М&A
Парикмахерская
Мужские стрижки от 3000 тенге. Скидки, акции!
Записаться
Асель Суендыкова
В восторге
Благодарю за идеальный маникюр мастера своего дела Ботагоз ханым, прихожу уже не в первый раз, Ботагоз помимо профессионализма обладает доброжелательностью, человечностью, чуткостью, очень приятный и светлый человек, Рахмет, удачи в деле ❤️
РТ
Райхан Тажиева
В восторге
Ботагөз апа вижазистке көп көп рахмет! Өз ісінің мастеі екені көрініп тұр, әр детальға мән береді. Макияжым келесі күнге дейін ақпай тұрды,қалай бояндырып берді солаймен тұр күшті болып. Маған қатты ұнады рахмет!
Adi —
В восторге
Мастер Асқар👍 өте керемет шаш алады!
КИ
Канат Ибрагимов
В восторге
Аскардың жұмысы өте ұнады. Шашты әдемі, ұқыпты етіп жасап берді. Нағыз өз ісінің шебері, баршаға ұсынамын.
KI
Дамир Асанов
НТ
Нуржан Толепов
В восторге
Спасибо мастеру Аскару! Отличный парикмахер, работает аккуратно и профессионально. Стрижка очень понравилась, рекомендую
АЖ
Альбина Жакупбаева
В восторге
Мне идеально ногти сделали супер🥰🥰🥰 спасибо большое 👍🏻❤️
Мадияр Буратаев
Совсем не понравилось
Ужасно. Показали кино с ножницами. Полностью испортили прическу.
КП
Кудайберген Пайзекеев
В восторге
Жеңіс ағам өз ісінің шебері,шаш үлгісін керемет қылып үйлестіріп алып береді.Келіңіздер кеңес беремін🙌🏻
Айгуль Тан
В восторге
Подстригала сына. Быстро и очень аккуратно. Мастер Женис спасибо вам за вашу работу и за то, что приняли очень поздно.
НФ
Нурдаулет Фазылбек
В восторге
Өте жақсы мамандар жұмыс жасайды👍👍👍
Асылан Советбеков
Өте керемет шаштараз 👍
НД
Нурхат Донкин
В восторге
Отличная парикмахерская! 👍 Записался без проблем, приняли вовремя. Мастер внимательно выслушал пожелания и сделал аккуратную, стильную стрижку. Всё чётко, быстро и профессионально. Атмосфера спокойная, чисто и комфортно. Остался полностью доволен результатом — теперь буду ходить только сюда. Рекомендую!
В восторге
Өте керемет шаштараз! 👍 Өз ісінің нағыз маманы екені бірден көрінеді. Шашымды дәл қалағанымдай етіп қиды, ұқыпты, таза, асықпай жұмыс істейді. Қызмет көрсетуі де өте сыпайы, атмосферасы жайлы. Нәтижесіне 100% риза болдым ✨ Кімге сапалы шаш қию керек болса — міндетті түрде ұсынамын! 💇♂️
Baibazar Bakhu
В восторге
Женис ага лучший мастер Постригает очень качественно и быстро. Всем советую
КТ
Кененбай Танирберген
В восторге
Жеңіс өз жұмысынын шебері жылдам әрі жақсы алады👍👍👍
НБ
Нурлан Болатбекулы
В восторге
Женис бауырым шашты алганда озинди танимай каласын, кол деген алтын гой. Шаштарынызды осы кісіге алдыруга кенес берем
В восторге
Женис парикмахер оте жаксы, жылдам укыпты жумыс жасайды👍👍👍
АЖ
Арайлым Жаксылык
В восторге
Бүгін маникюр жасаттым, нәтижесі өте ұнады! Мастер өз ісін жақсы біледі, әр детальға мән береді. Қолым әдемі, тырнақтарым мінсіз болды.мастер Айкеримге рахмет.
Beka Brozer
топ 👍🏻❤️
MR
Madiyar Rustemkhanov
В восторге
Хорошо постригли ! Женис мастер!
Медеу Ерпайз
👍👍👍👍👍👍👍
БА
Байдуллаева Аклас
В восторге
M&A шаштаразына рахмет бізге қатты ұнады 👍🏻👍🏻👍🏻мастерлері керемет шаш алғандары ұнады👍🏻👍🏻👍🏻
Aida Baimahanova
топ мастерлерр ұнады рахмет👍👍😍😍
ЕТ
Ержан Тұрғанбай
В восторге
Өте керемет қол жетімді баға өз ісінің маманы Жеңіс тек алға
Елберген Махан
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻💣💣💣💣💣💣💣💣💣
ЕЖ
Ержан Жакабеков
В восторге
Женіс брат тек алға. Жақсы мамандардын бірісінғо👍
ГТ
Гулдана Тилеулева
В восторге
Рахмет жұмыстарын алға бассын, шашты Жақсы алады екен, кеңес беремін 👍👍👍👍👍
kn
kadyl nyrkaji
В восторге
рахмет жгіттер істерің берекесін берсін келуге кеңес беремін жеңіс жақсы аладекен шашты 👍👍👍👍
Гульжанат Добьюсь своего!
В восторге
Жеңіс шаштараз мықты маман, басқа мекен жайда тұрғаннан бастап тұрақты барамыз. Екі ұлымнын шашын алдырамыз. Өз ісіне ұқыпты риза боласың 100%.
Алмат Алшынбай
Жаксы мастер керемет Тек Алга красавчик Женис нагашы
Н
Нурлан
В восторге
Женис мастер топ мастер екен шашымды идеально алып берди 👍💥💯
ЖА
Женис Аблаев
В восторге
Жақсы рахмет көп көп қолдап жатқандарыңызға
Частый гость
Аяна Апешова
В восторге
Айгерим самый чудесный мастер по маникюру! Делает все максимально аккуратно и качественно. Встретила меня крайне гостеприимно, предложила вкуснейший кофе. Так же хочу отметить, что мастер не досаждает надоедливыми разговорами и здорово подстраивается под клиента. Все оборудование у неё стерильно и рабочее место очень аккуратно. Маникюр носится чудесно, ничего не трескается и не отваливается. Всем советую данного мастера
Ануар Арзымбетов
В восторге
Ассаламу Алейкум. Женис мастер лучший. Постригает очень качественно, быстро. Всем советую, рекомендую у него постригаться. Цены очень даже доступные.
ℤ𝕙𝕖𝕟𝕚𝕤 𝕋𝕒𝕕𝕫𝕙𝕚𝕞𝕒𝕟
В восторге
Жеңіс мастер өз ісінің маманы💇🏻👍🔥
СН
Сунгат Назымбек
В восторге
Мастер универсал Женіс шашты жақсы алады мықты жақсы мастер өз ісінің маманы өзім 3 жылдан бері тек сол кісіден алам жане де басқа адамдарға да ұсынамын👍🏻👍🏻👍🏻🤝
ОА
Оралбек Абылов
В восторге
Өз ісінің мамандары рахмет шаш алуы жақсы бағасы да тиімді 👍👍👍🔥🔥
Улболсын Жаксылык
В восторге
Айгерим - очень хороший мастер. Приятная обстановка. Помогла с выбором цвета и дизайна маникюра. Всем советую!
Айгерим Бакытжанкызы
😍