Орал-Ет
Мясо и полуфабрикаты
SS
Sergaly Sakyp
Өте дәмді өнімдері! Жерлестерімнің саудасы жүре берсін!
Алтынай Газизова
Осы дүкеннен ет пен полуфабрикаттар алдық. Дәмі де сапасы да тамаша! Шынымен Оралдың етіне ештене жетпейді. Рахмет көп көп, енді қай жерден ет аламыз деп басымызды ауыртпаймыз. 1 ғана минус: неге ертерек ашпадыңдар осындай дүкенді?!😁🤗
Амина Балыкова
Самое вкусное мясо, которое я пробовала в Астане. Молюсь, чтобы магазин продолжал завозить такое же вкусное мясо дальше 😂 цены тоже выгодные, готова ехать через весь город!
МГ
Манас Гиждуаниев
Еттері жақсы екен, жас малдың еті, дәмді
Дамира Каресова
Оралдың еті күшті 👍👍👍 Жартылай дайын тағамдары да,бауырсақтарыда дәмді👍👍👍
YO
Yernar Ospangaliyev
Очень хороший мясной магазин. Всегда свежее и качественное мясо, большой ассортимент — от говядины и баранины до фарша и полуфабрикатов. Видно, что следят за чистотой и хранением продукции. Продавцы вежливые и профессиональные, могут подсказать, какое мясо лучше подойдет для конкретного блюда. Рекомендую!
Aiym Sayatkyzy
Оралдың еті ерекше екен. Тез әрі жұмсақ піседі.Қолдың колбасасы мен сосискиі өте дәмді👍 Әсіресе қолдың көжесі, шұбаты шөліңді басады. Рақмет сапалы өнім үшін.
БС
Бауыржан Сман
Батыстың еті бөлек екен, және жартылай дайын өнімдер өте сапалы жасалған . Бала-шағама ұнады 👍
Samal Tuksanbaeva
Ет дегенде бет барма, тем более Оралдың еті деген дәмді ғой шіркін!!! Еті деген керемет, бағасы арзан, дәмі тәтті, ең бастысы тез піседі!!
Айдана Қарабас
Попробовали куриные и говяжие сосиски, пельмени, кумыс. Все очень вкусное, нам понравилось. Особенно залетели сосиски, приготовила на грильнице на завтрак. Будем брать еще 😊
KK
Kair KKS
Еттері өте дәмді, фирмалық шұжықтары да керемет 👍👍
АЕ
Айым Ескулова
Оте катты унады, на пробу взяла манты с тыквой и просто с фаршем и луком, очень сочные 👍
Анара Кенес
Өте керемет ет, сервис Астанада жоқ ондай, ауыз тидік, сатып алдық. Еті, қазысы күшті, ұнады. Істеріңіз алға бассын, берекелі болсын 🤲🏻
CC
Coffeman Capucino
Сегодня купили мясо, колбасы и казы. На пробу взяли манты из рубленного мяса. Все было вкусно, а главное все натуральное, без вредных добавок. Нам с женой и детям очень понравилось.
Zhuldyz K
Жерлестерді қолдап жылқы етін алдық кеше. Бүгін рахаттанып жеп алдық😍🤌🤌👍👍 дәмді, тап таза👍 постоянный киленті боламыз енді
Руслан Сулейменов
ет жаксы, керемет
Абулхайыр Абулхайыр
Әдемі жер, тағамдары дәмді! Жарайсыңдар!
Darkhan Sagidullin
Етті сағат 13:00 сатып алып, үйде 14:00 кете пісіріп едік. Ән сағатта пісті. Дәмі керемет, жұмсақ. Дайын фабрикаттарын өздері әдемілеп таңдап берді. Бәрі жақсы, шынайы істелген. Қызмет көрсету сапасы да жоғары. Келіп тұрамыз.
BB
Balnur Bakyt
Мясо из Уральска отличного качества👍🏻 полуфабрикаты понравилось 😋
lionsons
Мясо свежее, есть доставка. Шубат, кымыз. Полуфабрикаты. Колбасы. Закупился домой. Обслуживание супер. Повезло, попал на дегустацию при открытии магазина, мясо действительно вкусное.
Диса ⠀
Орналасқан жері жақсы екен,жақын маңда дәл осындай дукен керек еді.Істеріңіз алға бассын!