Dveri group
Межкомнатные двери
Алмас Абитай
Алдында эталонда алган едим кошип кетипсиздер тагы керек болып жатыр
НБ
Нуржигит Боранбек
Өте керемет
РА
Рауан Аширбай
Есіктері өте сапалы керемет☺️ бағасыда қол жетімді👍🏻келуге кеңес беремін.
Sabit Karatai
Өте жақсы дүкен! Есіктердің сапасы жоғары, бағасы қолжетімді. Қызметкерлері сыпайы, тез көмектесті. Ұсынамын!
Adil Asylbai
Качественные двери и профессиональная установка спасибо за хорошую работу Улан
Магжан Маратов
Хорошие двери, цена соответствует качеству, Улан хорошо проконсультировал, подсказал, подобрал все по моему желанию.
Данияр Толеубаев
Если устали выбирать двери советую посетить данный магазин. Ассортимент и желание консультанта помочь с выбором впечетляют. Хорошего всем ремонта.
Динара Кабылбек
Есіктер сапалы болып келді, өте тамаша👍
Акрам Рахимов
зор екен👍🏻
Аружан Сарсенбай
Есіктері өте жақсы , бағасы да қолжетімді 👍 сатушыларына рахмет жақсы көмектесті 🫶🏻
Диас Уалиханұлы
Есік өте сапалы ,бәрі жақсы керемет.
Nurdos Kenesuly
Есіктері сапалы керемет екен 🔥🔥
Ongar Torekhan
Отличная работа. Дверь качественная, установка аккуратная и быстрая. Улан настоящий профессионал, всё сделал чётко и надёжно. Рекомендую.
Айдар Құралбек
Сапасы жақсы екен
Аслан Амалбек
Есіктері жақсы сапалы қызмет көрсетуіде керемет одан әрмен істернізге береке берсин арзан әрі қол жетімді рахмет
N 1
Қай бір жұма бұрын алғанбыз. Өте жақсы екен сапасы. Улан деген жігіт барлығын келістіріп беріп сауда қылдырды. Көп жаса айналайын 👍🏻
Nurymbet Kabyl
Есіктері арзан, сапалы екен😍 есігімді Улан деген жігіт құрып берген еди өзі жеткізіп, рахмет айналайын 😍😍😍👍👍👍👍🌹🌹🌹
Ақтілек Бахытұлы
Есіктері зоор 🔥
Altynbek Nagashbai
хорошие двери,качественный
Маруся Серикбаева
Всем советую цена и качество 👍 спасибо хорошо помогли
Rauan Ø
Өтте керемет сапасыда әбден лайық🔥🔥
Мадина Калипова
Качество супер спасибо devri group ❤️🔥
Темирлан Касумов
Приобретали в этом магазине двери, все понравилось! доставили в сроки! Рекомендую
Абзал Сайын
Ассалаумағалейкум ал енді мына жердегі есікті айтып жеткізуге сөзім жетпейді егер де уйде осындай есіктер болсын десеніздер келіп коріңіздер сіздер үшін бәрі карастырылган оте керемет есіктер менің көнілімнің кошын тапкан есіктер осы жерде сіздерге үлкен рахмет істеріңіз алга баса берсін сауда жаксы болсын ал сәттілік коріңдер
Aqbota Abay
Сапалы есіктер үшін рақмееет ❤️ всем советуюте
polatbekuly 01
мне нравится двери самый лучший качество спасибо вам большое🙌🏻🙌🏻❤️
Fatima Osmonalieva
Оте сапалы жане тиымды есиктер топтасын осы магазинден таба аласыздар. Багасыда кол жеттимди
Adilbek Kabylbek
Хорошие кочественные двери 👍🏼👍🏼