Улица Шокана Уалиханова, 19
Z01B6K2
В здании
Службы
Барыс Кайратбеков
Ас мәзірі дәмді, орын таза әрі жайлы екен. Қонақтарды жылы қарсы алып, қызмет көрсетуі жоғары деңгейде болды.официантка Назеркеге ерекше алғыс айтқымыз келеді. Өте сыпайы, мейірімді,. Тапсырысты тез қабылдап, бәрін ұқыпты әрі жылдам алып келді. Қонақтарға деген қарым-қатынасы өте керемет.👍 Тамақтары бомбаа👍👍👍👍 Көп рахмет
Сания Хамитжанова
Тамақтары өте дәмді! Пицца сорпа қазы бургер шашлыктары 💥💥💥 Офицантка Назерке өте жақсы обслужывать етеді. Жұмысын өте жақсы жасайды. Назеоке жұмысына сай адам ❤️
Ясмин 🤍
Тамақттары дәмді іші күшті Назерке офицанқа көп рахмет жұмысты ұқыпты атқарады
𝓩_
𝓩𝓪𝓴𝓮𝓷𝓸𝓿 _⁰¹
Маған өте қатты ұнады күшті өте күшті әсіресе Назерке өз жұмысын кушті атқарды 😍😍
ЖК
Жанайым Кайдар
Тағамдары өте дәмді.Офицантка Назерке өте жақсы қызмет көрсеті.Назеркеге рахмет! Пицца сорпа қазы бургерлері бомбаааа
Айгерим Хуанда
Тамақтары өте дәмді😍 Назерке өте жақсы қызымет көрсеті😍 Барып көрсеңіздер болады✅
Nazerke Khuandyk
Назеркеге рахмет
As
Aizat sadyk
Тамақтары тема Назерке офицант жұмысын өте керемет атқарады тамақтары айта алмайм өте керемет маған қатты ұнады отбасымызбен барып вечно ауызымызды ашамыз
Сапарбек Токтыхан
Тағамдары өте керемет дәмді Назерке деген кыз тиянақты және жылдам ұқыпты және тез бізге тағамдар ұнады,, Тамақтары бомбааа, қазы бургер👍
Amrbk 🤍
Ставлю 4 звезды, потому что во первых, обслуживание не очень! Я сама работала в ланжоу я знаю что это такое! Чай не свежий и не вкусный! Блюда приносят сначала 2 потом первое! Не спрашивают толщину лапши!
Асет
Кызмет корсет оте жаксы асиресе Назерке адеми сыпайы 👍👍👍 унады постаянно барып турамын
Абзал Аманжол
Ұғылай өте сыпайы, өз жұмысына ұқыпты қыз екен👍🏻👍🏻👍🏻
Addam Karibov
Арманчик и его девчонки молодцы, купи обувь, они в добавок боди сделают, и много много интересных предложений. А кто пишет плохие отзывы, они завидуют.
ВВ
Виталий Вайс
Армен консультант молодец и обувь продал и с семьёй познакомил Армана не увольняйте парень старается
Tourmen X BeBeBe
Пришел купить обувь, но шлем отлизал пятки и показал себя с девушкой на телефоне
akituma
сколько Дед Мороз стоит
Mukhtarov 👾
Арман шопыр жақсы секірет
Иса;) 2003
консультант Арман бомба ❤️❤️❤️ брат 2 кг кросы есть ?
Айгерим Мақсатқызы
Назерке хорошо обсуживает! Спасибо ей😊🫶🏻
Abi Kairatbek
Хорошее заведение, одельное спасибо офицантке Назерке за хорошое обсулживание🫶🏻
Бекайдар Бахашбаев
Нұрасыл рақмет,қызмет көрсетуі 100%красавчик👍🏼
Dish karabaev
Нурсултан 👍
RK
Rahimjan. Karimbaev
Рахмет,куртканы тапсырдым. Оте кушти тазалап берди Марина казакша да орысша да мен ырза болдым.
Дамелья Маратовна
Тез ари сапалы кызмет корсету рахмет Мухаммеджан 😘👍
Aruzhan Erdan
Тамақтары керемет Нұрқажы офицант керемет жұмыс көрсетті🫶🏻👏🏻
Shaka 🪐
Очень уютное кафе Бауырдақ! Атмосфера теплая, цены доступные, еда вкусная. Отдельное спасибо сотруднику Мухаммеджану — всегда приветливый, внимательный и с отличным чувством юмора. Благодаря ему хочется возвращаться сюда снова и снова!
A~
Araika ~~~~
Бүгін жәй ғана кіріп шығайын деп едім не бар екеен кешкі асқа деп,сөйтіп Айгерім деген қыз сразу орын тауып заказ қабылдап үлгерді ,базар жок тема қызымет көрсетуі😍уақытылы алып келді ыстықтай барлығы ұнады рахмет❤️
Ryszhan Askar
Бауырдақ Ауылдың дәмі Қаланың төрінде тамақтар өте керемет, қызметкерлерге көп рахмет істеген қызметтері үшін, өте рахмет Әсіресе Ділдә деген қызға рахмет өз қызметін жақсы атқарады
Гульшат Ильясова
Рахмет, официант Томирис, очень вкусно😋😋😋
а .
Саламатсызба бүгін ланжоуда болдык тағамдары дәмді болды , Гренадин сусыны унады. Көп көп Рахмет келып турамыз.
Mukasan Tastanbek
Өте керемет тағамдар.Шакизадаға көп рахмет!!!
Mira Jumabekova
Хорошее место, все вкусно и хороший сервис! Айгерим официант очень приятная и вежливая девушка❤️ пять звезд для нее 🫶🫶🫶
Dako e
Аманжол обслуживание жақсы жасайды керемет мәз болып қайттық😁 осындай обслуживание жасаса бара бергің келеді, тамақтар өте дәмді 👍
Aigera Amantaievna
Нурасыл официант оте сыпайы тамактакры оте дамди 😋
Азамат Шажалиев
Оте керемет заведения. Маралым оте сыпайы жаксы Кыз🥰
. .
Лучшее заведение которое посещал очень крутое обслуживающий персонал очень вежливый
Тамактары керемет Кызмет корсету сапасы жаксы Асресе Мағжан Жаксы кызмет корсетеді
РК
Рауан Калиева
Бәрі дәмді болды, рахмет Айгерим даяшы қызға, қызмет көрсету өте жақсы, тек тауық кеспесі тұзды болды 😔 келе жатқан Рамазан айы мүбәрәк болсын 🙏
Очень вкусный еда по казаксии ! Обслуживания очень хорошо все персонале добрый !!! Отдельная Спасибо персоналу Дина очень грамотно делают свою работу!!!
Master Astana
Базар рядом ✅
Bekasyl Kusan
Тамак кушти болды Аяулымга рахемет
Адильхан Жалгасбаев
Здравствуйте! Сегодня зашёл магазин в котором мне понравилось всё Тут выбор очень большой Спасибо большое за теплый прием в магазине Девушка по имени Нурай много чего интересного по советвала и я купил очень хороший коллектив спасибо большое за теплый прием буду чаще к вам заходить Советую приходить всем магазин ELEGANCE Men's Shop🤙🏻
Нургуль Серикбаева
Бауырдақтың ұлттық тағамы керемет. Өзім жиі келіп тұрамын. Бауырдақ дәмханасының ұжымына алғысым шексіз. Соның ішінде Зубайра қызымызға алғысым шексіз.
Мақпал💖 Қалмаш
Оте керемет завидиение очень хорошо обсужвание🥰😍😍😍атмосферы тема😉 Ұғылай есімді қыз керемет кызмет корсетти сыпайы🥰постоянно келип тураммм😗
AsSem Mukasheva
Нурасыл молодец 🔥
Рахат Бекназар
Тағамдары жақсы екен Берікжан есімді бауырымыз жақсы қызмет көрсетті👍🏻
В этом доме снимаю квартиру , хороший дом. Район классный, уютный, все в шаговой доступности.
YO
Yusuf Osmanov
Асалам Алейкум Сегодня зашёл магазин в котором мне понравилось всё Тут выбор очень большой Спасибо большое за теплый прием в магазине Девушка по имени Нурай много чего интересного по советвала и я купил очень хороший коллектив спасибо большое за теплый прием буду чаще к вам заходить Советую приходить всем магазин ELEGANCE Men's Shop 🔥🔥🔥🔥🔥🔥❤️
Махамбетова Асель
Тамақтары өте күшті керемет Ұғылай күшті қызымет көрсетеді екен биіктерден көріне бер 🤭❤️