Улица Алихан Бокейхан, 1
ИМ
Исатай Мырзатаев
Плохое место
Калсабай Қалдыбай
Ол не сонда қалықтты кіргізбесе елімізге қаншама расхот пайдасыз елді қалықты ойлайтын адам қашан келеді қашан көремі. Қайғылы музика кетті
Dinara Kakim
Самое бесполезное здание У моего ребенка там было мероприятие, еле нашли пост подъехали, а на посту в списке нет моего ребенка как участник, а я родитель есть. И что вы думаете, нас не впустили. Будто мой ребенок опасен. Потеряли пол дня, сюда больше ни ногой
Б*
Бекет *
Р тлядяд❤️🔥👈👉
NA
Nurbek Amangeldiuly
Бұның орнына халыққа пайдалы бірдеңе салатынғо. Пайдасы жоқ здания ма бірдеңе. Өздерімен өздері жабылып. Кімнен тығылып жүргендерін
L0
L 07
Не советую. Ничего интересного
Нурканат Абатов
Не впускают
BK
Baur KEREY
Фонд охраняется как форт Нокс, госохрана стоит почему то, похоже все ноги нехороших дел растут отсюда