Частные детские сады
8 декабря 2025, официальный ответ
Жадыра, добрый день. Спасибо большое за доверие 😌🌹❤️
SA
Saya Amantay
Damu kids балабақшасының ұжымына алғыс айтқымыз келеді ❤️ Сабақ бағдарламасы өте жан-жақты және жақсы ойластырылған: балалар тек ойнап қана қоймай, жаңа нәрсе үйренеді, сөйлеу қабілетін, ұсақ моторикасын,қарым-қатынас жасау қабілеттерін дамытады. Тәрбиешілер әрқашан байланыста болып, баланың күнінің қалай өткенін түсіндіреді, неге көңіл бөлу керек екенін айтады, әрі ата-аналарды да, балаларды да қолдап отырады. Біз қуаныштымыз!
ЖБ
Жулдызай Баймагамбетова
Damu Kids балабақшасы ұнады. Атмосферасы жайлы, ішінің өзі жылы әрі таза. Тамақтары жақсы .Ең ұнағаны — ата-аналар тобына балалардың немен тамақтанғаны және күнделікті қандай іс-шаралармен айналысып жатқанын үнемі отчет ретінде жіберіп отырады. Осындай жауапкершілікті ұжымға үлкен рақмет!
Сагдат Кенжекеев
Қайырлы күн. Damu kids балабақшасы бізге ұнады, уютный сад. Іші түрлі түсті, басшысы да, меңгеруші де жағымды жандар. Күліп қарсы алады, толық ақпарат ұсынды. Балам тамақ дәмді деп айтып келеді. Қуана барады. Қауіпсіз,сенімді балабақша деп ұсынамын. Түрлі дамыту іс-әрекеттері күнделікті ұйымдастырылады. Күнде фото_видео жібереді. Балабақша ұжымына көп рақмет.
DK
2 декабря 2025, официальный ответ
Добрый вечер, Сагдат. Спасибо вам за добрые слова о нашей работе 🙏👌
AN
Assel Nurkayeva
Наш первый и наш самый любимый садик ! Мой ребенок провел прекрасные 3 года в этом саду! С первых дней ему так нравилось, хорошие навыки привили малышу. Отдельное спасибо директору Назгуль Болатовне, очень отзывчива , все объясняет , всегда готова помочь решить вопрос касательно ребенка. Работа поставлена. Ну и конечно воспитатели у нас были классные и в младшей и старшей группе ! Көп Рахмет. Процветания нашему садику 🙏
НИ
Наргиз Искакова
Ходим в этот детский сад уже давно, и можем сказать только самые тёплые слова. Воспитатели здесь очень приветливые, добрые и внимательные, к каждому ребёнку находят индивидуальный подход. Каждый день нам предоставляют фото- и видеоотчёты, что очень радует — всегда видно, чем занимается ребёнок и как проходит его день. Питание отличное: разнообразное, вкусное и всегда свежее. Занятий много, программа насыщенная — ребёнок ни минуты не сидит без дела. Всегда вовлечён, заинтересован и развивается во всех направлениях. Наш ребёнок счастлив и доволен, каждый день приходит из садика с эмоциями и с интересом рассказывает, что нового узнал и что делал. Мы очень рады, что выбрали именно этот детский сад!