Служба эвакуации
Эвакуатор
Максат 🦅
Нурсултан молодец 3 минутта келди риза болп отрымын
Ali Sagat
Работают быстро и профессионально. Аккуратно везут
АЖ
Адилет Женисов
Заказал эвакуатор, Нурсултан адекватный водитель
Айдос Кусаинов
Нурсултан деген жигит красавчик! Уакытында келеди, на пазитиве, барин окуратно стейди. Кайда журсенда асфальтын кара болсын баурым.
Kanagat Shakarov
Жақсы және жылдам жұмыс жасайды жігіттер аккуратно салады машинаны👍🏻
ТТ
Талгат Таганбаев
Жигитер молодцы тез келеди оздери алыста болса жакын эвакуатор ды жибереди 10-15 минута келеди Меним же оздерининде уахытын устаган жок
AM
Amir Maken
молодцы все хорошо аккуратно довезли,всем советую
Дина Дина
Водитель очень аккуратный , реагирует быстро, вождение супер аккуратно. По цене тоже хорошо. Очень хорошии эвакуатор. Опперативно быстро аккуратно работает свое дело знает. 👍🏻 Спасибо за услугу всем советую, теперь я и мой друзья будем использовать его услугу👍🏻👍🏻 Спасибо👍🍋
a 🩻
Өте керемет жарайсыңдар ұнады маған,жақс көмектесті🌸🌸🌸
КД
Кенжемурат Демесинов
Быстрый аккуратный ответственный водитель в трудное время очень помог. Сервис просто супер всем советую👍🏻
Дина Кожахметова
Молодец, быстро приехал, быстро перевез машину, цена нормальная, я довольна услугой!
БА
Баян Амирбекова
Өте жаксы водитель,тез келіп көмектесті.бағасы да тиімді.Енді машинам турып калатын болса мен сіздің тұракты клиентіңізбін🤭(ондаи жагдаи көп болмасын әрине)бірак осындаи ыңгаисыз жагдаида жаксы көмек бере білдіңіз)
Нурдаулет Каримов
Тез әкелді және тимді бағада әкелді рахмет)