Кунжут

4.2
4.2
Сұлтан-ғасыр Крутой3 отзыва
10 января 2026, официальный ответ
Сізге ұнағанына куаныштымыз. Тағы да қонақта күтеміз🤗
Мирас Т.4 отзыва
24 декабря 2025, официальный ответ
Спасибо большое за отзыв! 😊 Рады, что вам понравилась наша выпечка. Будем ждать вас снова!
MK
Marat Kyzhahmetov1 отзыв
16 декабря 2025, официальный ответ
Сізге ұнағанына куаныштымыз. Тағы да қонақта күтеміз.
DK
Dana K.21 отзыв
3 декабря 2025, официальный ответ
ADLET sultan6 отзывов
27 ноября 2025, официальный ответ
Пікіріңізге рахмет!😊 Сізге ұнағанына қуаныштымыз, тағы да қонақта күтеміз!
Раушан Нурболовна18 отзывов
24 ноября 2025, официальный ответ