Улица Балкантау, 83
Службы
3.4
ND
Nariman Demesin
24.01.2026 куни кудалык откиздик.иши суык.тунги 12де отопление полный ошип калды.иши лас.пасудалары адеми бирак катты кир кеселерин тарелка барин озимиз белизнамен жуып барып койдык.канша уакытымыз пасуда тазалауга кетти. Администратор и хозяин жауапкершилиги жок вообще.звондасан телефон котермит.танертен коттедж тапыру ушин тагы куттик 1 сагат.депазитти алмай кетпим деп арен алдык.вообще не советую не стоит.танертен администраторна айттык отопление ошип калды тунде деп, спокойно иа солай ол ошип калаберед деп айтып тур.адамдар келгенсон жылып кетеди казир бос тургансон осылай суык болып тур деп айтады.сенбениздер жылымайды вообще. Наоборот суып кетеди
GA
Gulzada Azamatova
Прекрасный коттедж для мероприятий! Уютно, просторно и очень комфортно. Отличное место для праздников и торжеств — рекомендуем 👍
Ерболат Адилжан
Не советую ышы муздай депозит кайтармайды быр причина табады. Сырость иысы бар келетын жер емес екен
Nurs Maxatov
Уй суык баратын жер емес депозит кайтармайм диды быр турлы хозяикасы 180 мын алып Екы кунге разы емес
ME
Maira Esenaev
Нашар екен келискен куни еки адамнан акша алып менин кызымнын узатуы болмай калды алаяк екен ,Мен май айында акша берип брондар койган едим августин 8 куни айнып калып баска кисилердин 45 жас туылган кунин жасатты,Мен кудалар алдында маскара болдым,конактар осы айтылган мекен жайга келип мен уяттан жерге кирдим,мен катты ауырып енди Озиме келдим ,оте киын адамдар екен,кызымды жылатты,Уаде кудайдын уйи емеспе елдердин алдап акшасын алып бети булк етпеди жасаманыздар ол жерде жиын той Киын айел екен
МУ
Мамыт Утешов
Донер өте жақсы екен келуге усыныс берем
ГО
Гульназ Оразова
Пожалуйста номер напишите,не могу заказать
СД
Сакен Джуманалиев
Рахмет көп өте жақсы Алла разы болсын
. .
Очень уютно и чисто, дом большой и шикарный, для отдыха с большой компанией самое то, нам всё понравилось, спасибо огромное!🫶🏼🫶🏼🫶🏼
Аида Абдрешова
Керемет!!!Тап-таза баня екен ұнады
Bek Jymali
Спасибо пар отменный, вода без перебойная, чистая баня, персонал вежливый. Приятно.
Жанара Кузембаева
Напишите номер телефона пожалуйста
Иг
Индустрия газа
2 мая 2024, официальный ответ
Добрый день. 8 705 387 96 08 , На Этом филиале новые арендаторы 😉 Всегда рады помочь.