Улица Орхон, 23
В здании
Службы
4.2
Diaz Asanov
Ужасное место не советую здесь кушать Оплатили за чет,на следущий день звонят Вы не оплатили счет мы щас вызовим полицую,чек скинул сразу гонят вообще не советую😡
GM
Gulzhan Mausymbaeva
Балықтары өте дәмді,керемет қуырылған👍👍👍👍,мамандарына мың алғыс❤️,өз істерінің шебері, иманды,ибалы жандар екен,телефонмен кеңес алып,тапсырыс бердім. Жеткізуінде өздері ұйымдастырды. Тапсырыс беріңіздер,өкінбейсіздер, хрустит етіп тұр,алғыс айтып,сүйсіне жедік. Еңбектеріңіз еселеніп,тұтынушыларыңыз көп болсын. 2026 жылы толағай табыс әкелсін.
РД
Рауан Дильдабаев
Керемет қуырады екен, дәмі енді бөлек қой👍 Барлығына кеңес кнліп дәмін көруге кеңес беремін!
Arslanbek Abil
Ассалаумағалейкум. Осы жерде электрик бар Гала деген мыкы отте от души истеп беред
ДА
Дархан Асанбай
Балық өте дәмді екен.Сырты қытырлақ, бізге қатты ұнады.Рақмет.Енді үнемі сіздерден аламын👍
СА
Сейлбекова Айгуль
Кеше балық алғанбыз. Айнып кеткен балық салып жіберіпті. Жей алмадық.😡
Гульвира Алимова
Добрый вечер. Заказала сегодня у вас сет"Мини" Очень вкусная рыба. Наелись от души! Советую попробовать! Не пожалеете! Спасибо за доставку и вкусный ужин.
Алмас Абильжанов
Самая вкусная рыба 😋😋 берите не пожалеете)) Хозяин красавчик следит за качеством👍 не успел сфоткать рыбку, слишком быстро съели😅😅 Брали 2,5кг сазана, за пол часа съели в четвером)
Айман Сабырова
Өте керемет дәмді балықтар бар, арнайы осы балықтың дәмін татуға жолдасыммен келдік. 🫶👍
Марат Абдалиев
Заказывал доставку, рыба не соответствует ожиданиям, не советую гурманам…👌
Жеңіс Сарсенбай
Балықтар өте жақсы, дәмді👍👍👍