Улица Шары Жиенкуловой, 22/6а
В здании
3.1
Асемгул Сыздыкова
В восторге
Оте керемет жумыскерлер Тез 10 минута донгелектермди ауыстырып берди Барсаныздар болды еш кумансіз👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿
100 200
Совсем не понравилось
Ертеңмен тойдырады. 1 айда бітіреміз деп, ақшаны алып жоқ қылды. Жантілек Қарлығаш. Алданбаңыздар!
Ерке Куанышова
👍🏻👍🏻👍🏻
Арман Тулегенов
В восторге
ARS Group қа тапсырыс бердік Уақытында , әдемі етіп қойып берді Рақмет команда ға
💞💞
💞💞💞 💞💞💞
Совсем не понравилось
Ars group семья Жантілек и Карлыгаш не советуем заказывать мебель,тоже взяли 70% и до сих пор не установили,каждый день кормят «завтраками»,теперь на связь не выходят. Бессовестные!!!сколько людей пострадало от них и дальше продолжают обманывать!!! В инсте переименовают название!!!
TE
T E
Совсем не понравилось
Мебельная фирма на этом адресе — недобросовестные люди. Не обращайтесь сюда. Задерживают сроки. Обманули уже более 20 человек. На них сейчас составляется коллективное заявление в полицию от пострадавших людей.
ААААААА
Не рекомендую. Заказали кухню через Instagram (maumar_mebel.astana), внесли оплату. Договор заключала Карлыгаш. Уже почти 2 месяца просрочки. Сроки называют постоянно, но каждый раз их нарушают. Обещают «завтра» и «на следующей неделе», по факту — постоянные переносы. Отвечают выборочно, конкретики нет. Деньги не возвращают. Крайне негативный опыт. Перед тем как вносить предоплату — подумайте.
Не влияет на рейтинг
Майра Демеусинова
👎🏻👎🏻👎🏻
AN
Akt NNN
Совсем не понравилось
Кто пострадал от ИП ARS Group Жантилек и Карлыгаш прошу позвонить или написать 87019444673 не делайте заказ!!! сейчас у них инста-аккаунт @maumar_mebel.astana
Асхат Адилнур
Мебель тапсырыс бердік Уақытылы , әдемі қылып жасап берді Рақмет ARS Group қа👍
BB
Bizon Bizon
Совсем не понравилось
Алаяқтар Ars Group! Алла жазаларыңды берсін. Мен бұлай қоя салмаймын. Беттерің былқ етпейді. Сендердің түптеріңе жетіп, өз ақшамды аламын бәрібір. Мошенничество, дропперство. Барлық баппен қозғап жатырмыз.
Мен. .
В восторге
Прихожая мебель ,сосын тағы подставка жасатқанбыз,ойымдағыданда өте керемет жасап,орнатып берді🙌 качествосыда жақсы болды,рақмееееет сіздерге,істеріңіз алға баса берсін🤗👍
Куатбек Кумисбек
В восторге
Шкаф заказ бергем жақсы шықты сәл кешіктірді бірақ жақсы ойымдағыдай қылып берді рахмет
В восторге
Заказал мебель Все отлично сделали Опытные мастера Все четко объяснили показали И при выше всего качество Во многих местах о качестве не поднимают вопрос А тут позвали в цех и весь материал показали сделали шоу рум
Айдын Рахымжанов
В восторге
Я заказывал. В этой фирме мебель. Делает очень качественно. Вовремя. Срок, срок. Мастера хорошие.
Молдир Алимбаева
Совсем не понравилось
ARS group, Жантілек Асетхан деген алаяққа ұрынып қалмаңыздар! Қарлығаш-Жантілек өте жауапсыз адамдар! Заказдарды алып 80 процент ақшасын алып 4 ай болды әлі мебель жоқ!ARSgroup алаяқтар !!! Мен отзыв жазғанға дейін ешкім жазбады, мен жазғаннан кейін барлық таныстарына жаздырып жатыр рейтинг көтеру үшін!!! Алданып қалмаңыздаршы осындай адамдарға!