Улица Баршын, 40
2.7
Ансар Кобыл
Тасымалдау нашар!!!
100 метров от вас
Обед нашар ужас иттің жейтін тамағы сияқты
Х
Ханым
Жұмыс сапасында жақсы, тасымалдау ынғайсыз
Alk Kag
Уважаемое начальство вы обращаете внимание вообще на развозку?????
Нурмухаммед Рахатулы
Кто круто
Eroha_04 .
Колектив дружный емес тазалық жоқ ❗️
baydenovaa_ 📍
іште полностью бардак!Старшийлар ужасно,тазалық айтқандай жоқ жерге түскен тестоны қайта қолдана береді!!! Без перчатки тестомен жұмыс жасайды! Көп нәрсені өзгерту қажет.Практиканттарды құлша жұмсайды,обедке уақытылы жібермейді.Адам саны аз.Таңғы сағат 8ден кешкі 6ға дейін оның 2сағаты саналмайды,туалетке барғаның ішіп жегенің,демалғаның бәрін зарплатадан сағаттарыңды минусовать етіп тастайды!не советую,денсаулық кетеді.Старшийларды ауыстыру қажет деп ойлаймын)
JJ
JDM Japan
Тәп-тәтті! У вас там бардак! 10 часов работы оплачивается только за 8 часов! и на обед выходят только 25 минут, и каждый раз считают сколько раз ходили в уборную! что за беспредел? в суд надо вас!
Aza Аza
Такая большая организация, сам в шоке. Недавно написал им отзыв что крема не хватает, а в ответ только 1000 тг бонусов в шоке очень. По мне чем организация больше становится тем она скудной будет. В ответ написали типо « все проверили никакой изъяна не нашли» наверно я прав который ел ваш продукцию и не первый раз. Вам надо поменять ваших руководителей и всех тех кто за качество отвечает. Всем там болду гоняет, чем осеки гонят смотрите за качеством.Минус один клиент вам и буду всем говорить о вас какой ваш компания не воз принимает критику. А так я ваш клиент почти с основание, теперь против вас
miss fox
ЁЖИКИ
Sabina Amenova
как можно к ним устроится?
Айдана Палуан
Жақсы, бірақ қымбаттап кетті, сай емес онлай бағаға, мойвндау керек. Бұрындары той томалағымыз тәп тәттінің торты мен бәліштерінсіз өтпеуші еді. Қазір қымбат емес, бірақ еш кем түспейтін кондитерлік басқа цехтардан аламыз. Коллективта да тәп тәттінің тортын біреу әкелсе, надоел, черезчур сладкий и не стоит своих денег деп айтады. Сол үшін де көбі тәп тәттінің тортына жолай қоймайды
AN
Ainur N
Купила шпинатный, вовсе нет никого вкуса, голимый крем
Кайра Д Д
Люблю Жаниямды ❤ ❤ ❤