Проспект Богенбай батыра, 23
В здании
Службы
А”
А ”
Сәлеметсіздер ме. Бұрын сіздердің жаттығу залдарыңызға барғанмын және міндетті түрде тағы да келуді жоспарлап отырмын. Жасым да бар, сондықтан бәрін ашық әрі шынайы айтып отырмын. Бұл залда мен тек жаттығу ғана емес, адамдармен де, жаттықтырушылармен де тірі қарым-қатынас табамын. Әрдайым кеңес алуға болады, әрі ол тегін. Көптеген залдарда мұндай кеңес үшін бөлек ақы алады. Мұнда өте жылы, үйдегідей достық атмосфера бар. Мен залдан алыс жерде тұрамын, маған жақын маңда үш жаттығу залы бар, бірақ олардың ешқайсысы сіздердің залдарыңызбен теңесе алмайды. Қаңтар айында күтіңіздер — міндетті түрде келемін.
Еңлік Пердебайқызы
Очень круто, я именно про фикспрайс и ателье. В ателье очень хорошо шьют, а фикспрайсе цены афигеные, мне их автоматы нравится))
Анара Елубаева
Всегда на высшем уровне 🥰🥰🥰🥰
нг
н8р8н гсмн
ГОРИЗОНТ!!!
Елжан Кисагалиев
Хороший клуб! Все чисто и опрятно. Девочки вежливые, общительные. Часто бываю здесь. Советую👍👍👍
Б
Бекзат
Побывал, заценил, попал на вечеринку и классно оторвался, за призы спасибо пользуюсь в машине стоит,девчатам Алие и Арай отдельный рахмет
Алексей Поляков
Жаксы клуб!!!особенно Асем!!!
Игорь Кувшинов
Классное заведение, приятно, очень вкусный плов,буду приходить чаще 👍✌️✊