Поиск
Положительные
Отрицательные
Алтынай Жайым
33 отзыва
QALJA орталығына көп рақмет! Жаңа босанған аналар үшін керемет жер! Тамаша және мұқтят персонал! Процедуралар күшті, тамақтары өте дәмді! Маған осында бәрі ұнады! QALJA орталығына келуге кеңес беремін!
КК
Кунсулу Кауынбаева
3 отзыва
Қалжа орталығы маған ұнады. Барлық жаңадан босанған қыз-келіншектерге осында келіп, ем алуына кеңес беремін. Орталықтың ұжымына үлкен алғыс. Өсе беріңіздер,үлкейе беріңіздер.
ЖА
Жадыра Алиаскарова
4 отзыва
Қалжа орталығына үлкен алғыс! Жақсы демалып, күш жинап қайттым. Тағамдары өте дәмді, тәттілері тіптен керемет екен. Тер шығару қызметі мен массажы өз деңгейінде – денем кәдімгідей жеңілдеп қалды. Ең бастысы — бөпешкамды өте ұқыпты, сүйіспеншілікпен қарап, менің де, оның да жайлы болуын қамтамасыз еттіңіздер. Сонымен қатар менің барлық еркелігімді көтеріп, көңілімді тауып жүргендеріңізге мың алғыс! Осы орталықта жұмыс істеп жүрген барлық ханымдарға рақмет! Келесі келуімді асыға күтемін
1 посещение
Отзыв подтверждён
БЖ
Балдаурен Женисхан
7 отзывов
Қалжа орталығына рахмет жақсы демалыс болды. Толық шілдер терімді шығарып жақсы көңіл күймен қайттым🫶🏻🫶🏻🫶🏻
1 посещение
Отзыв подтверждён