Ozger
Коррекционный центр
AZ
Asel Ztl
Мы ходим, нам все нравится. Очень хорошие специалисты. Занятия проводят, снимают видео отчёт. Ребёнк доволен. Ну и есть результат
Аяулым Шалкар
Были на консультации, спасибо большое. Специалисты квалифицированные, все чисто и аккуратно❤️
Айзада Еденова
Бүгін Өзгер коррекция орталығында диагностика өттік, ұнады, Алла қаласа дүйсенбіден сабақ бастаймыз, қайырлы білім болсын деп тілеймін
Эльмира Абдураззакова
Сегодня были на консультации все очень понравилась Қайырлы Маратқызы рахмет
GS
Guljanat Shamshikova
Бүгін диагностика сабағына Айзат қызымды апардым. Балаға анамнез жасалып, баланың түсүнігі толық емес екені, денемен көп жұмыс жасау керек екендігі, геперактивность бар екендігін, қарапайым тілмен түсіндірді. Көп рекамендация берілді. Мамандар баланың тілін тауып, баламен тез қарым-қатынасқа түсті. Ерекше баламен жұмыс жасау қаншалықты қиын екенін түсінемін, және де осындай орталық ашып жатқандарыңызға үлкен алғыс айтамын. Еңбектеріңіздің жемісін көре беріңіздер.
НФ
Нина Фишер
Были на пробном занятии — очень понравилось! Тёплая атмосфера, педагоги доброжелательные, ребёнку было интересно и комфортно. Спасибо за отличный первый опыт, думаем продолжать!