Улица Орхон, 16
Madina Zhursinbek
Рекомендую данную клинику. Врачи 🔝
ЖГ
Жанара Галимова
Огромная благодарность кафе fish day. Очень вкусная рыбка. Пальчики оближешь 😋 Очень чисто почишена, жареная на свежем масле 🔥🔥🔥 Продолжайте в том же духе. Чисто и красивый интерьер. Придём ещё❤️
Жәдігер Закарья
Тамақтары нащар іші суық кранан ысық су жоқ тамақтар ұзақ дайындлады тамақтары салқын іші лас баруға кенес бермеймің
aidana Polatova
Поряжняк вообще офицант и админ вообще не нормальный келмендер
РН
Ринат Нурбаев
Керемет
Маржан Ауелбекова
Өте нашар жер. Алладан қорықпайды, өзі 1 кг балық, ал басы 0.5 кг ужассс Еще бетін жуамен жауып койган Гүлжан өте нашар адам, клиентпен калай сөйлесу керек екенін білмейді
АЖ
Арман Жаксылык
Кухня өте нашар не советую Полный отстой
ГЖ
Гаухар Жолмагамбетова
2025 жылғы 7 қыркүйек күні осы жерге келдік. Кәуапта, балықта өте дәмді! Балықты таза майға қуырылғанын байқадық. Қуырылған көкөністер астың дәмін келтірді. Қызметкерлері мейірімді, жақсы қызмет көрсетті. Барлығы тамаша, керемет! Осы жерге тағы да келемін! 👍👍👍
Anara Zhandarbek
Шынмен өте нашарр кафе адамдарын ісетіп алып ақшасын берми қанатып қуып жібереді әсір есе офф қыздарды,ләжі болса жұмысқа бармайақ қойыңыздар оттте нашар тамақтары да кеш дайындайды,бәрлық нәрсені жумай салады,тамаққа қолын тығып ыстық,не суық екенін ,жерге түскен тамақтарды да сала салады,қолғап деген нәрсе кимиді,есі дұрыс адам тамаққа қолын тығама? Кәзір 1 жұлдыз қойдым оған тұрарлықта емес
ЖЖ
Жансая Жандарбек
Өте нашар кофе. Мүлде жұмысқа бармаңыздар. Істетіп алып ақшасын бермей қояды, қанша студент қыздарды жылатып. Бір құдайға салдық.
NN
Nurlan Nurlan
Отстои не стоит заезжать не моют нормально не советую
Ауезхан Дарханов
Өте керемет жақсы таза жуады рахмет үлкен Құдайқала тағы постяно кілент боламын
AO
Alimxan Ongar
Вирманын машинесын жуатын жер болса адамдарды неге киргизесындер кутып турган адамдарды алдамаи дурыстап жумыс очиретте турсын келып болмаса очиретке коимандар адамдарды баска жерге барамыз таза жуатындарын шамалы ак озы
EB
Erbol Beton
Не советую акция плов не свежий не понравился вопще!!!
A
Aiana
Фкус нормальный, порций малы(очень),салаты очень острые(ачучук), официанты медленные +растерянные, заказ долки, я бы второй раз не пошла бы, не советую
Батима 💫
Шашлыки 4/10 мало соуса и соли шашлыки очень сухом в виде
РР
Раушан Рахметова
Бүгін заказ бердік,қай жерде 8 палка шашлык болу керек еді,с собой акетсең осылай алдайт екен,не советую,150 гр в свром виде дит,қалай өлшесе де дәл осылай болмайт,әдейі өлшедім,барвп қарап тұрып салып алу керек,оценка қою деген артық
Ramazanova Nuray
КШ
Кумис Шинтаева
Өте жақсы жер. Тамақтары керемет
ФТ
Фариза Тапиева
Керемет заведение, тағамдары өте дәмді, сервис жоғары деңгйде, әсіресе қызметкер Дильназға алғысымыз шексіз.
SA
Shahslam Alimbetova
Өте керемет отырдық. Рахмеет
❤🌺
❤️❤️❤️❤️ 🌺🌺🌺
Шашлык плов Алдым Бугін өте дәмді и ыстык кылып салып жіберген алыңыздар өкінбисіздер
УГ
Улбосын Галина
Рыба и шашлыки очень вкусные, рахмет 👍👍👍
Абдурахман 🇰🇿
Оте дамы болды
Арай Раяна
Были вчера хотели заказать по акция,сказали прошла акция.Хотели присесть на диванчики,ответили что там места для большой компании,пришлось сесть где стулья. Звказали сет за 7990 тг. Ждали минут 20 в итоге принесли ,утка более менее мягкое,окорочка непрожаренное, пришлось заказать люля кебаб. Потом окорочка заменили за прожаренное. Вообщем обслуживание желает лучшего.Заменит шев повара и администатора.Рядом со столик .тоже жаловались на блюдо,что кости в нем. Спасибо, но больше не стоит ходит в это заведение.
КМ
Кадирхан Мухара
Керемет күшті, рахмет дайашыларға Ақнұрмен Саятқа
АҰ
Алпамыс Ұлболсын
Балықтары өте дәмді, керемет екен!👍🏼👍🏼👍🏼
Нурлан Сартай
Оте жаксы керемет кафе
Meruert Suleimenova
Тамақтары керемет дәмді 👍
МН
Мейрамгул Нурполатовна
Ужас кафе бармаңыздар салақ жер таракан басып кеткен ышы деген балықтары сасып кеткен ужыс. Барлық жер лас чек аеелетын кезде. Каропкасы лас ышы құдай сақтасын тазалақ мүлдем жоқ Поварлар перчатка кимиды. Колдармен устап тайтсай береді өз көзымммен көрдым ужыс кафе гой шашылик тутын саып жатыр
НБ
Нұржалғас Бейсенов
Дамды кенес берем🗣️
Меруерт Кабыл
была в заведении всё было вкусно все понравилось
diil_raaaa1 .
Тамакқтары дамды келесыде тагы келемыз
Ss Ss
Балыктары керемет тагыда келемыз
KM
Kulpinay Makhsutkyzy
АНТИСАНИТАРИЯ !!! 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻 Вообще жок иши толган Таракан ужас тамак заказ бермениздер !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ФТ
Фариза Таттибекова
Плов ыстық тамаша болып келді порциясыда үлкен көлемді екен рақмет сіздерге Алла кәсіптеріңіздің берекесін берсін
Махабат .
Спасибо большое за оперативность. Грамотный подход к клиенту. Все быстро, вкусно. Все как на фото. Сеты большие. Рекомендую! обслуживание на высшем уровне,вежливые,приятные
Вчера посетил кафе Фиш Дэй всё было вкусно атмосфера хорошая персонал хорошие
Алия Нурманова
Все очень было вкусно обслуживание хорошее
Маргулан Адаев
Бари жаксы дамди
Мадина Сарыбай
Өте дәмді рахмет улкен жұмыстарыңыздың жемісінің көріңіздер.
ГБ
Гулжайна Бердибековна
Отбасымызбен бірнеше рет бардық. Тағамдары дәмді, әсіресе балықтары керемет ұнады. Официанттары өте сыпайы, тез қызмет жасайды. Дильназ деген қызды атап өткім келеді. Өзінің жұмысынан бөлек, кішкентай қонақтарға көңіл болып, ойнатты. Бұл оның жұмысы болмаса да. Рақмет Сізге❤️🔥❤️🔥❤️🔥Бағалары да жақсы.
Медет
Все понравилось все вкусно советую
ГА
Гульнур Ауганбаева
Все очень вкусно и доступные цены, обслуживание на высшем уровне молодцы все быстро и вкусно, администрация и официанты молодцы
Ильяс Жазитов
Рахмет. Было очень вкусно ,всем советую попробовать. Обслуживание отличное.👍👍👍
Аяжан Жумабекова
Рахмет барлығы дімді болды бағалары тиімді Қызмет көрсету жоғары деңгейде . Бармен ұл крсавчик 😘
Дана Мырзашева
Бірнеше қонаққа заказ бердім. Мол әрі дәмді болды. Уақытылы жеткізіп берді. Рахмет көп көп.
Өте нашар балығы исі шығып кеткен балық салып жіберген дұрыс піспеген доставкамен алдырғанбыз жеу мүлдем мүмкін емес
Аяулым Назар
Всё было вкусно, официанты по имени Жулдыз 👍🏻👍🏻👍🏻
AT
Azamat Turgambaev
Отлично покушали. Рыба вкусное!