М&A
Парикмахерские
АЖ
Арайлым Жаксылык
Бүгін маникюр жасаттым, нәтижесі өте ұнады! Мастер өз ісін жақсы біледі, әр детальға мән береді. Қолым әдемі, тырнақтарым мінсіз болды.мастер Айкеримге рахмет.
Beka Brozer
Madina .
топ 👍🏻❤️
MR
Madiyar Rustemkhanov
Хорошо постригли ! Женис мастер!
Медеу Ерпайз
👍👍👍👍👍👍👍
БА
Байдуллаева Аклас
M&A шаштаразына рахмет бізге қатты ұнады 👍🏻👍🏻👍🏻мастерлері керемет шаш алғандары ұнады👍🏻👍🏻👍🏻
Aida Baimahanova
топ мастерлерр ұнады рахмет👍👍😍😍
ЕТ
Ержан Тұрғанбай
Өте керемет қол жетімді баға өз ісінің маманы Жеңіс тек алға
Елберген Махан
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻💣💣💣💣💣💣💣💣💣
ЕЖ
Ержан Жакабеков
Женіс брат тек алға. Жақсы мамандардын бірісінғо👍
ГТ
Гулдана Тилеулева
Рахмет жұмыстарын алға бассын, шашты Жақсы алады екен, кеңес беремін 👍👍👍👍👍
kn
kadyl nyrkaji
рахмет жгіттер істерің берекесін берсін келуге кеңес беремін жеңіс жақсы аладекен шашты 👍👍👍👍
Гульжанат Добьюсь своего!
Жеңіс шаштараз мықты маман, басқа мекен жайда тұрғаннан бастап тұрақты барамыз. Екі ұлымнын шашын алдырамыз. Өз ісіне ұқыпты риза боласың 100%.
Алмат Алшынбай
Жаксы мастер керемет Тек Алга красавчик Женис нагашы
Н
Нурлан
Женис мастер топ мастер екен шашымды идеально алып берди 👍💥💯
ЖА
Женис Аблаев
Жақсы рахмет көп көп қолдап жатқандарыңызға
Аяна Апешова
Айгерим самый чудесный мастер по маникюру! Делает все максимально аккуратно и качественно. Встретила меня крайне гостеприимно, предложила вкуснейший кофе. Так же хочу отметить, что мастер не досаждает надоедливыми разговорами и здорово подстраивается под клиента. Все оборудование у неё стерильно и рабочее место очень аккуратно. Маникюр носится чудесно, ничего не трескается и не отваливается. Всем советую данного мастера
Ануар Арзымбетов
Ассаламу Алейкум. Женис мастер лучший. Постригает очень качественно, быстро. Всем советую, рекомендую у него постригаться. Цены очень даже доступные.
ℤ𝕙𝕖𝕟𝕚𝕤 𝕋𝕒𝕕𝕫𝕙𝕚𝕞𝕒𝕟
Жеңіс мастер өз ісінің маманы💇🏻👍🔥
СН
Сунгат Назымбек
Мастер универсал Женіс шашты жақсы алады мықты жақсы мастер өз ісінің маманы өзім 3 жылдан бері тек сол кісіден алам жане де басқа адамдарға да ұсынамын👍🏻👍🏻👍🏻🤝
ОА
Оралбек Абылов
Өз ісінің мамандары рахмет шаш алуы жақсы бағасы да тиімді 👍👍👍🔥🔥
Улболсын Жаксылык
Айгерим - очень хороший мастер. Приятная обстановка. Помогла с выбором цвета и дизайна маникюра. Всем советую!
Айгерим Бакытжанкызы
😍