Улица Шу, 41
Z00F3F9
В здании
Службы
Махаббат Молдоярова
Очень хорошая баня я туда каждую неделю хожу мне нравица уютно удобно просто супер 😍
КС
Канат Сулейменов
Әкімшілік өте нашар. 20:00-22:00 ге заказ бергенбіз. Келсек басқа адамдар кіріп жатыр. Мен кіруім керек десем, ондай мұндай болып тұрадығо диді. Қанша жерден келіп тұрмыз десем сіздерді ертеңге жазып қойыппын деп саспайды. Отбасыммен келгем, осылай ренжіп қайттық сандалып.
Ахметов Мухамедали
Парилка мощ и везде чисто 👍
R
Raus
Лучшая баня в мире
НА
Назира Ахметжанова
Баня оте керемет 1рет бардым кімде номер бар жазыныздаршы тугистан шыкпаи жатр өтініш номерін таппаи жатырмын
ЦТ
Центр Технического Осмотра Рядом
Алексей автоэлектрик молодец, постоянно у него машину делаю, бескорыстно, по справедливой цене выполняет свою работу. Настоящий профессионал!
Мейргул Атанбаева
Өте керемет, керектің бәрі бар👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 Өте ыңғайлы баня👍🏻 сөз жоқ! Тағы келеміз✊🏻
Aliska Mmmmmm
отличная баня, всё чисто, просторно. нам всё понравилось. обязательно сходим ещё
Indira Yerkeblan
Хорошая баня, всегда чисто, пар отличный
УК
Уалихан Кенжебулатов
Отличный пар,чистый.
Amir Zhanay
Алексей - мастер своего дела! Всё подскажет и покажет. Всегда в наличии оригинальные запчасти. Всегда обслуживаюсь у него 👍👍👍