Тәп-Тәтті
Кондитерская
Очень вкусная выпечка и торты из свежих и натуральных продуктов
Заказать доставку
Вакансии
Султан Аукенов
Выбран компанией
Торты очень хорошие продавец Назерке и Кассир Нурай очень хорошо выполняют свою работу ❤️❤️❤️❤️
8 января 2026, официальный ответ
Добрый день,Султан! Спасибо большое за приятный отзыв🤩😍 И, конечно же, ждем вас снова в наших филиалах. С уважением, Команда "Тәп-Тәтті".
Ami 🩶
Обслужиание керемет , всегда осы филлиалға келемін, керемет👍🏻👍🏻👍🏻
Арайлым Надирбай
Самый лучший филиал👍🏻 обслуживание ең жоғарғы деңгейде👍🏻😘
Z H
Өте дәмді керемет👍🏻
Aigul Kurvanbayeva
Тәптәттінің торт пирогтары өте ұнайды маған әрдайым балғын өте тәтті қыздары өте пысық
Гузал Екбали
Я просто в восторге от ваших тортов они невероятно вкусные и всегда свежие. Отдельная благодарность продавцу Индире за прекрасное обслуживание и внимательное отношение к клиентам!
ME
Meruert Ergash
Торты свежие,сотрудники вежливые,продавец Индираа лучшаяяя🔥🔥🔥🔥
BO
Bagdat Onerkhan
Ни разу тут не бывал но очень классная заведение
Sholpan Ilyassova
Вкусная выпечка и десерты, всё всегда свежее и красиво оформлено. Персонал очень вежливый и доброжелательный! Обязательно будем приходить ещё!
БН
Балауса Нуржанова
🔥🔥🔥
Аджара Гуджу
Торты свежие, сотрудники вежливые, кассирша Нурай лучшая! Продавец Индира и Арай спасибо
сегодня, официальный ответ
Добрый день, спасибо за добрые слова о нашей работе ☺☺Будем стараться и дальше ❤ С уважением, Команда "Тәп-Тәтті".
Азамат Ашубасар
Назерке деген кыз молодец сыпайлы тарбиели Оте Жаксы кыз.
сегодня, официальный ответ
Сәлеметсіз бе,Азамат! Пікіріңізге рахмет! 🥰😍 Құрметпен, «Тәп-тәтті» командасы.
AN
Ayagoz Nurbay
Сервистары өте жаксы, Назерке деген кыз оте сыпайы клиентпен жумыс жасай алатыны көрініп тур💐осындай сотрудниктарыныз көп болсын💐
сегодня, официальный ответ
Қайырлы күн! Керемет пікіріңіз үшін көп рахмет 🙏👌 Және, әрине, біз сізді тағы да күтеміз 💛 Құрметпен, «Тәп-тәтті» командасы.
Darina ㅤ
маған ұнады бәрі, особенно сатушылары өте сүйкімді әдемі барлығы🥹жақсы консультировать етеді, өз жұмыстарын жақсы істейді, ішіде өте әдемі, суретке түскенді ұнататын адамдарға келуге советую))
Sbt Ttt
Купил сегодня самсу и пирожное картошка. Положили несвежую картошку. Руководство возьмите под контроль свежесть продукции
23 января 2026, официальный ответ
Здравствуйте! Благодарим вас за обратную связь! В обязательном порядке передадим вашу жалобу в произ…
DB
Dilnaz Baikanova
Ужасный сервис. Хотела заказать тортик,звоню первый раз и говорят: перезвоните через 5 минут Второй раз звоню и на вопрос: вы же доставляете доставкой? Мне ответили что да и надо оплатить на каспи Я оплатила и жду когда у меня попросят мой адрес Звоню 4-5 раз не берут трубку Потом взяли и девушка говорит что у нас вообще-то только самовывоза,причем как ни в чем не бывало отвечает Я: вы же сказали что у вас доставка Она: нету никакой доставки,сами забираете Разве так делается? Потом уже надменно отвечает: ну значит я перепутала Я думала подниму себе настроение с грудным ребенком вкусным и любимым тортиком Больше не буду у вас заказывать что-либо
23 января 2026, официальный ответ
Здравствуйте,Дильназ! Нам жаль,что у вас остались отрицательные эмоции относительно данного филиала…
Али Касенов
Всё понравилось, встреча, обслуживание топ🔥 персонал топ, работает лучшие сотрудники Айгуль и Аружан помогли с выбором хорошо подсказали, вежливые побольше таких сотрудников 🙌
21 января 2026, официальный ответ
Albina Murzagali
Тәп-тәтті кондитерлік үйі өзіме қатты ұнайды. Десерттері мен бөректері өте дәмді.Ішкі атмосфера күшті сезіледі. Кассадағы қызмет көрсеткен Айгүл мен Аружанға рахмет. Жұмыстарын керемет атқарады. Істеріңізге береке берсін!💕
12 января 2026, официальный ответ
Динара Кульбекова
Всегда покупаем здесь. Очень вкусные торты. Советую.
13 января 2026, официальный ответ
Здравствуйте! Большое спасибо, что уделили время и написали отзыв 🔥 Ждём вас снова 💛 С уважением, Команда "Тәп-Тәтті".
Эльвира Жаишева
Все понравилось!Интерьер,вкусная и свежая выпечка,девушка на кассе очень милая и приветливая.Не большое помещение,но уютное. Все чистенько.Рекомендую !!!
9 января 2026, официальный ответ
Здравствуйте,Эльвира! Спасибо за ваш отзыв и оценку! Будем рады видеть вас в числе наших постоянных…
Еркеш Кенжибаева
Наполеон бомба! А вот над Кофе нужно по работать... Кофе особо не чувствуется.. Вода с молоком, и привкус молока будто прокис!!!
8 января 2026, официальный ответ
Здравствуйте,Еркеш! Благодарим вас за обратную связь. Мы учтем Ваше замечание. Примем во внимание!
Жулдыз Аханова
Пироги свежие, с щедрой начинкой, чувствуется, что готовят с душой. Отдельно хочется отметить кассира, очень вежливая, приветливая, терпеливо помогла с выбором. Ушла с хорошим настроением и обязательно вернусь снова. Спасибо за качество и сервис!
4 января 2026, официальный ответ
У
Улдана
Ішкі атмосферасы өте керемет
6 января 2026, официальный ответ
Қайырлы күн! Керемет пікіріңіз үшін көп рахмет 💛 Құрметпен, «Тәп-тәтті» командасы.
AM
Aiaz Mustafa
Керемет қызмет көрсетті көп көп рахмет зіздерге
6 января 2026, официальный ответ
Қайырлы күн! Жылы лебізіңіз үшін рахмет. Құрметпен, «Тәп-тәтті» командасы.
Nuray Karzhaubay
Айгул өте керемет, әрі күшті обслуживание жасады😍 Десерттері дәмі жақсы👍
6 января 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңізге рахмет!🥰😍 Құрметпен, «Тәп-тәтті» командасы.
Раиса Астана
Сегодня проехались по трем точкам «Тәп-тәтті», последняя точка была здесь, на К.Мухамедханова 4Б. Нигде не могли отовариться по сертификату, выданному нам к Новому году на работе. Потеряли почти 2 часа времени. Сертификаты не пронимали нигде! Зачем «Тәп-тәтті» продает сертификаты, если на них ничего нельзя купить??!!!
6 января 2026, официальный ответ
Здравствуйте,Раиса! Приносим извинения за доставленные неудобства. Ваше обращение передано в отдел о…
ГҚ
Гауһар Қайратқызы
Тортары өтті дәмді екен. Кассир Нұрай молодец прям , өз жұмысын жаксы жасайды екен . Атмосфера супер .
2 января 2026, официальный ответ
Қайырлы күн,Гауһар! Керемет пікіріңіз үшін көп рахмет 🙏👌 Және, әрине, біз сізді тағы да күтеміз 💛 Құрметпен, «Тәп-тәтті» командасы.
Арлан Нурмухамбет
Торттардың дәмі баға жетпес керемет, дәмді😍😋, әсіресе Айгүл деген сатушы қыз өз жұмысың жақсы атқарып дәмді торт таңдап берді❤️
2 января 2026, официальный ответ
Қайырлы күн,Арлан! Керемет пікіріңіз үшін көп рахмет 🙏👌 Және, әрине, біз сізді тағы да күтеміз 💛 Құрметпен, «Тәп-тәтті» командасы.
Акылбек Сыбанбаев
Торттары керемет өте дәмді. Әсіресе кассадағы қыздар сыпайы,Нұрай деген қыз керемет жылы шығарып салады👍👍👍
2 января 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе,Акылбек! Рақмет, осындай жылы сөздер біз үшін ең үлкен сый!🥰🥰🥰 Құрметпен, «Тәп-тәтті» командасы.
saparkyzy 💕
Кассирша Нұрайға үлкен рахмет! 🌸 Әрқашан күлімдеп қарсы алады, сөйлесуі өте сыпайы әрі жылы. Клиентке деген көзқарасы керемет, жұмысты тез әрі ұқыпты орындайды. Осындай мейірімді, позитивті қызметкерлер көп болса екен! 💖
2 января 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Керемет пікіріңізге рахмет! Біз өте ризамыз!!!🥰🥰 Құрметпен, «Тәп-тәтті» командасы.
Айгерим А
өте керемет тәп тәтті бәрі и свежи 😘😘😘
2 января 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе,Айгерим! Пікіріңізге рахмет! 😍 Құрметпен, «Тәп-тәтті» командасы.
Jjjj jJ
шымкенттен барып жеп қайттық дәмі дитін енді зорғой прям ше Нұрай деген қыздары жақсы қарсалып алды маладес ❤️🫰🏻
2 января 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Рақмет, осындай жылы сөздер біз үшін ең үлкен сый!🥰🥰🥰 Құрметпен, «Тәп-тәтті» командасы.
Kausar Ozbekbai
Обслуживание жақсыы, Айгуль деген қыз прям классно обслужила риза болып қайттық😍
2 января 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңізге рахмет! 😍 Құрметпен, «Тәп-тәтті» командасы.
Просто Макенский☠️
Өте күшті жер 👏🏻 Торттары өте дәмді🫶🏻 Кассада тұрған Нұрай деген қыз өте сыпайы, сүйкімді қыз екен 🫶🏻 Жұмыстарыңыз жүре берсін❤️
2 января 2026, официальный ответ
Жылы лебізіңіз үшін үлкен рахмет! Бұндай пікірлер біздің әрі қарай дамуымызға үлкен қолдау! Құрметпен, «Тәп-тәтті» командасы. 💛
Анель Тасболат
Торттары күштіі дәмді обслуживание өте жоғары😊😊 Бізге совет беріп торт таңдауға көмектескен Нұрай есімді қызға рахмет өте ұнады обслуживание жасағаны советую!!!!
2 января 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңізге рахмет! Біздің торттар сізге ұнағанына өте қуаныштымыз.🥰😍 Құрметпен, «Т…
МД
Мухит Демисенов
Девушки не приветливые! Здоровуются с клиентами только выборочно, продают по принципу хотите покупайте или не хотите не покупайте! Сегодня 01.01.2026г. хотел купить торт и спросил о наличии торта вупивай сказали нету, но когда попросил узнать у других точках магазина ответили что сами находите по тугису! Абсолютно желание пропало посещать данную точку после безразличного отношения к клиенту!
1 января 2026, официальный ответ
Здравствуйте,Мухит! Нам жаль,что у вас остались отрицательные эмоции относительно данного филиала! М…
Ulziya 👑 Калмураткызы
🫶
1 января 2026, официальный ответ
😍😍😍
KO
KarKo O
Бәрі свежий күшті😍🤤 бәрі бірінен өткенн дәмдіііі😇
26 декабря 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Жылы лебізіңіз үшін рахмет. Біздің өнімдеріміздің дәмі сіздің көңіліңізден шыққанына қу…
Aluashka 💚
Аида мен Карлыгашка коп коп рахмееет, очень милые девушки 🥹🥹🥹❤️🔥❤️🔥❤️🔥
25 декабря 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңізге рахмет! Қызметкерлеріміздің еңбегін бағалағаныңыз үшін алғыс айтамыз! Та…
Aiganym Seitkhan
Өте күшті жер! Кассада тұрған Аида деген қыз өте сыпайы, өз жұмысының маманы, жылы қарсы алды. Үнемң амандасып, кез келген сұраққа жауап береді. Тұрақты клиенттеріңіз болуға тырысамын🫶🏻
25 декабря 2025, официальный ответ
Айман Афенова
Бари демди 😘😘😘
2 января 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе,Айман! Пікіріңізге рахмет! 🥰😍 Құрметпен, «Тәп-тәтті» командасы.
Oljas Jan
Отличная кондитерская 😍Свежая и невероятно вкусная выпечка,большой выбор тортов и десертов на любой вкус.😍Всё выглядит аппетитно и сделано с душой.Персонал вежливый и внимательный ,всегда помогают с выбором.
24 декабря 2025, официальный ответ
Асылай К
Бәрі күшті қыздарыда сыпайы кассир Нұрай ға рахмет өте сыпайы күліп қарсалады)прям уютный❤️Нұрайға рахмет
24 декабря 2025, официальный ответ
Қайырлы күн,Асылай! Керемет пікіріңіз үшін көп рахмет 🙏👌 Және, әрине, біз сізді тағы да күтеміз 💛 Құрметпен, «Тәп-тәтті» командасы.
БС
Бақыт Сейтенова
Өте сапалы,дәмді,келген клиентті жылы қабылдап шығарып салады,молодцы!
23 декабря 2025, официальный ответ
Қайырлы күн,Бақыт! Керемет пікіріңіз үшін көп рахмет 🙏👌 Және, әрине, біз сізді тағы да күтеміз 💛 Құрметпен, «Тәп-тәтті» командасы.
nurbakyt 💗
очень вкусно
22 декабря 2025, официальный ответ
Добрый день! Спасибо большое за приятный отзыв🤩😍 И, конечно же, ждем вас снова в наших филиалах. С уважением, Команда "Тәп-Тәтті".
IZ
I Z
Радовались открытию, но к сожалению персонал не обучен. Ценники не верные, заказ не доложили 2 раза.
19 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Благодарим вас за обратную связь. Мы учтем Ваше замечание. Примем во внимание!
AN
Assyl Nur
Урааа 🎉 🎉🎉
19 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Будем рады видеть вас в числе наших постоянных клиентов 😉🥰 С уважением, Команда "Тәп-Тәтті".
Bakhyt Temirkhanov
Наконец-то
17 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо, что уделили время и написали отзыв 🔥 Ждём вас снова 💛 С уважением, Команда "Тәп-Тәтті".
Aslanbek Kuzdikbay
Өте дәмді! Тағамдары әрдайым жаңа, сапасы жақсы. Қызмет көрсетуі де көңілден шығады. Тағы да келеміз.
YY
Yerasyl Yerasyl
Өте жайлы кондитерлік кафе ! Барлығы керемет дәмді, жаңа әрі әдемі безендірілген. Қызметкерлер сыпайы және көңіл бөле біледі. Міндетті түрде тағы да келемін!
17 декабря 2025, официальный ответ
Қайырлы күн,Ерасыл! Керемет пікіріңіз үшін көп рахмет 🙏👌 Және, әрине, біз сізді тағы да күтеміз…