Алиби Жангельдина улица
1.6
1.6
Ersain Zharasbay
Совсем не понравилось
Қазаққа қарсы жұмыс жасағанға ат беру үшін қаншалықты надан болу қажет?
Nurqanat Aghaybekulı
Не понравилось
Степнов?
Асем Ахметова
Не понравилось
Зб спать не даете со своим драндулетом или отстойной музыкой ,проезжайте тише ни к чему ваши понты
VV
Көше атауын ауыстыру керек
НН
Нурсултан Наразбаев
Совсем не понравилось
Көшенің атын ауыстыру қажет, петиция жасап
HS
Homo Sapiens
Совсем не понравилось
Бұл не масқара!!! Мына көшеге шоқынған иттің есімін берген әкімшілік қайда қарап отыр?! Ахмет атамыздың не болмаса Ә. Бөкейханның есіміне өзгертсін!
olzhik .
gulichka2609
Авария на перекрёстке.
Тамика Моллахунова
Совсем не понравилось
Жангельдина 15 напротив садики друг к другу на пешеходе надо быть осторожнее ,водителям все равно на скорости пролетают не дают пройти, так один раз чуть не сбила меня с ребенком
Khan Қаzaқ
Совсем не понравилось
Алаш орда в истории , нужно переименовать эту улицу
Бакдаулет Тажибаев
Совсем не понравилось
Жангелдина Сарыарка закрыто временно. Ремонт дороги.