Проспект Абая, 40
Z00P4H2
В здании
Службы
ad. tse
Здесь собираются открыть новый зал Invictus Go. Вопрос: КОГДА ? В этом же доме живу. Хочу там абонемент купить. Жду когда откроется
Gulbanu Tuleshova
Мико ұжымын алығысым шексіз. Микода жұмыс жасап жасап жаткан. Думан мен Қайрат деген балдарға рахмет көп көп жұмысынын жемісін көрсін. Тамақтары өте ❤❤❤❤
Мерей Азаматкызы
Хочу выразить благодарность замечательной официантке Еркежан!Она не только профессиональна в своей работе, но и создаёт уютную атмосферу своим добрым отношением и улыбкой. Благодаря ей посещение заведения оставило только положительные эмоции!
Dana ✌🏻
Безумно понравились блюдо и обслуживание. Но больше всего понравилась ваша самая позитивная официантка Еркежан❤️ Мы в восторге от вашего кафе
НТ
Нұрислам Торебек
Всё супер. Айдар лучший
Sunkar Ospanov
Мико кафесі өте керемет кафе оның ішінде диана тоже адемі офицант
ЖМ
Жауынбаева Мадина
Кухня и обслуживание на высшем уровне, все понравилось.Обслуживала нас официантка по имени Асемай, такая приятная девушка👍👍👍
Алдик Т
Асхат өте сыпайы, қонақтарға үнемі жылы қабақ танытады. Қызмет көрсетуі жоғары деңгейде.
Данара Куспекова
Өте жақсы.Бәрі дәмді болды.Рахмет сіздерге.Даяршылар да өте сыпайы жас балалар.Жарайсындар!
Aziza Yskakova_
Очень красивый и уютный кафе. Лично мне нравилась детская кассирша Асемай балалармен жақсы тіл табысады🥰
НЕ
Нұрқанат Ескендр
Ойын залы өте қызықты, балаларға ұнады. Жақсы ұйымдастырылған, ойын көп, көңілді өтті. Балалар үшін қауіпсіз әрі таза ойын залы
Albina Nurlybaeva
Жақсы кафе ішіде керемет !!!
Сания Абуталипова
Күшті кафе екен, детский площадькадағы Асемай деген қыз жақсы екен балаларды жақсы ойнатады.
Altynai Mynzhankyzy
Керемет отбасылық кафе🥰👍
US
Urazova Samal
Сегодня справляли день рождения сына. Все было просто супер,дети поигрались на ура, а стол был очень вкусный. Обалденные шашлыки и манты. Стол получился шикарным, манты такие сочные и ооочень вкусные,а шашлыки вообще пальчики оближешь
n.
n .
Рабочие ваших работников бьют и работали над бизнесом 😤
ҚЖ
Қарлыгаш Жумагулова
Мико кафесі отекеремет кыздары жаксы кассир Айзат Официант Еркежан кызметтеріне рахмет Бармен Алиханнын колы дерт кормесн поварларына улкен рахмет 😘
Anel Isabai
Еркежан Кушты обслуживать етты тамактарыда кушти екеен
ЖТ
Жансая Татаие
Еркежан оф жаксы қызмет көрсетті рақмет тармақтары дәмді!
БТ
Бекболат Турсунбеков
Еркежан оф жаксы обслуживание жасады , тамактары дамбы ракмет!
ЖЕ
Жеңісбек Еспенбет
Азиза нашар кызмет корсетеды
ДА
Данияр Арусов
Айзатқа көп көп рахмет. Бәрі жылдам тез және дәмді болды. Рахмет
Меруерт Р
Ердаулет күшті жұмыс жасайды екен топ👍🏻🔥
Baxa 🗽
Игилик Жусупова
Так по семейному
АЖ
Аскат Жаманкара
Кызмет көрсеуі өте керемет Арунага рахмет
ADILHAN Shym
Барлыгы кушты. Бугын келдык. Лагман кушты екен. Офицант тар жаксы куліп карсы алып барлыгын ынгайга карай уйлестіріп береді. Сервис обслуживание👍😍Админстратор барлык жерге карап кадагалап жур ол гостьтарга приятно деген ойдамын. Бізді обслуживать еткен Улданай молодец. Придем еще. И вам тоже советую👍
Г
Гулсая
Куаныш моладец Рахмет саган тамагы дамди екен ❤️❤️❤️❤️
НМ
Назерке Муталиева
Куаныш жигиттин кызмети оте катты унады тамактарыныз дамди екен истеринизге саттилик
Айназым Токтамыс
Куаныш деген официант молодец екен👌🏽
AT
Aidos Turginbai
Динара топ 😍
Aisulu Kuzenbaeva
Динара оте кушты жумыс корсеты 🥰
АЕ
Асель Есентаева
Кафе Мико всё замечательно спасибо большое Админу огромное спасибо Призат рахмет
Ержан Кудайбергенов
Мико кафеси тамактарыныз дамди, ауызашарга отырып кайттык. Шашлык, пловтарыныз керемет, иши тап таза, игравой площадка, оформление, стена суреттер, офицанттары жаксы, клиент коп болсада, бизге кызмет корсеткен Аллажар офицант жаксы жигит екен. Барлыгын жылдам тез акелди. Жаксы отырып кайттык, барлыгы баска кафелерге караганда арзан. Колдарыныз дерт кормесин, поварлар жаксы, дамди истейди екен. МИКО кафесинин басшылыктарына мын алгыс! Жумыстарыныз алга баса берсин. Рахмет, алла жар болсын...
Мадик 🤼♂️
қызмет көрсету өте нашар!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Мади Мусашев
Хорошое место для семьи! Официанту Айдосу отдельное большое спасибо!
Adilzhan Mukhamedzhan
Бәрін жақсы жасады Нұрзат тигар соска
GM
Guldana Miamova
Очень уютно Нұрзат офицант красавчик
eb
erasyl bekmuhanbet
Оләллллоааоаооа
SR
SHahriyor Rahmonberdiyv
Рахмет тамағи дамди кушти афитсанттар керемет қызмет көрсетеди
МИ
Макпал Инабат
Шашлык нашар екен. Жарнамасы мықты болып жатқансоң барып едік. Ұнамады.
Акмарал Ныгмет
Өте керемет жер екен. Тағамдары дәмді, қол жетімді. Балалар ойнайтын жері бар. Және официантары да өте жақсы қызымет көрсетті рахмет, Өркенге рахмет жақсы қызметі үшін. Жұмыстарыңыз алға баса берсін. Осы жерге баруға кеңес беремін🙌
БУ
Болат Умаров
Нурасылга рахмет жаксы кызмет жасагана мико кафе 40 абай
Ануар Далькеев
Мико кофеси бизнес катты унады
Мурод Махаметов
Мико кафе Абая 40 админстрация басшылығына үлкен алғысым шексіз Дария және офицантка Аружан сіздерге үлкен рахмет алғысым шексіз
Azamat Azamat
Все понравилось! Все новое, чисто и уютно! Нас обслуживада Сапаргуль🫶🏻! Очень приятная и вежливая! Остались довольны заведением!👍🏻👍🏻👍🏻
Мадина Дахкильгова
Спасибо администратору и официантке Улдане на прекрасный праздник,который они организовали.Очень вкусно и оперативно.❤️🌹🌹
The Notorious
Есть контакты собственника помещения, где раньше был мегаспорт?