Goldfish
Самый хороший кафе бизге бари унады Рекомендую!!! Всё вкусно
Бек Мурат
Очень вкусно! Спасибо обслуживающему персоналу. Очень приятно 👍🏻
Гулбана Шерназарова
Два раза посетила данное заведение, вкусно, уютно, демократичные цены! Спасибо большое официанту Нуркену за обслуживание, молодец 👍🏼👍🏼👍🏼
DK
Diana Kuandyk
Отте кушты тамактары дамды келыныздер😘
Меруерт Тазабекова
Өте дәмді балық👍 доставкасы да тез жетті! Алып дәмін көріңіздер, күшті екен👍 Gold fish рахмет, өркендей беріңіздер❤️
ЭК
Эльвира Картанбаева
Гллдфиш өте кушті обслуживание Мадияр официант администратор тамаша күтіп алып шығарып салды балып супер дәмді акция 1 алса 2 шісі тегін барсаңыздар өкінбейсіздер көп көп рақмет
Жаркынай Алиби
Goldfish өте ұнады! Атмосферасы жайлы, іші таза және әдемі безендірілген. Тағамдары өте дәмді, әсіресе балыктары керемет. Қызмет көрсету деңгейі жоғары, қызметкерлері сыпайы және тез қызмет етеді. Міндетті түрде тағы келемін. Ұсынамын!
Расул Рустемулы
Қызмет көрсету жақсы — официанттар сыпайы және жылдам қызмет етті. Интерьер жайлы, отбасымен немесе достармен уақыт өткізуге қолайлы. Бір ғана аз ғана кемшілік — музыка біраз қатты сияқты болды, кейде әңгімені есту қиыншаңдау болды. Бірақ жалпы бағам — жақсы, қайта келуге тұрарлық орын.
Ernat Maizhaqan
Очень уютное кафе с приятной атмосферой. Внутри чисто и красиво, играет спокойная музыка. Заказ принесли быстро, еда была вкусной и свежей. Персонал вежливый и внимательный. Отличное место, чтобы посидеть с друзьями или семьёй. Обязательно приду ещё!
Alisher Esengali
Был в кафе Goldfish, очень понравилось! Нурбек — отличный официант: внимательный, вежливый и всегда с улыбкой. Заказы приносил быстро, все объяснил, посоветовал вкусные блюда. Атмосфера супер, еда на высоте! Рекомендую!
АЛИХАН Бейбит
Голдфиш оте керемет екен тамактары дамди кызмет корсету сапасы жогары дарежеде, рахмет
TJ
Tabigat Jagipar
Был в кафе, очень понравилось!. Атмосфера супер, еда на высоте! Рекомендую!
Алтай Сахит
хочу поблагодарить нурбека очень вежливый и приятный человек, все понравилось спасибо!
Алия Дуйсенбекова
Очень вежливый персонал, вкусная еда. Все на высшем уровне. Большое спасибо 🙏
G
Goldfish
29 марта 2026, официальный ответ
Спасибо за отзыв, ждём вас снова 🫶