Проспект Шакарим Кудайбердыулы, 66
Очень Вкусно кормят Рахмет место много все добрые
Kurmet 🫐
Писят дваааа
Adilet Batyrzhanovich
Заведения очень хорошая,очень хорошая обслуживание, девочки очень хорошо работает мне всё понравилось,будем ещё приходить 😁
АУ
Айару Уйтанова
Бильярдтын іші керемет екен,өзімізге қатты ұнады,официанткалары мен обслуживаниясыда өте жақсы Анель дитің қыз күліп қарап жақсы қызмет жасады тағы келеміз! 😄👍
Назым .
Бильярд өте керемт таза әрі жайлы ішіндегі кыздары да жаксы багасы азан сагаты 2к кафесі де жаксы екен бізге унады тамактары дәмді екен керемет официант кыз анель жаксы кыз екен куліп карап жаксы карайды екен
NM
Nurbolat Manatbai
Ассалаумагалеикум советю играть блиярд жанадан ашылган оте керемет мариям деген кыз зор екен
ГН
Гульнара Нурмагамбетова
Обслуживание 👍, подсказали что да как, выбор большой, советую посетить
Саян Толепперген
кушти багада адеми келемдер 🍋
ТА
Томирис Акишева
Кушти килемдер 👍 бағалары да кушти 🤗
Асель Нуртазина
Рахмет улкен кілемдер, өте адеми жане жаксы багага тусирип бердиниздер. Еңбектеріниздин жемисин кориниздер
Амон Баубекович
Там отличные ковры по низкой цене) Советую всем👍