Ай-Сара-Дан
Узнать стоимость
Вакансии
EB
Elmira Balazhan
Какой красивый детский садик😍просторный, светлый, теплый, только что открыли! Высокие потолки, широкие игровые! Все оборудовано, несколько туалетных комнат, кухня!
A. B.
Өте керемет балабақша! Білім беру бағдарламасы өте сапалы: ағылшын тілі, логика, шығармашылық сабақтары жоғары деңгейде өтеді. Тәрбиешілер өз ісінің мамандары. Баламыздың ой өрісі кеңейіп, жан-жақты дамып келе жатқанына қуаныштымыз. Таңдауымызға өкінбейміз!
Назигуль Еремина
Очень хороший, просторный, чистый уютный садик. Есть 2 игровые площадки что ни у кого нету. Методика выстраивается хорошо. Доча оденется и убегает от меня к апайкам. Пусть садик процветает. Приводите своих детей им точно скучно не будет, так как там все дружные и дружелюбные. То что внизу есть плохие отзывы уверенна, что произошло какое то недопонимание. Да и со злости людям легче и быстрее выплеснуть свои эмоции в виде плохого отзыва. Просьба не обращать внимание на плохие отзывы, а просто выстраивать нормальные, конструктивные вопросы чтобы вас поняли и дали хороший ответ. Так как воспитателем быть тоже не легкая профессия и насколько нужно быть выдержанным и терпеливым, что я просто восхищаюсь воспитателями, методистами, поворами. Выражаю огромную благодарность всем!
КС
Канат Сембекулы
Өте әдемі жап жаңа кең жарық балабақша. Балаларға барлық жағдай жасалған. Апайлары сыпайы қызым тез үйренді. Маған ұнағаны балабақшада ойын орталығы, логопед, ағылшын сабағы, музыка ұйымдастырылған. Бес уақыт ас беріледі. Ашылу салтанатында болдым өзім аралап таң қалдым, ұнаттым. Қызымды осы бала бақшаға беруді шештім. Маған өте ұнады.
ФА
Фатима Акымбекова
Бала бакша жаңадан ашылған,кең таза балаларға барлык жағдай жасалған.Бармай жатып ондай нәрсе айтпаныздар.Апайлары да жаксы сыпайы,балалармен аракатынастары керемет, баламыз асығып турады садикке барамын деп,егерде нашар болса балада кашар еди
Частый гость
Ерасыл Базылбеков
Керемет бала бақша қызымыз барып жүр ризамыз
Бибигуль Макулбек
Өте әдемі балабақша😍жап-жарық кең,тап-таза,балаға барлық жағдай жасалған! Жаңадан ашылған,бәріде жап-жаңа! Апайлары сондай жақсы жылы қарсы алды!
8 посещений
Асель
Оте керемет садик тапбиешилерине Рахмет 😊 асиресе Макулбекова Бибигулге жылы жузди кулимсиреп кутип алады корген сайын балаларда Жаксы кореди жумысынын жемисин коре берсин
Екатерина Ким
Мы ходим в этот детский сад с самого открытия. За всё время ни разу не было негативных моментов. Впервые мой ребёнок сам с удовольствием просится в садик, идёт без слёз и истерик Воспитатели замечательные очень внимательные, заботливые, относятся к детям как к своим
МТ
Манар Толенова
Балабақшаға балам көңілді барып, көңілді келеді! Балабақша балама ұнайды! Қызметкерлері де сыпайы!
Акниет Рузбакиева
Хороший садик, нам очень понравилось отношение воспитателя и няни к деткам 👍
Аружан Алимжан
Балабақша өте жақсы. Тәрбиешілері керемет!!!