Кондитерские изделия
Акжол Орманбеков·8 отзывов
МД
Маржан Досжан·1 отзыв
12 декабря 2025, официальный ответ
Дәмді тәттілеріме берген қолдауыңызға мың алғыс! Сіздер барда менің ісім алға жүреді.🤗
itsdiekee·8 отзывов
3 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте, itsdiekee. Большое спасибо за теплые слова 🙏👌 Рады видеть вас снова!
АЕ
Арман Ержанов·8 отзывов
SK
Sundet Kuangali·6 отзывов
3 декабря 2025, официальный ответ
Бағалауыңызға көп рақмет! Сапаны жоғары деңгейде ұстау — біз үшін басты міндет. Тағы да келіңіз, сізге әрдайым ең дәмдісін ұсынамыз! 🙌
NB
Nurseitoff BMW·7 отзывов
12 декабря 2025, официальный ответ
Дорогие мои клиенты, огромное спасибо, что выбираете мои торты и пироги! Ваша поддержка очень важна для меня.
ТА
Таншолпан Адельжановна·5 отзывов
12 декабря 2025, официальный ответ
Спасибо, что радуете себя и своих близких моими тортами. Я очень ценю вас! 🤗🤗🤗
АО
Акерке Олжабай·20 отзывов
3 декабря 2025, официальный ответ
Жылы пікіріңіз үшін рақмет! Сіз секілді клиенттер бізге шабыт береді. Қайта келіп, жаңа дәмдерімізд…
Арсен Ибраимов·15 отзывов
Айнур Кекенова·14 отзывов
SZ
Serik Zhumabekov·1 отзыв
12 декабря 2025, официальный ответ
Керемет пікір қалдырғандарыңызға мың алғыс! Сенімдеріңізді өте жоғары бағалаймын.
Ельдар Баянов·9 отзывов
Адема Тилегенова·17 отзывов
Арай Кусаинова·9 отзывов
Аягоз Тайгарина·2 отзыва
Khann TSE·9 отзывов
Медет Ережепов·2 отзыва
12 декабря 2025, официальный ответ
Жылы лебіздеріңізге рақмет! Осындай клиенттерім бар болғанына қуаныштымын.