Улица Айнакол, 117а
Службы
2.8
КМ
Куаныш Мырзакасым
Жыгыттер чикен Катты куырып жыбересындер жесен тысын тусып кала жаздаиды сосын чикен ыдысын ауыстырсандар маиы шыгып кетеды каропкасына пицца дурыс пыспеи келеды кеиды асыгыстыкпа блмимыз суып калад келгенше
БК
Бейбітхан Кулмаханов
Негизи постоянно алатынбыз, жаңа жылда берген закзда майда ети аз крылочкалар салған 40штуктын 5еуи ғана ночка и майдың иси ураган уақытылы ауыспайды Куни кеше 30.01.26 саг 22:00де берген 30штук как ағаш сияқты құрылған уйыктап отырып ұмытп кеткен ба общм тойынсандар истемей ақ койындаршы қаншама халық ақшасын алғасын стойт зат жегиси келеди. Мен осы жер ашылады заказ берип жеп келем уйдин қасы болгансон бирак бұрынғыдай емес Халықтын сенимимен ойнамандар
РА
Руслан Ахметов
Постоянно аламыз. Өте дәмді👍🏻Ночьта істейтін бала молодец. Уақытында жауап беріп, айтқан уақытында жібереді. Аптасы 2-3 рет аламыз. Рақмет сіздерге барлығы керемет👍🏻🙏🏻
УТ
Улбала Тулеуова
Чикендері өте дәмді балаларым жақсы көріп жейді, доставка барлығы өз уақытында ыстық болып келді, пиццалары да өте ұнады
Казбеков Сакен
Обслуживание барлығы күшті ұнады жауапкершілігіде жеткізуіде сапасыда барлығы өте керемет. Түнгілікте жақсы жұмыс жасайды үнемі заказ береміз🥳🥳🥳
Amirkhanov 077
Маған барлығы ұнады өте керемет крылышкилеріде өте өте дәмді мынабр дерде брдеңе аитқым келгені спичкамен оинама күип қаласын чикенFodпен оинама сүиіп қаласың бұл Сөздің афторы Уаисов Нұраділ Жанатұлы ❤️❤️👍🏻💋💋💋
Dana Duisenbaeva
Отличный сервис и невероятно вкусная еда! Обожаю их куриные блюда😍
НМ
Назерке Мараткызы
Вкусно, маринад самый лучший🍗😋
Аружан Алмазкызы
Живем рядом часто заказываем отсюда, очень вкусные👍
GR
Guzi Rashidovna
Очень вкусно готовят 😇
КО
Каусәр Орал
Өте дәмді уакытында акеп берді 🔥🔥🔥
Алия Шершат
Даже звезду жалко. Заказала в первый раз, ни один телефон не отвечает, заказ был заранее. И тут пишут, что не успевают. Не знаю как на вкус. Но думаю больше не закажу.
Д
Ди
30 чиккенді 1сағат 45минут күттім,негізі 5-ақ минуттық жер...жауапкершілік -0 семіздікті қой көтереді деген секілді тойынғасын сапада жауапкершілікте 0 ғо
B
Bakdaulet
Рома деген адам істиді ваще ищяк күшті ғой балапан өзі ❤️🔥 тауық қуырады 😍
ИО
Ильмира Оразбаева
Все вкусно…нооо.пиццу в заказ не положили, хотя было написано и в смс и при звонке. А в крыльях был длинный волос,прошу принять меры
Сара Нысанбай
Пиццаларынын ышынен шаш шыкты, дамсиз суып калган, тазалык сакталмаган. Ватсаптан ешкандай ответ жок. Заказды толык салмаган. Жауапсыз мекеме!!!! Енді алмаңыздар
Ужасное обслуживание. По телефону ели отвечают. Очень грубо. Не умеют с людьми разговаривать. Заказали вчера чикен. Ужасно. Просрочное масло. После этого начали у всех животы болеть. Ужасссс. Кошмар. Больше не будем там заказывать. Рекламируют хорошо. Наверное им хорошо готовят чикен и пиццу. То что они такую рекламу делают. Не видитесь на их рекламу.
Работаю Курьером
Антисанитария, полно тараканов!!!! Я курьер, отменил заказ и не повёз(не берите заказы отсюда)
Дамира Сарсенова
өте дәмди чикендер жиі аламын😋
Roma 📍
Мне понравилось 👍👍 вкусно спасибо
Arailym Askarova
Соңғы кездері чикендары өте кішкентай, дәмсіз болып кетті(((
AB
Aru Bishekenova
Не советую они даже не отвечают.Ужас просто УЖАС
Алтынай Изтелеу
дами жок оте нашар ужасно не сумдык бол акшасын алып осылай жасайма заказ алатыны бар неге булай жасайды адам кусап алгансон
АӘ
Алтынай Әділханқызы
Ужас просто🤢не вкусный засохшие все ,брала пицца с курице итоге пришли тесто засохшие не вкусный тесто вапще как камень,про чикен вообще молчу а фри даже назвать страшно 🤢🤢🤢🤢🤢
NB
Nazerke Baibakhtina
Клиентке деген отношениелері өте нашар. Жауапкершілік жоқ. 2 сағат күткен заказым келмеді. Қайда деп сұрасам пицца жоқ екен сізге айтпапты деген жауап алдым. Дальше тишина.
MB
Moldir Beibitova
Вообще не вкусно👎🏻👎🏻 Пустая трата денег 🥴
СЕ
Салтанат Ертаскызы
Ужасное обслуживание. Сегодня заказала чикен пиццу фри.ужасно прям. Чикен аппак писпеген. Пицца жука катты тистесен гыртылдап сыры аз.заказ бермендер. Звондап аитсам масло новое дейды
Nur .
Антисанитария везде грязь
Оте нашар алганыма окынып калдым не советую ((
Досбол Саттаров
Өте нашар. Өкініп қалдым барғаныма. Қалада қанша жерден алып жүрмін. Бірақ мұншалықты нашар болады деп ойламаппын
Aisara Kainazarova
Всегда беру самовывоз. Раньше были крупнее размером крылья, сейчас мелкие продают. Немного пересоленые, но в целом вкусно. Пицца вкусная, но размером маленькая.
Гульмира Абдимаханова
Заказала пиццу, чикен, фри с доставкой привезли холодном виде. 👎👎👎
СИ
Сапархан Исабеков
Всякий возможно но они хорошо приготовить, по времени немного долго
GJ
Gh Jk
Кырткан реклама, Вас люди уважают за торчество и доверяют, элементарно не можете сервис организовать
Ailin Danieva
Никакой санитарии просто в бумажный пакет положили, заказали на доставку привезли тёплыми некоторые холодные.оценка одна звезда. Не заказывайте тут
Лаура ML
Гигена сактамайды кир колмен устайды
Жансая Асхатовна
Еки рет заказ бердик заказымызды акелмеди телефондары жауап бермейди оте нашар сервис (87074299568)
UB
Ulmeken Balmurzaeva
Ужасно бар болганы 20 шт алдым итого не свежий араластырып берген
Шарбан Дюсембаевна
Просто слов нет🤦🏻♀️ в живую они капец какие маленькие
N
Nazgul
Антисанитария, срач полный, сервис 0, не советую!!!
кк
казах кочевник
Лучший чикен на мой взгляд, почти перепробывал но больше всего тут понравилось,
Баглан ЭлектроСнаб
Безответственные люди вообще плоха относиться к заказам ещё грубиян Не знаю еще как сказать короче не советую 👎👎👎😡😡😡НЕ ЗАКАЗЫВАЙТЕ
Арман Сергазин
Могу оценить на 3 балла, во первых заказал когда сам забирал внутри помещения антисанитария, надо привести в порядок чтобы было чисто и ремонт косметический а то заходишь как в сарай. Во вторых крылышки маленькие примерно половина и в третьих картошка фри заказали 400 грамм, дома взвесил получилось 280 грамм. Вот так вот друзья!
Лазкен Жумабаева
Качествасын куртып алыпсыздар, фриларыныз оте усак мелкий, алдын жаксы болатын. 30 шт алдым почти барин тастадык, дами жок. Верните Качество товара.
Мухтар Аскаров
Chickenfood Оте узак дайындалады, сонымен коймай коныл толарлык жауап кайтаруды былмейды адамдары!!!
Аааа Абишев
Очень вкусно, оперативно, все и цены приемлимые