Проспект Сарыарка, 33/1
4.2
В здании
4.2
Евро 2
С раздевалки постоянно пропадают деньги, администрация никак на это не реагирует
A
Aidar
Тренер крутой
Р1
Р 123
Не очень
Абылайхан с зайцем
Азамат ағай крутой тренер он нас научил сильной дисциплиной если накосячил бьёт линейкой что бы так не делали
A
Aru
😍😍🙌🏻🙌🏻🙌🏻 Өте өте күшті! Қызмет көрсету жоғарғы деңгейде,тағы да барғалы жатырмыз.
Ернур Әбдімомын
Хочу выразить огромную благодар-ность своему тренеру Азамат ағай Это не просто тренер - это человек, который действительно вложил в меня силы, знания и душу. Я начинал прак-тически с нуля, и если бы не его под-держка, терпение и профессионализм, я бы никогда не добился того, что имею сейчас.
амир
Отличный зал и лучший тренер который дает мотивацию идти только вперед.Я рад то что тренируюсь у вас Азамат агай!
ernazar bratan
четкий спорт комплекс
Бекзат Дюсенбек
Здес всё доступно
СА
Салтанат Абдрахманова
KazTuranSport кешені бізге өте ұнайды. Бірнеше спорт түрлері бар. Балаларымыз бірнеше жыл қатысады. Еркін күрестен жаттықтырушы Жарас Сабырбекович өз ісінің маманы. Балаларды спортқа өте жақсы дайындап, жарыстарға қатысып, жүлделі орындар алады. KazTuranSport кешені әкімшілігіне, жаттықтырушыларға көп рақмет айтамыз
АЖ
Алдияров Жарас
Балалардың спортпен шұғылдануына өте қолайлы спорт кешені! Футбол секциясының жаттықтырушысы Бексұлтан ағай білікті маман. Ұлымның футболға деген қызығушылығы арта түсті.
Александр Лучшев
Секция Бокса вт чт сб с 20.00 МС РК Лучшев Александр. Инстаграм аlex_boxing_club
Daniyar Adilbekov
А как можно связаться с хозяином?