибо большое, очень приятно получать обратную связь 😉 Мы рады, что вам всё понравилось 💛