Oiyu
👍👍👍
GA
Gulmira Akhmetova
В восторге
Гүлмира ханымның көрпешелерінің сапасы өте жақсы, ұнады.
Н
Нурсултан
Совсем не понравилось
Көрпе айтып кетті бір ай болмай
Ораз Дюсембаев
В восторге
Әдемі, сапалы көрпелер, өте ұнады
Айгул Махмутовна
В восторге
Коп Рахмет. Корпелери таза адеми жасалган.
Z
ZZZSP
Салтанат ақшасын қайтарып алды
Салтанат
Совсем не понравилось
Оте нашар 🤮👎👎👎тигистери калай болсын солай тиккен, айтсан ол мен ушин жаксы дейди. Оте нашар адам кенес бермеймин клиентпен манерасы ноль . Жаксы жазылган отзывпен алданып барманыздар. Астында Балауса деген адамда отзыв калдырыпты келисемин ол кисимен оте нашар тигеди и оте нашар адам. Тексерип алайын десен асыктырып сойлеп урсып кетеди. Алганыма окинип кеттим. Отзывка карап алган едим, оз адамдары жазган ба
Богдан Беспалько
В восторге
Хочу выразить огромную благодарность за вашу работу! Заказывал корпешки ручной работы — результат превзошёл все ожидания. Видно, что каждая деталь сделана с душой и вниманием: аккуратные швы, качественные материалы и очень красивое исполнение. Отдельно хочу отметить, что всё было выполнено точно в срок, вы учли все пожелания, за что отдельное спасибо.
БК
Багила Куатбай
В восторге
Кыз жасауга тапсырыс бердим. Оте сапалы, уаде толык орындалган. Керемет.
NJ
Nurjan Jorabai
Не советую👎
БА
Балауса Абдуллаева
Совсем не понравилось
Кандаи тігінші тіккен мынаны,кисық тігістері,багасына лаиык емес,әдепсіз сөилесп возврат жасамай қойды арсыз екенсіңдер , матасын ладно көрмей матасын сапасын кормедім хотя бы тігісін дурыстап тігу керекгои, замоктары біреуісі сырттка карап тур екіншісі ішіне карап теріс тігілген,ужас
Асель As_baker1
В восторге
Ою көрпелері өте сапалы екен, жұмсақ мамық және ең қуанарлығы жеңіл екен! Гүлмира тәте алла қолыңызға қуат берсін, ісіңіз берекелі табысты болсын! Үлкен рахмет
Маулен Муса
В восторге
Матрасы/корпешки отличные! Качественные и мягкие, мне понравилось то, что они сделанные из хорошего материала и трудолюбиво (что я уже говорил когда написал "Качественные") стоит посмотреть!
MK
Murat Kala
Очень качественные
E
Elvira
Понравилось
Рахмет жақсы качествосы
Диана Мукиденова
В восторге
👍👍👍 очень понравилось одеяло и подушки
BA
Beksultan Asylbekov
👍🏻
AZ
Ainur Zhandaeva
В восторге
Қалын, сапалы көрпешелер, тез жеткізіп берді. Сатушы тандауға көмектесті, барлығын түсіндіріп жақсы консультация жасады 🥰
Аружан Мұханқызы
В восторге
Жоғарғы сапа ішінде ақ таза мақта өте жұмсақ ұқыпты тігілген
Иван Коротчий
В восторге
Заказывали комплект ручной работы и остались очень довольны. Качество исполнения на высоком уровне: аккуратная стёжка, ровные швы, ничего не торчит, всё симметрично. Видно, что работа сделана вручную и с большим вниманием к деталям. Отдельно хочется отметить дизайн. Орнамент смотрится дорого и гармонично, сочетание цветов спокойное, но при этом очень эффектное. В интерьере комплект выглядит даже лучше, чем на фото. Материал приятный на ощупь, плотный, держит форму, не выглядит «плоским». Большое спасибо мастерам за качество, вкус и аккуратность. Однозначно рекомендую магазин тем, кто ценит ручную работу, традиции и действительно качественный текстиль.
Машакар Мусина
В восторге
Сегодня приобрела корпошки,мне очень понравились
MA
Mukhtat Ainadinov
В восторге
Апаның көрпешелері әдемі Жаксы качество. Алла разы болсын. Өкінбейсіздер.
Аяулым Абдикерим
В восторге
Бүгін көрпешелерімді алдым. Ойымдағыданда күшті болып келді😘Еңбегіңізге рахмет👍🤗
Арай Нурали
Оте керемет сапасы жаксы👍👍👍
MR
Madina Rakhimzhanova
В восторге
Құрақ көрпешелерінің сапасы өте керемет🙏ОЛХ тан таптым, онлайн тез корсетіп, скидка жақсы жасап берді. Көп рахмет өте керемет сапасы 🙏👍👍👍
MU
Meirbek Ulykpan
Керемет сапа👍
ЖС
Жансауле Сарсенбекова
В восторге
Гүлмира ханымның «Ою» дүкенінен көрпе сатып алдық. Көрпенің сапасы өте жоғары: жұмсақ, жеңіл әрі жақсы жылытады. Материалы таза, тігісі ұқыпты, қазақы оюлары көз тартады. Бағасы да сапасына сай. Ең бастысы — қызмет көрсетуі өте жақсы, Гүлмира ханымның өзі сыпайы әрі кеңес беріп, таңдауға көмектесті. Сатып алғанымызға қатты риза болдық, баршаға шын жүректен ұсынамыз!
Аяулым Карымсакова
Оте жаксы
Алмагуль Куанышбаева
В восторге
Көрпелер өте сапалы. Бағасы қолайлы. Көрпелер жұмсақ әрі ыңғайлы, әдемі өрнектері бар. Қақпақтар алынбалы және жууға болады, бұл өте ыңғайлы. Көрпелер тек қолдан жасалған. 👍👍👍👍👍☺️☺️☺️🥰
Алмаханбет Мусаев
В восторге
істеріңізге береке берсін. Керемет екен құрақ көрпелері
ВД
Венера Дуйсенбекова
В восторге
Көрпе жастық көрпешелері өте жақсы,сапалы тігілген! Осы жерден заказ беруге кеңес беремін! Еңбектеріңіздің жемісін көріңіздер! 👍👍👍
Aidana Askerbekova
В восторге
Көрпе көрпешелердің сапасы өте жақсы! Бағасы қол жетімді! Өз ойымыздағыданда керемет болып шықты! Гүлмира апкеге рахмет!
Rustem Musaev
В восторге
жастык корпе унады маган. жумсак. Рақмет
ГС
Гульжан Сманова
В восторге
Өте керемет көрпелер, қазақи нақыштағы, мақтасы қалың және жұмсақ
Акмарал Муханкызы
В восторге
Құрақ көрпелердің сапасы өте жақсы,бағасы да өте арзан👍🏻
МТ
Мадина Турсынбекова
В восторге
Көрпешелері қалың екен қатты ұнады. Ойымыздан шыкты. Недеген еңбекпен жасалған дүние. Еңбегіңіздің жемісін, берекесін берсін. Көп көп рақмет. Қолдарыңыз дерт көрмесін...
M
В восторге
Качественные, красивые корпешки. Рекомендую.
СА
Садыков Абзал
В восторге
Өте керемет сапалы көрпеше жастағы мен бірге, бағасыда тиімді. Рақмет апай сізге ұл-қыздарыңыздын рақатын көруді Алла Тағала нәсіп етсін
ЖБ
Жансая Байдуллаева
В восторге
Качество очень хорошее, мне очень понравилось.
Aruzhan Kozyke Mukhanqyzy
Керемет көрпелер, сапалары 👍🏼👍🏼