Кофейни
БТ
Бейбиткул Танкаева
Өте керемет сервис. Адамға қызмет көрсету деңгейі өте жоғары. Тамақтары да дәмді.👍
ЖС
Жанболат Серикбаев
Оте дамди жумсак ыстык Нан. Каймакпен жесен керемет ко ширкин..
Аля Альфи
Уютное место
Asikonym ❤
Ұнады кушты жер екен
Akzhunis Sattar
Очен классный кафе всем советую
Аружан Данай
Ыстық наны мен қаймағы,майы өте дәмді😍😍Обслуживание керемет.Қатты ұнады бізге,барлығы арзан бағада
Динара Тлесова
Очень сильно пожалела что купила у них 3 порции Том яма , ужас просто. На сколько я знаю Том иям готовится отдельно, бульен отдельно, рис отдельно. Но нам передали рисовую кашу , как же мне было стыдно перед гостями, ужас , теперь я поняла что не нужно больше ходит в это заведение за едой .
Асем Алькебаева
Были сегодня у Вас🥰и купили таба нан, қаймақ, творог красный и вы знаете? дети уплетали за обе щеки🤤, настолько вкусная лепешка🥰 творог вообще залетел моим детям( так как они такое не едят)😇🥰 а сметана вообще отвал башки😋
10 февраля 2026, официальный ответ
Асем, добрый день, спасибо большое за ваш отзыв!!! Ждем вас в гости снова и снова.
nt
nomade tan
Расыменде балалық шағымның таба наны мен қаймағы. Өте дәмді, балғын! Ұсынамын!
Здравствуйте, nomade! Спасибо за отзыв и оценку. Приезжайте ещё 🙏🏼
ҮН
Үміт Нышан
Өте керемет нан мен қаймақтарыңыз👍🏻 Майларыңызды сары майға ауыстырсаңыздар вообще күшті болар еді Майдың дәмі жоқ үйге келгенше езіліп суы шығып кетті
Ас болсын рахмет!!!
Atoo Brat
Супер 👍 все четно. Вкусно минус нет 👍✅
Айдана Кожанова
Осы жерге обед ішуге барып тұрамын. Тамақтары дәмді, уютный жақсы жер😻👍🏻 комплекс обедтері тойымды дәмді. Нан мен майы вообще күштті👍🏻
Сізге ұнағанына куаныштымыз
AN
Apple Nursulu
Таба нан балалықтың дәмін еске түсірді. Мыжыма нан әжелерімізді еске түсірді. Тәтті ірімшік, бал қаймақ, жент, тары шәй 👍🏻. Келіп дәмін сезініңіздер😋. Осындай шынайы дәм мен көңілге жылу сыйлағаныңыз үшін Олжас, Үміт үлкен рақмет! Ісіңізге береке, еңбегіңізге табыс тілеймін.
n1gers 🐶
ең керемет паста осында!!!! бағалары өте тиімді.қызмет көрсету улкен деңгейде,касаадағы қыз өте әдемі.мекеменін іші өте таза,тыныш,достарымен уақыт өткізуге өте тамаша жер🫶🏻
16 января 2026, официальный ответ
Добрый вечер! Благодарим вас за ваш отзыв! Будем ждать вас снова 🌸
Асан Сакибаев
👍👍 жақсы екен
Оскен Акжаров
Жаксы екен тыныш ангиме жасаганга
9 января 2026, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо вам большое за ваш отзыв и оценку 😉 Мы работаем для вас 💛
Rasik . N
Были сегодня,заранее позвонили уточнили делают ли они Гонконгские вафли они сказали что умеют делать приехали на кассе тоже переспросили,настоящие ли мороженое они сказали да когда принесли все было красиво но на вкус ужасно. ВМЕСТО МОРОЖЕНОГО ОБЫЧНЫЕ ВЗБИТЫЕ СЛИВКИ,ВАФЛИ ТВЕРДЫЕ ОЧЕНЬ ДОЛГО ГОТОВИЛИСЬ.ЗРЯ ПОТРАЧЕННОЕ ВРЕМЯ И ДЕНЬГИ.ДЕТЯМ ВООБЩЕ НЕ ПОНРАВИЛОСЬ.В СЛЕДУЩИЙ РАЗ НЕ ПРИДЕМ И НЕ БУДЕМ СОВЕТОВАТЬ.УЖАСНО ВООБЩЕ
ГА
Гульбаршын Алтынгазыкызы
Өте дәмді таза керемет. Таба нан мен қаймақтың бұндай дәмдісін еш жерден жеп көрмедім. Алла істеріңізге береке берсін ❤️
Алмагуль Алмагуль
Өте керемет жер! Мыжыма өте дәмді екен. 😋Атмосферасы сондай жанды жылытады.🤩💫 Тамақтары да, тәттілері де дәмді болды. Жиі келетін жер екен. Нанды ыстықтай беріп жібереді алып кетуге. Істеріңізге бере берсін! 🤲🏻
Дидар Кудайбергенулы
Іші таза Тапсырыс тез дайындалды. Бағасы мен сапасы сәйкес келеді.
ЕУ
Елнур Умирбеков
Керемет бала кезіміз есімізге түсті наны тамағы өте дәмді
Асеке 777
10/10 керемет,Шымкент атмосфарасын келіп сезініп кетесін,бір жақсы қазақша әуендер қойса 👍🏻
Nurеке 🖤
Зор керемет ғажайып
Асима Бажикеева
Хорошое заведение, вкусно но ждем долго мало мест обслуживание норм раньше было намного лучше и вкуснее и очень быстро готовили
Murager Konysbayev
Алла разы болсын істеріңізге! Іші таза, тамағы мен нандары өте тәтті😍😍😍 Сүйсіне тамақтануға болады! Осы ұстанымдарыңыздан таймаңыздар🫱🏻🫲🏼
ГZ
Гулжан Z
Бастықтары повар өте жақсы Самал деген повар ақкөңіл керемет жан Таба нан өте дәмді
15 декабря 2025, официальный ответ
Ас болсын Рахмет
АО
Арайлым Омирбекова
Отличное кафе, очень понравилось. Уютная атмосфера, внимательные официанты и, главное, вкусная еда. Рекомендую!
Ainara Ss
Ауылдың дәмін сағынғандар үшін арналған жер екен. Нан дәмі , қаймақ , сарымай өте Дәмді екен👍Ыстықтай нанның дәмі бөлек👍
Adilet Maibasov
Таба Нан-ның нандары өте жақсы,қаймағы кермет.бірақта ескерілетін жағдай,залда отырып заказ бергенде,кухня жағынан күтуі көптеу.
HS
Hey Sumaya
Очень вкусный, горячий таба нан, вежливое обслуживание, натуральные продукты. Заведение домашнее, все очень понравилось, рекомендую однозначно❤️
Aida Zhanpeissova
Спасибо большое! Прихожу сюда с подругой заниматься за вкусным кофе и беру выпечку каждый день, таба нан отличный! ☺️☺️☺️
НА
Нариман Абай
Тамаша
ГБ
Галымжан Бостанов
Керемет
Айдана Абдихаева
Всё, что я здесь ела, было очень вкусно. 👍
Максат Касымов
Наны зор екеннн!!! Бургерге анг жок!!!
Ерганат Кайыров
👍
Айгүл Еликбаева
Бәрі дәмді ұнады. Тек 9 да ашылған соң барлығы дайын болса. Көп күтіп қалдық.
АЖ
Асема Жупаева
Горячий шоколад был вкусный. Круассан красиво подали, но он оказался несвежим. Я сказала и мне сделали отмену.
KN
Sherali Shakhojayev
Керемет балалық шақтың дәмі👍🏻
ЛС
Лена Сталь
Самый вкусный хлеб и сметана!!! Кухня отличная, доступные цены!!! Весь персонал вежливый, отдельная благодарность девочкам и мальчикам которые стоят на баре!!! Вкусный кофе 🫠😍🙌🏼😚
Ольга Жармухамедова
Самые вкусные лепёшки в Таба нане.....
ТТ
ТЛ ТЛ
Семьямызбен бардық,тамақтардың бәрі дәмді, керемет атмосфера , катты ұнады өзіме , ауылдағы вайб есіме түсіп кетти 🙏👏👏👏👏👏👏💐💐💐💐
Нурбек
Зор жер екен, Таба Нандарыда дамди, каймак, май ,кофе оте дамди Обслуживание оте керемет , тагыда келемиз
Серик Куандыков
Все вкусно, персонал вежливый.
Moldir Tileuzhanova
Қаймақпен күшті
Corlan Barıyeva
Сервис на высшем уровне!!! Отличная кухня!!! Процветания вам!!!!
Нандары қаймағы өте дәмді келіп дәмін көрініздер