Sandu collection
Верхняя одежда
Айнур Таупа
Сегодня приобрела в этом магазине тройку, очень приемлемая цена😍 качество товара супер 👍 Так же есть парки и шубы, низкие цены по городу, всем советую этот магазин!
Baha Abutaliev
Осы дүкен күшті керемет мен қарындасыма осы дүкенен киім алып бердім сапасы күшті бағасы тиымды қол жетімді мағанда қарындасымада ұнады
СО
Салтанат Органова
Купила теплую куртку👍👍👍, советую не пожалеете, цены разумные 👍👍👍
ПТ
Пернебай Туреалиев
Астана боиынша ен ен арзан берекесн берсн👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
SO
Saule Ondaganova
Өте керемет саудаларыңыз жүркелі берекелі болсын😘❤️😍
Сандугаш Курбанова
Керемет ұнады. Өте тиімді бағада. Ұсынамын сіздер де алыңыздар. Өкінбейсіздер. Сатушылары да кішіпейіл. Киімдердің сапасы жоғары деңгейде. Акция жасап тұрады. 🤩🤩🤩🤩🤩☺️☺️☺️☺️☺️☺️
Элеонора Жумабек
Астана қаласы бойынша ең төмен бағалар тек осы магазинде👍Качество керемет екен😍 Барлықтарыңызға ұсынамын👍
BZ
Balaiys Zhomartuly
В Астане таких цен не видел доступно и с любовью😍😍😍
Aruzhan Organova
Очень довольна покупкой в Sandu Collection Astana! Заказывала парку — качество на высоте, сидит идеально, смотрится стильно. Спасибо большое!🥰
Мейрман Суймбек
Саудаларың жүрсін
Olzheke 05
Кеше барып мамама эко шуба алғанбыз. Бізге өте ұнады, қазіргі трендтегі үлгіде киімдері көп. Качествосы супер 👍🏻. Бағалары да өте қол жетімді екен. Міндетті түрде қайта келетін боламыз 👍🏻💕
nn
Калима Органова
Істериң алға жүре берсин
АО
Айгерім Органова
Очень понравился магазин! Большой выбор курток и верхней одежды, цены действительно самые доступные по Астане. Качество отличное, всё соответствует фото. Продавец вежливая и помогает с размером. Буду заказывать ещё ❤️
КО
Кыдыр Органов
Добрый день. Самые Низкие цены в Астане качества соответствует реальности. Я удивлён Такие куртки в Астане три раза дороже продают.
РБ
Роза Байжанова