Айкоркем
НГ
Нурлыбаева Гульжан
Акжаркын молодец 🥰🥰🥰 Кушти тигеди 👍 Енбеегин еселене берсин жаным❤️
Aiym Kusainova
Раннер мен салфеткалар өте әдемі әрі сапалы екен. 😍😍😍Матасы тығыз, түсі қанық, үстелге керемет сән беріп тұр. Салфеткалар да ыңғайлы, пішіні жақсы сақталады. Үйдің интерьеріне керемет үйлесіп кетті🙌🏻 Сізге заказ бергеніме өте қуаныштымын!
ЖТ
Жазира Тасболат
Жылдам ,әрі бағасы қол жетімді, тігісі ойымдағыдай шықты. 👍👍👍👍
Maral 🤍
Сделали быстро и аккуратно, швы ровные, цена адекватная. Осталась довольна, приду ещё
Maral! Спасибо вам за высокую оценку 🤗 Будем рады вам всегда 💛
ВБ
Венера Байзакова
Подшивала брюки сегодня, быстро и дешево мне сделала мастер. Очень довольна работой, видно что профессионал своего дела.
14 декабря 2025, официальный ответ
Венера, добрый день! Огромное спасибо за такой приятный отзыв 😌 Всегда вам рады.
ZK
Zharkynai Kanat
Ақжарқын ханым өз ісінің маманы екен. Өзі арзан, жұмысы маржан екен. Тугис тен қарап келгем. Екі куртканы қол жетімді бағада, жылдам жасап берді. Жұмысында бір мін жоқ. Алғысымды білдіремін. Кәсібіңіз өрлей берсін. 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
14 декабря 2025, официальный ответ
Жылы пікіріңізге үлкен рақмет! Сізге сапалы қызмет көрсету — біз үшін әрқашан басты міндет. Тағы да…
ГН
Гафурова Нилуфар
Самое лучшее ателье которое я знаю. Мастера прям идеальные🫂
Айнур Амантаева
Закпзали национальный костюм очень быстро красиво и качественно.Большое спасибо мастерицам
GK
Gulzhan Kuanysheva
Мастер своего дела! Өзіміз ине ұстамаймыз, барлығын Ақжарқынға әкелеміз😁. Бағасында айдан алмайды
ZA
Zhulduz Aubakir
Акжаркын сшила уже 2 наряда в национальном стиле дочке. Прекрасно получилось! Аккуратная, красивая работа. И сам человек очень приятный. Спасибо! 🌸успехов и здоровья!
11 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо, Zhulduz, за такой приятный отзыв ❤ Мы стараемся!
AI
Aigul Isabek
Пердемді тікдірдім бағасы қол жетімді маған ұнады
Арай Акмагамбетова
Очень понравилась работа ателье «Айкөркем»! Всё аккуратно, качественно и в срок. Обязательно обращусь ещё раз. Рекомендую!
ХУ
Хамида Уразбай
Я осталась очень довольна работой ателье «Айкөркем». Мастер внимательные, всё подсказывают, учитывают пожелания и делают идеально по фигуре. Швы аккуратные, качество на высшем уровне. Заказ выполнили быстро и без единой ошибки. Теперь буду обращаться только сюда. Спасибо большое!
Благодарим вас за ваш отзыв и оценку ❤ Рады работать для вас 🤝
МҚ
Мәнсүр Қайыржанқызы
Қанша ательелерге бардым негізі, бірақ мына кісіге келгелі көңілім толды, өте жақсы қарайды жұмысына, жақсы профессионал. Өз ісінің шебері. Рахмет сізге Ақжарқын.
11 декабря 2025, официальный ответ
Қызметімізге баға беріп, жақсы пікір қалдырғаныңызға алғысымызды білдіреміз! Сапа мен сенім — бізд…
GS
Gulnara Sharkeeva
Я к этой девочки хожу уже третий год. Очень довольна, Акжаркын и шьет , и подшивает, и делает любой ремонт одежды. В этом году я отремонтировала новый пуховик, получилось отлично. Еще и смехом она работает. Да к тому же и за работу берет не много, цены приемлимые.
8 декабря 2025, официальный ответ
Gulnara, добрый день. Спасибо вам большое за приятный отклик! Ждём вас снова 😉
ЖК
Жазира Каныбекова
Керемет жасайды екен☺️ Коп Рахмет, ойымдагыдай етип жасап берди👍🏻
Айгул Туршаева
Келип истетип кеттим керемет жасаиды екен рахмет коп коп оиымдагыдаи шыкты керемет
7 декабря 2025, официальный ответ
Ойыңыздан шыққанына өте қуаныштымын! Қайта келіңіз, қуана күтемін!
Лилия Арапова
Жылдам әрі арзан коп рахмет сизге
29 ноября 2025, официальный ответ
Сеніміңізге рахмет! Қайта келіңіз, қуана күтемін! ✂️
Назерке Касымбек
Тігіннің барлық түрін жасайды қолынан барлығы келеді молодец👍👍👍
29 ноября 2025, официальный ответ
Жүрекжарды пікіріңізге рақмет! Сіздің ризашылығыңыз — менің ең үлкен марапатым.