КоврОFF
Центр по стирке ковров
3+1 с нами быстро, надёжно, безопасно
*1.01.26–31.12.26, подробности по т. +7-707-222-76-40.
Получить бесплатную доставку
Агажан Базар
В восторге
Кілем ды таза әрі күшті жуады! Керемет жер екен! Маған қатты ұнады
МН
Махаббат Нигметоллаева
В восторге
Очень довольна сервисом и качеством работы! Все выполнили в срок! Давно не встречала безупречное качество работы! Рекомендую 10/10 👍👍👍
Anel Abdullaeva
В восторге
Отличный сервис! Ковры забрали и привезли вовремя, стали как новые — чистые, мягкие, без запахов. Очень довольна результатом!
ЖЖ
Жансая Жабаева
Совсем не понравилось
КЕҢЕС БЕРМЕЙМІЗ! Биримжановтар 39а филиалы. Коверларды алып кетерде адам ұқсап айттық .5 күн ішінде точно жуып берксіздер ғой, өтінеміз шатастырып или жоғалтып алмаңыздаршы деп. Алып кеткен күннен 9 күн өтті, не смске жауап бермейді, звондасақ мүлдем телефон алмайды, тіпті жағдайды түсіндіріп, кешірімде сұрамады!!!!!Ақыры арттарынан адрес іздеп өзіміз бардық, барған едік еще такие наглые алып кетуге келдіңдер ма деп. Одан анау деді мынау деді, мойщик жоқ то оборудование істемей қалды ертең апарамыз деп, жарайды деп кеттік қайта звондасақ қайта алмайды, барсақ сіздердің бір коверларыңызды таппай жатырмыз дейді. 9 күн дегенде әзер алдық коверларды, жырлатып өзіміз қайта қайта барып , в ответ даже кешірім де жоқ, только ақшаны алып алу ойлары, на совесть работайте!
Gulzira Aidash
В восторге
Жігіттерге рақмет 3 кілемді уақытында алып, тап таза етіп жуып, алып келді. Рахмет. Жігіттерге алғысымды айтамын
ГК
Гулжан Костаева
В восторге
Рахмет жігіттерге тап таза етіп кілемдерді алып келді сәттілік тілеймін
28 февраля 2026, официальный ответ
Спасибо большое за выбор нашей услуги! 😊 Мы рады, что смогли помочь. Если понадобятся ещё услуги - мы всегда рядом! 🙏
Айзада Ахметова
В восторге
Ковёр почистили отлично - без пятен и запахов. Быстро и качественно. Рекомендую!
Сара Костаева
В восторге
Отличный сервис, качество чистки на высоте, забрали сами уже совершенно чистыми. Рекомендую!
РА
Раушан Абдуллаева
В восторге
После мойки ковер стал светлее и свежее, спасибо за профессиональный подход.
ЖС
Жадыра Сайнова
В восторге
Өте керемет. Қызмет көрсетуі жоғары деңгейде. Жұмыстарыңызға сәттілік тілеймін!💯
Aika Sakenkyzy
В восторге
Ответственные парни, своевременно выполняют работу.
Аксауле Бектаева
Кілемді таза жуып әкелді. Супер
НЖ
Нурлан Жабаев
В восторге
Быстро и качественно постирали ковер.
БК
Балауса Кенжебекова
В восторге
Все чисто и аккуратно , спасибо.
Inzhu Baybatsha
Рекомендую
ГЖ
Гулжанат Жуманова
В восторге
Керемет. Істеріңізден берекет табыңыз. Сәттілік.
ТТ
Толганай Турабекова