Многопрофильные медицинские центры
Баке Баке
В восторге
Ұлымыз үшін алғыс айтамыз! Ұлымыз қазір 5 жаста, денсаулығы өте жақсы. Бірақ оның өте ерте, шала туылған қиын шақтары әлі есімізде. Сол кезде ковид өршіп тұрды: ұлымыздың көзіне (ретинопатия) жедел ем керек болды, бірақ тестіміз оң болғандықтан, еш жер қабылдамады. Бізге Катамнез орталығы көмекке келді. Дәрігерлердің үйлестіруі мен дұрыс күтімінің арқасында біз отасыз-ақ ауруды жеңдік. Ең қиын сәтте қолдау көрсеткендеріңіз үшін рақмет! Баламның бүгінгі жетістігі мен мөлдір жанары — сіздердің еңбектеріңіз.
DB
Diana Baitenova
В восторге
Уважаемая команда «Катамнез центра», Хочу выразить искреннюю благодарность всему коллективу за профессионализм, внимательное отношение и заботу о моей недоношенной дочи. Мы попали в центр в 2023 году. Благодаря вашему труду, терпению и поддержке, мы прошли непростой путь наблюдения и реабилитации, а сегодня видим положительные результаты в развитии нашей малышки 🙌. Особенно хотелось выразить благодарность Балжан Нурлановне! Отдельно хочу отметить вашу чуткость и человеческое участие, которые были для нас не менее важны, чем медицинская помощь! Большой человеческий Вам Рахмет 🤍
Жанерке Жаксылык
Совсем не понравилось
Сомнительный катамнез и врачи. Родители будьте бдительны к специалистам. Не советую данный центр, так как есть много пострадавших детей и родителей
10 апреля 2026, официальный ответ
Добрый день, Жанерке. Мы не зарегистрировали пациента с вашими данными. Писать отзывы о клинике, в к…
AК
Aiym К
Совсем не понравилось
Никогда не обращайтесь в этот центр! Только качают деньги и запугивают родителей. Много отзывов от мам торопыжек, когда их детям становилось только хуже после приема и лечения, назначенного в этом центре
10 апреля 2026, официальный ответ
Здравствуйте. Мы не зарегистрировали пациента с таким именем и описанной вами ситуацией. Наш центр ф…
КИ
Кунсулу Имансейтова
В восторге
Центр Катамнеза очень помог моей дочке. Пришли к ним с диагнозом бронхо-легочная дисплазия , спустя два года состояние дочки пришло в норму. Коллектив отзывчивый всегда с нами на связи.
Ailana Sanieva
В восторге
Хотим поделиться нашими успехами после курса реабилитации! Самое главное достижение — ребенок окреп и набрал вес, что раньше давалось нам с большим трудом. Работа специалистов просто на высоте!Ваша поддержка — это огромная сила. Спасибо за то, что помогаете нашим детям становиться сильнее!»Хочу выразить огромную благодарность Балжан Нурлановна за помощь! У нашего ребенка были проблемы с набором веса, из-за чего мы очень переживали. Доктор составила грамотный план питания и дала четкие рекомендации, без лишних назначений. Спустя 10 дней мы видим отличный результат — весы наконец-то показывают плюс, ребенок стал активнее и крепче. Очень рекомендую как профессиона !Мамам с такой же проблемой советую не откладывать визит к профи!»
ГО
Галия Омирбекова
В восторге
Өте жақсы центр, балам солнечный ребенок СД, журекте Дмжп, осы центрдын мамандарына үлкен рахмет, Аллаға шүкір жолықанымыз, осында қаралатынымыз. 4 айынан бастап осындамыз, қазір 3 жасқа келіп қалдық, рахмет развитие, денсаулық барі жақсы. Мамандар білікті, мықты, жұмыстарын жан дүниесімен атқарады.
Анар Абдукаримова
В восторге
Центру Катамнеза всю жизнь буду благодарна, нам в городе Актобе поставили диагноз ДЦП, брали терапию Войто, Бобот в центре, за определенное время у нас убрали этот диагноз 🙏 Спасибо большое Балжан Нурлановна и команда Катамнеза🌸 3 года были на учете в центре, и каждый раз нам показывали качественную работу с моим ребенком🙏 огромное спасибо центру и желаю чтоб вы всегда процветали, таких центров как вы нет у нас КЗ🙏
Акнур Курманали
В восторге
Менде Центр катамнезге алғысымды айтқым келеді Қызым 2020 жыл 10 желтоқсанда 25 аптасында 750 гр болып туылып 5 ай роддомда жаттық, бірақ кислород тастай алмай, кислородный аппарат сатып алып үйге шықтық Үйге шыға сала осы центрге келдім Балжан Нурлановнаның айтқаны бойынша бәрін жасадым соның арқасында 1 айда кислородты тастап қызым өздіген демалатын болды, ол кездегі қуанышты сөзбен айтып жеткізе алмаймын Бұның артында дұрыс тағайындалған ем, массаж, войта терапия, үйдегі ваннадағы 15 минуттық бассейн тұр, айта берсек көөөп жұмыстар жасалды😊 Біздің жағдайды білетіндер қайда бардыңдар, қандай дәрігерге қаралдыңдар деп сұрағандарға қуана қуана осы центрді, Балжан Нурлановна дәрігерімізді айтамын Біздің өміріміздегі ең керемет естеліктердің бірегейі ол-Центр катамнеза❤️
ЭА
Эльмира Алиева
В восторге
Ребенок родился глубоко недоношенный с весом 920 грамм, сразу после выписки из отделения ОВН с весом 2 кг пришли на прием к Балжан Нурлановне, и без раздумий встали на договор на год, все приемы всех специалистов проходили по графику. Были проблемы с сердцем и неврологией, но своевременное лечение помогло выправить все вопросы во время. Сейчас ребенку 6 лет, никаких проблем с сердцем, неврологией или офтальмологией нет, ребенок развит на свой возраст прекрасно, хорошо говорит, умеет читать, писать, с 4 лет занимается спортом (карате и футбол) с полного разрешения кардиолога, так как полностью здоров. Я считаю что самое главное это своевременное обращение в центр катамнез, Балжан Нурлановна специалист с большой буквы, очень благодарны ей за то что очень нам помогла ❤️
СГ
Светлана Гладышева
В восторге
Мы приезжаем в центр из Павлодара уже два с половиной года. Скоро дочери 5 лет, но мы успели "запрыгнуть в уходящий поезд". Комплексное сопровождение в центре, шикарный найденный для нас нейрохирург, сопровождение до и после операции, индивидуальный подход- все это сделали свое дело. Буквально вчера я радовалась, что голова выросла и почти дошла до возрастной нормы, тест на психологическую зрелость рубежа 5-и лет пройден! Значит, мы шли и идем верным путем! Благодарю весь коллектив Центра за достижения моего ребенка! Пусть дети будут здоровы и счастливы!
Arushkaaa Yerlanqyzy
Было средне
Классный центр
АЖ
Азиза Жаналыкова
В восторге
Центр "Катамнез"-ге 2017 жылдан бери караламыз, бастапкы 2 жыл ар ай сайын мониторинг жасап баланын дамуына улкен улес коскан Балжан Нурлановна биз ушин орны болек жан,бундай биликти маман оз елимизде болганы куантады! Казирде жылына 2-3 рет барып тексерилип турамыз,себеби биз ушин Катамнез ен сенимди жер!Далелденген натиже👏Барлык бала улкен натижеге, жетистикке жетип куанта берсин Сиздерди центр Катамнез💗
МО
Молдир Омарова
В восторге
Катамнез орталығына алғысымызды білдіреміз.Қолдау мен қамқорлық үшін қиын уакытта тындап әр кенес бергенініз үшін мын алғыс!Орталыққа келгелі балам жаксы дамып келеді.Балжан Нұрланқызы сізге зор денсаулық,қажымас қайрат,енбегініздің жемісін көрініз!Барлық ұжымға тек қана жақсылық тілеймін!
aC
alzat Cart print
В восторге
Осындай білікті мамандардың барына шүкір! КАТАМНЕЗ орталығына келген сайын көңіліміз толып қайтады. Дәрігерлердің кәсібилігіне де, орталықтың сервисіне де сөз жоқ. Бізді жылы қарсы алып, әр сұрағымызға ерінбей жауап бергендеріңіз үшін рақмет. Сіздер — өз істеріңіздің шеберісіздер! 👍
ЖБ
Жанат Балмухамедова
В восторге
Сәлеметсізбе катамнез ұжымы..қалдарыңыз қалай?..амал мерекесі құтты болсын👏🏻оразаларың қабыл болсын🤲🏻 Катамнез клиникасына алғысым шексіз..балам 8айында барып ем алдық..әуелі Алла сосын себепші сіздің клиника өте жақсы балаға қарады баламның жағдайы кәзіргі уақытта өте жақсы дамып келе жатыр..көп көп рахмет сізге🙏🏻🙏🏻🙏🏻жұмысыңыз алға баса берсін..жемісін көріңіз..баланың жазылуы сіздің еңбегіңіз..Алла разы болсын🙏🏻гүлдене беріңіз! Балжан Нұрланқызы аман болыңыз, бар болыңыз, бай болыңыз, 100жасаңыз!
GM
Guldana Marat
В восторге
Катамнез ұжымына және Балжан Нурлановнаға алғысымды айтқым келеді. Баламның еміне коррекция жасап және одан кейінгі тактикасын реттеп берді🙌 Әлі күнге дейін қаралып, мониторинг жасап отырамыз🫶 Ұжымдағы барлық адамдар қамқор, тек денсаулық тілеймін, ауырмаңыздар🤗🤗🤗
ГН
Гульжан Нурманбекова
В восторге
Осы центрге келгеніме қатты разымын. Балжан Нурлановнадан бастап барлық дәрігерлер мен медбике, администратор барлығы өз ісінің маманы. Осы кісілердің арқасында қызым инвалидностьтан аман қалды. Шүкір қатарынан қалмай өсіп дамып келеді. ❤️💐. Алла разы болсын сіздерге.🙏🏼. Мың алғыс.
Aidana Abduvaxabova
В восторге
Сәлеметсіздер ме! Ктамнез ұжымына рахмет білдіргім келеді. Балжан Нурлановна бастаган ұжым оте бір ерекше ұжым. Көрсетіп жаткан емдері балама қатты көмегін тигізіп жатыр. Кеш білсемде осындай ұжым бар екенин ар бир кенестерінің өзі нәтиже дұрыс шешім дұрыс диогноз бари бари ұнады. Тагы мониторинг наблюдениясы бар жақсы әр дайм айтып кенесін беріп отырады..
СШ
Салтанат Шарипова
В восторге
Катамнез орталығы ұжымына көп рахмет.6 айлық баламызды апарып ем алып жүрміз.Бәрі жақсы 10 күн ем алдық 10 күн ішінде балада айтарлықтай өзгеріс болып жатыр.Балаларыныз 2-3 ай кезінде осы орталыққа апарып көрсетіп алсаныздар еш артықшылығы болмаиды.Мамандары өте білімді.Катамнез ұжымына үлкен рахмет.✊👏
BA
Bereke Akylbekova
В восторге
Баламда инфантильные спазмы сопровождающие с судорогами болды. Дәрігердің нық, тек фактпен алдыма тізіп бергенінен ақ осы жерден еміміз оңынан болатынын сездім. Дәрігерлердің құр ауыз сөзбен емес, арнайы ғылыми деректермен жұмыс жасайтындығы, дәрілерді тізіп жазып бере салуымен емес түпкі мәселені табу үшін арнайы диета, тағамдық шектеу қойып, тіптен қай тағамнан қандай әсер беретініне дейін мән беретіндігі үшін дәрігер Балжанға мың алғыс❤️. Әуелі Алла одан соң осы центрдің көмегімен барлығы оңынан болып жатыр. Мен сияқты баласында түсініксіз судорогпен қиналып жүрген Аналарға кеңесім, ойланбай, басқа жерге ұрынбай осы центрге қаралсаңыздар екен👍🫶🏻❤️. Және центрде жұмыс жасайтын барша қызметкерлерге мың алғыс, істеріңіздің Алла берекесін берсін🤲🏻💕
NN
Nurtas Nurgazy
В восторге
Баламыздын денсаулығы үшін аландап жүргенде осы КАТАМЕЗ орталыгы бізге үлкен тіреу болды Дәрігерлердін алтын колдары мен жылы сөздері менін сөніп бара үмітімді жакты Маган сенімділік берді...Ағзаларынкалпына келтіріп органдарын емдеді.Мұнда тек емдеп ғана коймайды, ата-ананы да морольдық тұрғыда қолдайды.Әр бір процедкра ұқыпты жасалады.Баланыздын болашағын сеніп тапсыруға болатын жер...
НА
Назгуль Абдрахманова
В восторге
Катамнез орталығына келген күннен бастап өте жақсы қарсы алды, әр сұрағымызға жауап берді. Жаксы ем қабылдадық. Катамнез ұжымы өте жауапты, тиянақты, сиздерге көп көп рахмет, жұмыстарының жемісін көріп, аналардың тек қана рахметін алғанға Алла нәсіп етсін, келе жатқан наурыз мерекесімен құттықтаймын. Барлык жаксылыкты тилеймын.
ЖС
Жанбота С
В восторге
Огромная благодарность сотрудникам Центра Катамнез 💐 Обратилась сразу же после выписки моего недоношенного ребенка в 34 недели. Сейчас нам 1,3месяца , все хорошо, спасибо Балжан Нурлановна! Помню в начале проходили реабилитацию с таким большим страхом, от неизвестности, благодаря ведению грамотного врача все это позади❤️
ИМ
Индира Мусаева
В восторге
Здравствуйте! Мы родились на 30-неделе беременности, наблюдались в Центре Катамнеза с 3-месячного возраста (по пкв 1-месяц). Благодаря Балжан Нурлановне мой ребёнок абсолютно здоровый🙏 Сейчас нам по пкв - 2 года и 4 мес., ребёнок растёт по возрасту, начала рано разговаривать, рассказывает стишки и сказки. Под чутким руководством доктора мы получили все вакцины по возрасту. Также хочу отметить слаженную работу в центре, никогда не пересекались другими пациентами, в центре очень чисто, перед приёмом комната проветривается ( это очень важно для недоношенных детей).
Balmira Uristembekova
В восторге
Я родила свою третью дочь на 35-й неделе с весом 2340 г путем кесарева сечения. Хотя сама работаю медсестрой в реанимации, после родов я будто забыла все свои знания и опыт. Мы выписались из роддома через 2 недели. В тот момент у меня было ощущение, будто мы с дочкой остались одни посреди большого мира. Страх был и у меня, и у моего мужа. Когда мы приехали домой, у дочки то падала температура, то снова поднималась. Потом началась желтушка. Мы даже брали лампу в аренду, но она помогала только на время. Начались бессонные ночи — дочка почти не спала, и мы с мужем по очереди держали её на руках всю ночь. Тогда мы поняли, что нужно обратиться в катамнез. Нас приняла Балжан Нурлановна и сказала, что мы пришли очень вовремя. Команда катамнеза сразу взяла всё под контроль, и мы начали лечение. Мы думали, что наша дочка просто смуглая, но оказалось, что из-за густой крови её кожа выглядела темнее. После лечения постепенно всё начало приходить в норму: цвет кожи, стул, сон, вес. Те чувства, которые мы пережили тогда, невозможно передать всего в нескольких словах. Команда катамнеза оказала нам огромную помощь. Именно тогда мы поняли, насколько важен правильный уход за ребёнком после роддома. Это помогло нам не только правильно ухаживать за ребёнком, но и самим адаптироваться к новой жизни. Каждое слово специалистов катамнеза было для нас очень важным. Отдельное спасибо всей команде за моральную поддержку. От всего сердца выражаю свою благодарность ❤️ Вы не просто помогаете детям — вы дарите спокойствие и уверенность родителям. Спасибо вам за ваш труд, заботу и профессионализм.
AF
Anna Filimonenko
В восторге
В центром Катамнеза я знакома с рождением дочери. Я каждый день благодарю Бога за то, что привел меня к Балжан Нурлановне. Человек с большой душой и сердцем, имея огромный опыт, знания которые помогают недоношенным деткам. Хочу пожелать центру огромного процветания. Желаю чтобы тот путь по которому вы идете был лёгок. Чтобы все двери были открыты.
SK
Saltanat K
В восторге
Хороший центр с очень грамотными специалистами. Наблюдаемся у Балжан Нурлановны, очень довольны её подходом — всё четко, профессионально и по делу. Также хочу отметить работу всего персонала центра. Внимательные медсестры и отзывчивые администраторы — в наше время это большая редкость. Здесь всё организовано так, что чувствуешь себя спокойно за здоровье ребенка.
ШБ
Шахло Бабаханова
В восторге
«Катамнез» орталыгына уже 3жылдан асты барып қаралып тұрамыз. Балжан Нурлановнаға және Катамнез ұжымына алғысым шексіз балаларымның денсаулығына улкен көмектері тиген👍🏻👍🏻👍🏻
АҚ
Айбала Қожахметова
В восторге
Мен әжесімін, осы орталықта немерелерімді қаратып, ем алдық. «Катамнез» ұжымына үлкен рахмет айтқым келеді. Дәрігерлер өте мұқият қарайды, бәрін түсіндіріп береді, балаларға өте жақсы қарайды. Соның арқасында жақсы нәтижелер көріп отырмыз. Осындай еңбектеріңіз үшін көп рақмет. Балаларға жасап жатқан еңбектеріңізге Алла разы болсын.
BY
Balnur Yerezhepova
В восторге
Осы центрды жолықтырғаныма Аллаға мын да бір алғыс айтам, балам өні кіріп кимылдауға әрекет жасап, каз жаксы результаттар көріп отырмын, басында тусинбей кетіп калғанмын кейін өкіндім ғой, Балжан Нурлановна сиякты білімді маман жок баска, имеено недоношенный и ерекше баллардықарау біледі
16 марта 2026, официальный ответ
Балнур, пікіріңізге үлкен рақмет. Балаңыздың қазір жақсы нәтижелер көрсетіп жатқаны біз үшін де үлке…
Анаргуль Шаймерденова
В восторге
Мы ходим в этот центр со дня выписки с роддома, это уже примерно 2 года. Мой сын родился глубоко недоношенным. По этой причине у нас были БОЛЬШИЕ риски на неблагоприятный исход в плане физического и умственного развития ребенка. Я безумно БЛАГОДАРНА во первых АЛЛАХУ и во вторых ЦЕНТРУ "КАТАМНЕЗ" и конечно же КОЛЛЕКТИВУ центра. БАЛЖАН НУРЛАНОВНА огромное вам спасибо и низкий поклон, благодаря вашему суперпрофессиональному и человеческому подходу, вашей современной методике мой малыш сейчас здоровый. Нам показали как правильное обращение с ребенком, включая его питание, может сотворить практически невозможное. Мы каждый месяц посещаем этот центр и делимся своими успехами. БЛАГОДАРЮ ВАС🧡🧡🧡
16 марта 2026, официальный ответ
Анаргуль, добрый день. Спасибо вам за добрые слова, каждое благодарное слово _ мотивация для команды…
СД
Сәнім Димұқаш
В восторге
Баламмен орталыққа көздің электрофизиологиялық тексеруіне келдік. Шынымды айтсам аздап уайымдадым себебі бұл бала үшін көз тексеруі. Доктор Салтанат Шокерхановна өте аккуратно және байыппен қарады. Баланы мұқият тексерді түрлі аппараттармен қарады бала да спокойно болды. Мен байқаған ең маңызды нәрсе стерильность болды. Доктор қолданатын барлық инструменттер стерильді әр пациентке жаңа зат береді. Балаларға осындай мұқият қарайтыны үшін докторға үлкен рахмет.
16 марта 2026, официальный ответ
Сеніміңізге және жылы пікіріңізге үлкен рақмет. Біздің орталықта диагностика сапасы мен қауіпсіздіг…
НБ
Нурзия Байырбекова
В восторге
Вначале Я пришла с ребенком в клинику за помощью и ушла так как Была в депрессии обидевшись на Врача не получаяя лечения ребенку-(Диагноз :Зчмт,правосторнний гемипарез.)Произошло несчастный соучай-Ребенка уронили из рук в 10й дневного.....Потом еще щабееменела и родила и прошла нсг во гб-2там уже проблемасы с мозгом....и Я пришла к Балжан Нурланкызы....И Она помогла и второму и первому ребенку-!!!С дозволением Аллаха.....Человек с большой буквы Она и его команда ,....Мы избежали инвалилеость на 2-го ребенка....а первому проходим реалибитацию .и наблюдается в Катамнез
16 марта 2026, официальный ответ
Спасибо вам за отзыв и доверие. Мы понимаем, что когда у ребёнка возникают серьёзные проблемы со здо…
Нурия Косутова
В восторге
Балжан Нурлановна және катамнез ұжымына алғысым шексиз🫶 Бизди 11 айлыгында кабылдады Содан бери 1 жыл болыпты ем жургізіп жатқанымызға.
16 марта 2026, официальный ответ
Нурия, жылы пікіріңізге үлкен рақмет. Біздің орталыққа Қазақстанның түкпір-түкпірінен өте ауыр жағда…
Алтынай Кошанова
В восторге
Спасибо большое Центру Катамнеза, особенно педиатру Сайпиден Бахитовичу, мы ходим сюда практически с рождения. Оба моего ребенка выросли благодаря вашим своевременным рекомендациям- здоровыми . А благодаря администратору Исабековне тут царит порядок и дисциплина . Айкоркем очень хорошая медсестра . Спасибо вам большое за вашу кропотливую работу
16 марта 2026, официальный ответ
Алтынай, большое спасибо за ваш отзыв и доверие нашему центру. Действительно, наша работа очень кро…
AY
Aidana Yeleussinova
В восторге
Балжан Нурлановна және “Катамнез” ұжымына көп рахмет айтамыз. Қызымды 1 жасынан бастап қаратып келе жатырмыз. 1 жасында судороги тоқтамады, көзі көрмеді, жүрмеді , отырмады, еңбектемеді. Қазір судороги тоқтап, көзі жақсы көреді. 2 жас 2 айында еңбектеп, 2 жас 7 айында жүріп кетті. Балжан Нурлановна өте білікті маман. Орал қаласынан Астанаға келіп емделіп жүрдік. Қазір 6 ай сайын келемін. Айына 1 рет онлайн консультацияға шығып отырамыз. Клиникада балаға дәрігерлердің көмегінсіз уход қалай жасау керек екенін жақсы үйретеді. Соның арқасында көп нәрсе үйрендік.
16 марта 2026, официальный ответ
Айдана, жылы пікіріңізге үлкен рақмет. Сіздің отбасыңыздың жолы оңай болған жоқ, сондықтан балаңызды…
Г.
Гаухар ..
В восторге
Самый лучший центр Самые лучшие врачи Спасибо Балжан Нурлановна вам И отдельное спасибо медперсоналам 🫶🏻 Хамза любит вас
16 марта 2026, официальный ответ
Гаухар, большое спасибо вам за доверие и за то, что приезжали к нам из Караганды. Мы очень ценим это…
ГЖ
Гүлшат Жусанбаева
В восторге
“Катамнез” ұжымына алғысым шексіз! Қызмет көрсету деңгейі өте жоғары. Әсіресе врач Балжан Нурлановна өз маманының нағыз иесі, білікті де білімді дәрігер!!! Көмектеріңіз үшін алғысым шексіз!!!
14 марта 2026, официальный ответ
Құрметті Гүлшат! Осындай жылы пікіріңіз бен сеніміңіз үшін шын жүректен алғыс айтамыз. Сіздің сөздер…
Aqerke Oksikbai
Өте жаксы , врач көп жерде кездесе бермейтін 🩷❤️😍😘Нурлановна
14 марта 2026, официальный ответ
Құрметті Ақерке! Жылы сөзіңіз бен қолдауыңыз үшін үлкен рақмет. Осындай пікірлер бізге үлкен мотивац…
ГМ
Гоззал Марысова
В восторге
Катамнез ұжымына алғысым шексіз. Балжан Нурлановна өте білікті маман.
14 марта 2026, официальный ответ
Құрметті Гоззал! Жылы пікіріңіз бен сеніміңіз үшін үлкен рақмет. Осындай сөздер бізге одан әрі жақсы…
Сапар Амиртай
В восторге
Центр Катамнеза во главе с Балжан Нурлановной просто лучшие в своём деле! Профессионалы с большой буквы! Желаю вам всего самого наилучшего и процветания! Люди со всей душой подходят к своей работе!
14 марта 2026, официальный ответ
Сапар, большое спасибо за такие тёплые слова и высокую оценку нашей работы. Нам очень важно ваше дов…
ЖС
Жанат Сапаралиева
В восторге
Мен осы центрге балам үшін келдiм балам кiшкентай кезде постоянно уйыктай беретiн дурыс ему етпейтiн бiртурлi алсiз болды участковый врачка айтканда олар айтты саргаю озi кетедi 21 куннiн iшiнде пройдет деп Бiрак менiн конiлiм тыныш болмады осы центрге келгенде баламнын билирубинi оте жогары болып шыкты 396 болган сол ушiн бала постоянно уйыктай берiп журген екен Дәрiгерлер тез карап емiн бастап кеттi сонын аркасында казiр балам жаксы хорошо сойлейдi дамуы да нормальный Сондыктан саргаюды просто так калдыруга болмайды уакытында тексерiлу оте манызды
5 посещений
14 марта 2026, официальный ответ
Құрметті Жанат! Пікіріңіз бен сеніміңіз үшін үлкен рақмет. Балаңыздың жағдайына алаңдап, уақытында т…
DD
Dan Dia
В восторге
Спасибо большое Балжан Нурлановне и центру катамнез за профессионализм. Желаю вам процветания. Отзывы честные.🤗
14 марта 2026, официальный ответ
Спасибо вам за тёплые слова и доверие нашему центру. Нам очень приятно получать такую поддержку. Буд…
Айдана Шаяхмет
В восторге
Грамотный врач, специалист своего дела, благодарю вас за такую работу во благо здоровья детей, пусть у вас будут силы творить, спасать детей от болезней, это не легкий труд быть врачом! 💐💐💐
14 марта 2026, официальный ответ
Айдана, большое спасибо за такие добрые слова и поддержку. Для нас очень важно ваше доверие. Мы искр…
Студент Казату
В восторге
Балжан Нурлановнаға үлкен рақмет, балам өте нашар жағдайда болған кезде барғанбыз. Балам салмақ қоспай әлсіз болды, тамағын реттеп берді. Содан кейін салмақ қоса бастады.
14 марта 2026, официальный ответ
Құрметті пікіріңіз үшін үлкен рақмет. Балаңыздың жағдайы жақсарып, салмақ қосып жатқаны біз үшін үлк…
А*** <^^>
В восторге
Хочу выразить огромную благодарность Балжан Нурлановне и всему коллективу центра катамнеза! Благодаря её профессионализму, внимательному отношению и огромной работе сотни детей получают возможность проходить полноценное лечение, которое действительно дает заметные и ценные результаты. Наш племянник после прохождения лечения в этом центре наконец получил долгожданное улучшение. Мы долго искали место, где подход к детям будет действительно комплексным и эффективным. Методы лечения здесь значительно отличаются от многих других учреждений — они более продуманные, системные и ориентированы на реальный результат. Особенно хочется отметить внимательное отношение к каждому ребенку, индивидуальный подход и искреннее желание помочь. Видно, что специалисты центра работают не формально, а с настоящей заботой и профессиональной ответственностью. От всей нашей семьи — огромная благодарность за ваш труд, терпение и вклад в здоровье детей. Вы делаете по-настоящему важное дело!
14 марта 2026, официальный ответ
Спасибо вам за такие тёплые и искренние слова. Для нас большая честь помогать детям и их семьям. Мы…
FB
Flower B
В восторге
Спасибо Балжан Нурлановне и всей команде, что были рядом рука об руку первый год малыша! Очень благодарны!
14 марта 2026, официальный ответ
Спасибо вам за тёплые слова и доверие нашему центру. Для нас большая радость быть рядом с семьями в…
DЕ
Dana Е
В восторге
Катамнез! Бізді туғаннан бастап, 2 жасына дейін патронаж, моральдық және физикалық қолдау жасап, ең білікті дәрігерлерді жинап, консилиум керек кезінде көмектескен ерекше менің жақсы көретін ұйым, мекеме, біліктер дәрігерлер жиналған орталық! Сіздердің арқаңызда, Балжан Нұрлановна бастаған ұйым біз өз жасымызға сай дамып, қазір де үлкен жігіт болып келеміз! Сіздің коллективке үлкен рахмет! Қай жерде жүрсем де үнемі алғысым шексіз, бәріне айтып жүремін, әсіресе шала туған, тамақ ішпей, салмағы жасына сай келмей, қорқып, жылап, көп сенімсіз болып тұрған жерден адам қылу үлкен ерлік! Рахмет, Айтөре екеуміздің ешқашан да ұмытпаймыз жақсылықтарыңызды
14 марта 2026, официальный ответ
Құрметті Дана! Осындай жылы сөздеріңіз бен сеніміңіз үшін шын жүректен алғыс айтамыз. Балаңыздың өс…
Raushan Berdybekovna
В восторге
Мы пришли в этот центр, когда моему сыну было всего 9 месяцев, и он весил всего 3 кг. Он был очень слабым и маленьким. Благодаря труду, заботе и профессионализму Балжан Нурлановны сегодня моему сыну уже 4 года. Балжан Нурлановна подарила моему сыну вторую жизнь. Огромное вам спасибо! Я никогда не забуду вашей доброты, заботы и помощи🥰
14 марта 2026, официальный ответ
Уважаемая Раушан! Спасибо вам за такие искренние и тёплые слова. Для нас самая большая награда — вид…