Быстрое питание
4.3
4.3
Erkezhan Kanatovna
Sushi Star мейрамханасына алғаш рет бардым және өте ұнады. Сушилері өте дәмді, жаңа дайындалған және порциялары да жақсы. Қызмет көрсетуі жылдам әрі қызметкерлері өте сыпайы. Ортасы таза, жайлы атмосфера бар. Бағасы да сапасына сай. Достармен немесе отбасымен келуге өте жақсы орын. Міндетті түрде тағы да келемін❤️
Sevda .
Божественно вкусно 😋 мне очень понравилось спасибо большое за такую вкусную еду очень приятно было 👍 10/10 очень красиво упаковано Советую всем рекомендую Там всё очень вкусно
Beksultan Zhasulanuly
Очень вкусный чикен,горячий и хрустящий. Рекомендую.
Kausar Myltykbay
Өте дәмді ❤️
Togzhanova Damira
😍😍😍😍 өтее дәмді, тиімді бағада, еще бауырсақ салып жіберді🫣🫣🫣 рахмет көп көп❤️
ZA
Zhandoa Abduali
Вкусно готовят спасибо за Быстрый И Вкусный еду❤❤❤
AT
Aigerim Tazhbeked
Вкусно очень, спасибо. Теперь всегда будем у вас заказывать!
Алида Кусаинова
Чикин өте дәмді маған қатты ұнады, суши, пицца өте тәтті керемет. Маған ұнамағаны курьер үйге әкеліп есікті тарсылдатып тамақтарды кір жерге қойып кеттіп қалды. Мен курьерге қатты ренжідім.
Аяулым Мынжасарова
Очень вкусно😍 всё понравилось Спасибо большое 💕 Адамдар калай жаман отзыв жазады мынандай сушига прям 😍🫶🏻
Ұлжан Айтбай
Үлкен рахмет дәмді болды, чикен отдельная любовь😍 хрустящий, приделах норма острый өзіме қатты ұнады
АЖ
Аб Жансая
Всегда заказывали у них сеты и чикен, все вкусно, порции хорошие, но в последнее время каждый день начали поднимать цены, мы знаем что сейчас все дорожает но, а как же уведомить об этом своих клиентов ? В инстаграме все цены старые ничего не обновляют, хочешь заказать, звонишь , говорят другие цены, нужно уведомлять, обновлять цены а не по факту об этом говорить
Малика
Очень понравилось. Помогли подобрать сет для большой компании. Доставили во время, горячие, свежие. И цена хорошая 👍🏻
Арай Бұланқан
Бәрі күшті, ұнады. Бағасы да жақсы, дәмі деткүшті. Өте қатты ұнады.
BB
Balzhan Baltabek
Өте дәмді сушилері.Жеткізу тез болды үлкен рахмет🔥🔥🔥Енді тек сіздерден аламыз
СА
Салтанат Абдиразак
Оте дамди унады👍
AZ
Askar Zhumanov
Бизге оте катты унады, уакытылы ыстыктай келди ракмет. Отбасымызбен тойып жеп алдык дами ерекше баска жактын сушиынан салыстырганда сапалы дамди дайындалган алгыс билдирем
Сундет Жуманов
Адамдары тусынбибын баргои багасы аразан өзі маржан 😍 темаго тема 5 жұлдыздың өзі аз алсаңыздар өкнбисіздер 😍 біз апта сайын заказ береміз өте дәмді
айару .
ДАМЫ ОГОНЬ ОСЫ ЖЕРГЕ КЕЛМЕСЕНДЕР БЛМИМ ЕНДЫ😋😋😆🔥🫦
A
Arman
Дәмі тема уже 2 раз здесь заказываю за час принесли еду было очень вкусно
Ака Ака
Әдемі тамақ заказ беруге болады
Zhomart Seidulla
Очень вкусно😋
Гузи 💫
Не раз бывала и беру прямм күшті супер💋🤍
Мейыржан Каныбек
Хорошое заведение постоянно здесь кушаем и заказываем всегда все вкусно а доставка быстрая
ta
toktar axaxaxax
Адамдарды түсіну қиын арзан әрі жылдам алып келді уже 4мәрте заказ беріп жатырмын үлкен рахмет ❤️😍
Aru .
Все очень вкусно было и сочный
Камила Камила
Заказали сет Ауызашар. Сказали время ожидания 60-90 мин. Однако ни через час, ни через 2 часа заказ так и не доставили. Позвонила на номер- сказали что толтео начали делать заказ, хотя в ватсапе написали что курьер в пути. Это очень несерьезно! Не рекомендую
МЖ
Мейірбек Жайлыханұлы
Берген заказымыз түгел болған жоқ кешігіп 90мин деп еді 3сағатта төгіп шашып әкелді ито түгел емес финики мен 12шт крылочка жоқ.звондасақ тел алмаит артынан хабарлассақ ақшасында берген жоқ әні міні деп сап салқын келген тамағы 1фотода инстадағы.2ші фото заказымыз
♡♡
♡ ♡
1 звёздочка қоюғада тұрмайды .Обслуживания ноль заказ кабылдаганша секунд сайын жазады 1 жарм 2сагат деп 3жарм сағаттарда келді соған лайыкты болса мейлі гой тамақтары крылышки күйіп кеткен пицца сыры сасық сырмен жасалған сушилары кішкентай балығы аз мүлдем курьерлері заказды алып алып 2 сағат қаланы айналып жүреді. Бүгіні праздничный настроенияны құртты. Ақшасына мүлдем арзымайды отравления болсақ заң алдында жауап бересіздер
Анна Сергеевна
Жеп болмайды,чикен күйіп кеткен сыр тұрып қалған.Заказ 3жарым сағаттан соң ғана келді. Вапше алмаңдар пиццаға қарап түрінен апитетім жоғалды .Пиццада негізі Маргарита и пеперони еді бірақ екеуінде пеперони етіп салып жіберген.
СН
Салауат Наурызбаевич
Мошенники тел неберуть вовремя не доставляют, сначала берут оплату потом время говорят 120-180 мин а достовляют через 4 часа, девушка который принемает заказ очень не ответственная
Akerke Abdina
Очень долгое ожидание заказывали в 19:40 отвечают не охотно , трубку не берут . Время уже 00:00 до сих пор нет , номер курьера не дают , хотя до меня доехать всего по времени мин 20 займет , знала бы просто Яндекс курьера вызывала бы! Безответственность полная !
Мира
Өте өте нашар, жұмыстарын дұрыс атқару білмейді. Төрт жарым сағат болды , әлі тосып отырмыз. Ақшаларын алып алғаннан кейін жауап бермейді. Алмаңыздар! Суық тастай боладау енді. Ноль деген баға қою керек.
СТ
Самал Ташанова
Ужасная компания ип Алиакбар! С 19:26 ждем досихпор время уже почти 23:00! Завтра хочу придти посмотреть глаза основателя !
GG
Gggg Gggg
Не советую здесь заказать в инстагреме цена другая а когда заказываешь другая цены и очень долго отвечает по Ватсапп а когда звонишь не берут трубку
Шынар Адилгазиевна
Суши ужасные Рыби там вообще нет Заказали на ауызашар в итоге все выкинули в мусорку
DA
Dana Ahatova
Брали здесь недавно доставка очень долго заказала 17.20 сказала привезите до 20.00 и они только привезли к 22.15 ч И не вкусное совсем так было обидно (
Akbala Abdukadyrova
Крылышки прям күштііі екен😍😍 бағасыда тиімді. Барлығына советуююю өкінбейсіздер👍🏻👍🏻
Дмитрий Дмитрий
Сет ждали более четырёх часов. Обратной связи почти не было, отвечали неохотно.
Satbay S
Негізі ожидания реальност болып қалды Қатты ұнамады,өкініп қалдық🫠
ШЖ
Шалкар Желдибай
Нет слов до чего им плевать на клиентов не вкусно и не выгодно не берите люди здесь они подведут в нужны момент как всегда
Dariga Alieva
Быстро доставили 👍 Сеты вкусные , буду заказывать здесь спасибо все вкусно 😋
20 февраля 2026, официальный ответ
🫶🏻😘
Gulshat Abutalipova
Бүгін заказ бердік, барлығы өте дәмді өз бағасына керемет. Барлығына кенес беремін. Заказды тез кабылдап барлыгын тез дайындап берді. Рахмет сіздерге үлкен😊
19 февраля 2026, официальный ответ
🫶🏻❤️
Azi 🤍🤍
Аяулымға рахмет🥰, күшті жауап беріп, заказды тез қабылдады,бәрі өте дәмді болды! Әсіресе пицца ыстық, ірімшігі созылып тұр 😍😍 Қанатшалары ыстық әрі қытырлақ молынан болды😍 Рахмет сіздерге🤍! Істеріңіз өркендеп, бизнесіңіз дами берсін 🙏🏼🥰
19 февраля 2026, официальный ответ
🫶🏻😘
Аружан Елемес
Заказывали в Star Sushi впервые — остались довольны. Роллы свежие, рис идеально приготовлен, начинки много. Доставили быстро, всё аккуратно упаковано. Соотношение цены и качества радует. Рекомендую!😋🤩💯
18 февраля 2026, официальный ответ
Будем рады видеть вас снова ❤️😘
АЖ
Алтынай Жарылкап
Прям дәмдііііі и уақытылы жеткізу, бағасы тіпті арзан дым қорқпай ойланбай тапсырыс бере беріңіздер 👏👏👏🤍🤍🤍🤍
Ас болсын😘 Сізді тағыда күтеміз 💋
Сабина Маханова
Өте дәмді суши и пиццасы дәмді сушилары улкен пиццасының тестасы вавше дәмді соустары бари бар ыстык куйінде акелдии бізге қатты ұнадыы бағасыда өте тиімді всем советую ватсаптада жаксы жауап кайтарды пиццаныда ауыстрып берді жылы сөзбен сыпайы екен коп рахмет бари унады 10/100 деген бага коямын😍😍😍😍✨🫶
Рахмет үлкен 😍
Амирхан
Кассир кушты, оте дамды, оте дёшевый
Рахмет 😘