Улица Жанарыс, 33/1
В здании
Службы
1.8
Ш АС
Кешегі пловты беріп жіберген недеген сұмдық бұл🤔🤔🤔
Улжан Утегенов
Алла кесір қылмасын,манты заказ беріп ұшынып 2 күн тамаққа қарай алмай қалдым.Админ мен повар замороженный сондай болад дәмі ,деп бой бермейді ғой шіркіндер .Кәдімгі манты іші ашып ,дәмі у болып кеткен .
Влад Влад
Кім не деп жазса да сенбимін! Таза көреалмаушылық баяғы ауруымыз қазағымыздың, Негізі тамақтары дәмді, шышлыктары ұнады, әсіптері де өте дәмді, балашағамен осында отырып тамақтанып қайтқанбыз!👍
AB
Aaaaaaa Bbbbbbb
Билааа кирмес бурын отзыв карау керек еди . Оте нашар агайын колдан келмесе не класындар жасап димда е Ишдиде не приятно Еки кусок асип арен жеп тастап кеттим
Дико Дико
Бүгін қарта әсіп сорпасы мен заказ бердім доставкамен мен. Астың кепеті ұрмасын бірақ иттің тамағы сияқты етіп дайындалған қартасы шек сияқты қап қатты жесең сіңір сияқты шайналмайды. Тегін алып жатқан жоқпыз ғой дұрыстап берсеңдер болмайма. Адам баратын жер емес осымен екінші рет көзім жетті. Үйге жақын болғансоң жолдасым барған. Сосын собой алып маған жұмысқа беріп жіберді. Осы әсіп ситидан алған әсіп итке беріңдер текке тастадым далаға кеткен ақшам ай. Не дәм жоқ, не жуасы жоқ су татиды. БАРАТЫН ЖЕР ЕМЕС МАСҚАРА УЖАС
РЕ
Руслан Ержанов
Мыналар иттік тірлік жасады, екі күн бұрын заказ тапсырылған ақшасы төленген қонақтарым келетін кезде бір сағат қалғанда ақшаны қайтарып телефонды көтермейді. Сөз жоқ иттік тірлік мынау көргенсіздер.
ГМ
Гульмира Мусаевна
Оте нашар, менюда 2-3 тамак кана, обслуживание просто 00000 адам деген клиенттерге карау керек кой Отзыв карамай,реклама га сенип келген едик, создеримен жумыстары еки турли. Не советую вообще)
Ba1zakova S
Оте нашар тамактары сасып турып калган кешеден калп койган тамактар сиякты клиенттерге уважения мулдем жок обслужвание 0 просто ужас не советую асып сити .
NM
Nesipbai Malika
Оте нашар заказды кабылдаит 3,4саатта жибереди келетин Жер емес бардак ноль Деген бага реклама адеми истеид жумысы оте томен
БА
Бибигуль Арыстанбаева
Обслуживание не очень, администратор грубая Сказала 20 мин заказ пришел через час Ище орала за то что мы просим свои заказы Посуды очень грязные Мы не хотели платить за обслуживание и она сказала если мы не будем оплатить за обслуживание то мы будем мыть посуды Шашлыки остывший мы просили горячий они нам принесли другой заказ который отменили
ИЗ
Исамиддин Зайнилов
Шатасып кырып кеттык, асып сухой,офицанттар не довольный,дурысталу керек
Yerassyl Yeldosuly
Кафе Әсіп Сити 👍🏻 Вкусно готовит👍🏻
ЖA
Жан Akolbekov
Ужасный сервис официанты недовольные мы отравилимь а еще ктото накакал в летник что за сервис еще какието шашлыки ждали 2часа и больше Еще там работают не совершеннолетние что за люди и это кассирша всегда орет кричит как не все короче советую не идти
А😊
Айко 😊
Әсіп сити,безответственные,хотели заказать шашлыки,написали в 19:05,сначала отвечали во время,вроде приняли заказ,сказали после оплаты куда и какую сумму не написали.Я со своей стороны и писала и звонила,ответа не было.23:33отправили голосовое сообщ.что через 30мин закроются.За это время мы семьей сходили “Шашлычок”и вкусно поели!Я читая коммернтарий даже очень рада что не приняли заказ!Владелец данного общепита обратите на внимание!
Nurgazy Duisenbiev
Приглашают на той. Коменты ужас. Как быть
anar jan
Закала по инстаграму не читала отзывы Во первых закала 17:00 на часах уже 20:30 до сих пор нет и отказаться нельзя потому что, он уже готов сказали,но до сих пор не привезли . Еще не ели ждем . По отзывам че то побаиваюсь. Кароче говоря шарашкина Кантора .
Карлыгаш Найманова
Ужас әсіп sity. Шашлыктары сасып кеткен, балалармен отравится етип кала жаздадык. Апарып берсек не ауыстырып бермеды, не возврат жасамады. Дальше будет СЭС работать…..🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮
Laura Task
Осы адресте Әсіп City деген кафе бар https://www.instagram.com/asip_city_astana?igsh=MXdkN3VvdXQ2YTMwNg== инстаграмда жарнамасы күшті-ақ asip_city_astana. А в деле кошмар, заказды тегін беретіндей, жұмысқа тапсырыс бергенде, уақытында дайын болмай, ватсапқа жауап бермей, звандасаң дөрекі (грубо) сөйлеседі - *оператормын ба* деп. Өз тапсырысыңды (ақшасына) ала алмайсың. Егер қызмет (общепит жағынан) саласында, адамдармен сыпайы *дұрыс* сөйлесе алмаса, несіне тапсырыс алып, алдын-ала ақшасын төлетіп жұмыс істейді. Тапсырыс беріп не стоит. Инстаграмдағы жарнамасына алданып қалмаңыздар. https://www.instagram.com/asip_city_astana?igsh=MXdkN3VvdXQ2YTMwNg==
АЖ
Асылхан Жаркимбеков
Просто ужасно долго готовить Обслуживание 0»»»00000000 Кафе Асып сити
Аманда
По этому адресу локализован кафе Әсіп сити. Клюнула на агрессивную рекламу в инстаграм. Во первых не выдают чек, во вторых подкладывают левый непонятный заказ, который вдвое дешевле стоит, потом просишь вернуть деньги, они вернули половину, а потом они как истинные непорядочные люди говорят тебе"-" қазір әпке, подождите немного", потом благополучно блокируют в инстаграм, ват сап, и во входящих звонках. Так что бегите оттуда и не вздумайте ничего заказывать. А еда у них так себе, не стоит этих денег!
MB
Mister Bin
Кафе өте кір, лас шаң, және жиналмаған. және кухнясы бардак. түнде тышкан аралап жүреді.
ББ
Баха Баха