Greenstan.kz
Цветочный магазин
rhm_ernur
Керемт қызыма ұнады❤️
Мәдина Оралбай
Әдемі гүл алдым көп рахмет
Акарыс Серикбай
Спасибо за торт👍🏻, очень вкусные
FN
Букеты свежие👍🏾👍🏾👍🏾
Bidaulet Janabaev
Өте әдемі,Уақытында келді
Бексұлтан Үсен
Я в восторге от этого цветочного магазина. Букеты всегда красивые, свежие и сделаны с душой. Девушки-флористы внимательные, помогают подобрать идеальный вариант под любой повод
Aisha Nishan
всегда готовы помочь с выбором💗
KO
Karakat Oraz
Красивые букеты и приятные цены🤗
Nurbol Kassymkhan
Бағасы тиімді жақсы жер, Ахош деген промокодты айтсаңыз сіздерге бір шапалақ береді екен
SS
Togzhan Kolbay
👍🏻👍🏻👍🏻
A✨
Aru ✨
Цветочный магазин өте күшті.Барлық выбор табылады.Гүлдер өте әдемі және ұзақ сақталады. Қызмет көрсету де жоғары деңгейде. Алдағы мерекелерде міндетті түрде қайта келемін🫶🏻
Акош Сабырхан
Ұнады👍🏻👍🏻
Aygul Aygul
То что надо. Всегда
Жансая Қабылбек🤍 Жансая Қабылбек
Қызмет көрсету деңгейлері өте керемет,гүлдері қатты ұнады🥰
КБ
Әдемі екен 😍😍😍
Aruzhan Kainazar
😍
Balausam Eskendir
Очень довольна заказом! Бенто вкусный, цветы свежие и красивые. Отличный сервис, спасибо!
Kymbat Zhakipova
Очень красивые букеты
Adilet Ongar
Өте керемет
Umi Mus
Очень хороший цветочный магазин, рекомендую!!!! Всегда свежие цветы, и хорошое обслуживание!
KS
Kasiet Shomanova
Рекомендую
Гүлжанат Байбури
Өте керемет гүлдері🫶
Шахноза Сапиева
Гүлдер өте әдемі әрі жаңа болды. Қызмет көрсетуі де өте жақсы. Букет дәл мен қалағандай жасалды. Осындай керемет қызмет үшін рақмет🌸🌸
Takoo Di
Гүлдері өте әдемі, жаңа әрі сапалы. Қызмет көрсету деңгейі де жоғары, сатушылар өте сыпайы және көмектесуге дайын. Букеттері ерекше талғаммен жасалған. Міндетті түрде тағы да тапсырыс беремін.☺️🌷
A
AdiLeT
Очень уютное место! Рекомендую если хотите цветов или выпечки!
Aynur ✨
Праздник күндері жақын адамыңа сыйлауға болады екен өте әдемі өте керемет 😍👍🏻
Максат Максатович
Заказывал цветы на Greenstan.kz. Всё очень понравилось. Цветы свежие, красивые, букет собран аккуратно. Доставили вовремя, без задержек. Сервис отличный, сотрудники вежливые и быстро отвечают. Обязательно буду заказывать ещё. Рекомендую!
Aktore Abushakhma
Өте керемет, бағалары өте арзан Қазақстан үшін , 8 мартқа рекомендация
ET
Erdaulet Toibekov
Заказывал цветы через сайт greenstan.kz, оформил заказ с самовывозом. Всё прошло очень удобно: на сайте быстро оформил заказ, а в филиале уже всё было готово. Букет оказался даже красивее, чем на фото — цветы свежие и аккуратно оформлены. Забрал быстро, без ожидания. Очень понравился сервис и удобство заказа через сайт. Рекомендую ;)
rashid mussa
Красивые цветочки и Вкусный тортик. Рекомендую!
ZZ
Zhansaya Zaurbekova
Рядом с домом открылась новая цветочная,очень приятные сотрудники и цены,спасибо большое,выручили на 8 марта💐