Нефтэк
Zhambyl Karibaev
30 литр заправка үшін 1500 тенгеге зат алу керек бардак 📍
Нурталап Султангерей
В восторге
Кайф а не заправка(тонкий прикол не все поймут)
MIXO 707
Газ товарга сатат таста)
6 посещений
Айбек Мустафиев
Отличный АЗС
Молли 🩷
Совсем не понравилось
Вообще ужас. Газ жасау үшін обязательно срок өтейін деп тұрған товарды сатып алу керек. 3000 тг газ жасау үшін 2000 тг товар алу керек. УЖАС БАРДАК
Совсем не понравилось
Поражняк постоянно газ жок кассирдан товар алу керек сонда газ жасайт байкот жауп тастайтын заправкаго именно осы
ЖЕ
Жоламан Еркебулан 🪂
Совсем не понравилось
поражняк запрвка газ всегда жок, буйткен заправкасын, байкот жасау керекко
Берик Куантаев
В восторге
Өте жақсы заправка ішінде барлығы бар, как Американский супермаркет Таза приятный 👍👍👍
erbolkyzy_ 007
👍🏻
Iakey Chalovskiy
Понравилось
Все отлично, немного не хватает чистоты :)