Салон массажа
Массажист
Aru В
Мастер Айнур — очень классный и профессиональный специалист, настоящий мастер своего дела. Уже после первого сеанса почувствовала лёгкость в теле, ушло напряжение в мышцах. Всё делает с заботой и вниманием. Советую всем! Обязательно приду снова.
БЖ
Бахтияр Жунис
Фатима қарындасымызға үлкен рахмет өзіме қатты ұнады массаж ісіне тиянақты.Сіздің клиентіңіз боламын😊
БК
Батырбек Кошкарбаев
Фатима массажды жақсы жасайды екен, бұйырса келіп тұрамыз
SY
Sattarhan Yusupov
Маган унады оте жаксы жасайды массажды рахмет Фатима
КХ
Камила Хожаназарова
Массаж салонының аурасы өте керемет, кіргеннен қонақжайлы күлімдеп қарсы алған Айнұр ханымның өзі бір ғанибет, бірінші рет кездестірдім осылай шын көңілмен істейтін кісіні, шаршаулар шығып бір мезгілде жеңілдеп қалдым, салоныңызда клиент көбейіп бүкіл Астана ға аттарыңыз шулап шыға берсін, тек жақсы натижемен көзге түсулеріңізге тілек білдіремін. Астаналықтарды осы салонға шақырамын, өздеріңізге күшті көңіл күй сыйлап массаж алып қайтасыздар. Айнұр сізге үлкен рахмет, қолыңыз дерт көрмесін! Салон прекрасный, специалисты поофессионалы своего дела, особенно понравилась Айнур, такая приветливая, создаёт приятную ауру, о массаже слов нет, золотой мастер, всем Астанчанам рекомендую салон и мастера Айнур.
Алибек Калан
Массаж өте керемет,Айнұр ханымның қолы өте жеңіл!😍 Всем советую серігіп жасарып калдым!
May15eya ???
Массаж просто на высшем уровне, у меня целую неделю болел шейный отдел и спина, после массажа у Айнур все как рукой сняло
SW
Senorita W
Айнур ханымга рахмет 🙏🏻аягымнан травма алып келгенмын 2 сеанстан кейын аягым ауырганы коя бастады, колы оте жумсак . Жумысыныз алга бассын клиенттерыныз коп болсын🫶🏻
Erasyl ‘
Качество массажа просто отличное.Тело всё зажато было после сеанса почувствовал себя легче. Рекомендую! Айнур ханым рахмет!
К
Кенжебек
Массаж барып жасатып қайттым. Айнур ханым өз ісінің шебері , қолы жұмсақ бәрін ұқыпты, асықпай жасайды екен. Массаждан кейін өзымді өте жақсы, әрі жеңіл сезіндім. Істеріңзге сәттілік тілеймін , рахмет
РС
Раушан Салимова
Нүктелі массаж маған өте қатты ұнады Айнураға үлкен үлкен рахмет❤️өзімді сондай жеңіл сезініп жүрмін😍😘. Алла разы болсын сізге Айнур ханым🙏🏻.
ИБ
Идрис Бердимуратов
Массаж жаксы унады маган жанадан туылгандай болип шыктым👍👍👍👍👍 айнура деген киз жасады ангиме жок колы емды екен🥰🥰
ZR
Zhumabai Rizabekov
Хочу выразить огромную благодарность мастеру Айнур! Настоящий профессионал своего дела руки «золотые». После массажа чувствуется лёгкость во всём теле, ушло напряжение и улучшилось настроение. Обязательно вернусь ещё раз. Очень рекомендую!
Apple Msi
Массажы унады маған жақсы істиды ырза болды жақсы істиді