Happy body
клуб здорового образа жизни
КБ
Каламкас Бегалиева
Мне очень понравился этот клуб, девушки в клубе просто замечательные, он расположен в удобном для меня месте, раньше я бывал в других клубах. Теперь мой выбор - этот клуб. Мой образ жизни - Гербалайф!!!
ZK
Zaure Kabdyrakhova
Клуб өте керемет. Денсаулыққа өте пайдалы. Мен 68 жастамын. Шаршауық едім, осы гербалаевтың кактейлдерін ішіп өзімді жеңіл сезініп, шаршағыштығым басылып,5 этажға баспалдақ пен шаршамай көтерілетін болдым. Істердің алға баса берсін, көп рахмет.
SF
Safi Family Zhan
При красный магазин. 😊
5 посещений
👍👍👍
Шолпан Тлетай
Клуб просто супер! Кім жарқын, керемет өмірді қалайды? Сондай жандарды күтеді клуб! Келіп өз көзіңізбен көріңіз! Продукталарын тұтынып көрдім, өзіңді сергек және сенімді сезінесіз! Өмірге қайта ғашық боласың! Сізде сол сезімді сезініп көріңіз!!!😍😍😍😍😍😍😍😍
9 февраля 2026, официальный ответ
Пікір қалдырғаныңызға рахмет!!! Тағы да күтеміз сізді!!!
Ардак Аманбаева
Сәттілік👏🏻👏🏻👏🏻
Рахмет)))
Nurgul Karymsakova
Маған қатты ұнады!👍 Алла істеріңізге береке берсін!
9 февраля 2026, официальный ответ
Пікір қалдырғаныңызға рахмет!!! Аумин, айтқаныңыз келсін!!
ЗА
Зарина Айдаралиева
Клуб өте ыңғайлы жерде орналасқан, өте керемет, келген әр бір клиент үшін барлық жағдай жасалған, клуб қызметкерлері өте сыпайы , күшті жалпы
9 февраля 2026, официальный ответ
Пікір қалдырғаныңызға рахмет!!! Клубқа келгеніңізге қуаныштымыз
ЖА
Жалгас Ахметов
Маған қатты ұнады келіңіздер көріңіздер
9 февраля 2026, официальный ответ
Пікіріңізге рахмет, сізді клубымызда тағы күтеміз!!!
Сымбат Бейсенова
Өте керемет клуб.Қызмет көрсету сапасы өте жоғары деңгейде.Алла істеріңізге береке берсін!
9 посещений
9 февраля 2026, официальный ответ
Пікір қалдырғаныңызға рахмет!!!! Сізге ұнағанына қуаныштымыз!!! Есігіміз әрдайым ашық