Arzan city 1
Гостиничный комплекс
4.1
4.1
Владимир Дегтярев
Понравилось
Случайно проезжали и остановились. Надо отметить достаточно большой кемпинг с гостиницей, магазиной, бане и большим паркингом. Оптимальное место переночевать, и словами силами двигаться дальше. Минусы: в ванной был сломан душевой грибок и нет ни одного крючка.
Айжан Сактапбергенова
тамактары жаксы дамди куырдагы👍🏻
Айбек Мустафиев
Ассаламу Алейкум! Стоянка кухня отлично. Зимой прохладно в кафе
5 посещений
Оксана Матыцына
В восторге
Все очень понравилось. Цены хорошие, качество услуг хорошее. Номера чистые, просторные, кафе на первом этаже. Приехали сюда уже в 23.00 с пробитым колесом, удалось тут купить шину нашего размера и поменяли. Я однозначно предпочту в следующий раз остановиться здесь
𝐃𝐚𝐫𝐢𝐤𝐨𝐰 🤎
Не понравилось
Так себе гостиница , цена бары жаксы 2 адамга 6000 тенге Демалатын жер екен , брак бр минус (муха) надоел шгарад😑 Тамак жаксы так себе ✊🏻
Совсем не понравилось
Кафенин иши сасык обслуживание ноль не салфетка жок не кант жок ещё обслуживание уялмай 5 процент сурайды кафенин хозяйн ескерту кишкене поряд жасасаныздаршы не сумдык
ЯО
Ярослав Одышев
В восторге
Для этих мест это очень даже хорошо!
Ақниет Бақтиярқызы
Совсем не понравилось
Рецепщндағы кісіні кім жұмысқа алған очень грубый
НБ
Наурызхан Бекзатханов
В восторге
Тамақтануға арналған жақсы жер екен барлық жағдай жасалған 👍👍
Нурмухаммед Сабит
Совсем не понравилось
Қазалылықпын,Қызылордалық әріптестеріммен жұмыспен Сексеуілге бардық, қайтарда Арзан сити 1 ден түскі ас іштік,ішінде барі,перпонал ашулы сұрақ қойсаң бажылдап жауап береді кассадағы татешка,енді сөзім жоқ, бірнарсе сұрасаң ана жерде тұрғой деп айқайлап, әріптестерімнің көзінше өмірімде бірінші рет Қазалылық болғаныма ұялдым. Бұл заведение жолдың бойында орналасқасын Ақұдайлардың қонақжай жайсаң екенін білдіртудің орнына , бажалақтайсыздар, қатты айтсам кешіріңіздер әрине, жане Бақыт деген заведение тоже сондай барі ашулы (злые) неге ондай екенін түсінбедім қыз келіншектер, үлкен келіншектер ладно, бірақ жас қыздар жасына жетпей бажалақтағаны жараспады
ES
Erlan Sakibay
Совсем не понравилось
Очень грязно санитария ноль посуда все сломанные по краям всё аппетит испортили.
КАЙРАТ Кайратов
Совсем не понравилось
Номер телефона нету тугисе хотел забронировать номер и остановиться,
Нурбек Канатбек
В восторге
Іші таза Конакжай Тамактары жаксы даяршыларыда оте жогаргы денгейде жұмыс жасайды
As x
В восторге
Тунде достарыммен,айелдеримизбен келдик тамак ишуге обслуживание керемет,кассадагы кызда жаксы кызмет истеди,тамактары оте дамди👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Оксана Копытова
Совсем не понравилось
Отвратительное обслуживание! Стояли 20 минут ожидая заселения, так и не дождавшись поехали искать другую гостиницу. Все это время администратор выяснял вопросы по заработной оплате сотрудников, прям на рецепшн и не обращая внимания на гостей. Номера грязные и с неприятным запахом. Постельное белье не свежее, застиранное. Уехать было лучшим решением!
АУ
Асланбек Уразгалиев
Нашар тамақ шын келмеңдер
КМ
Кадирбек Мендибаев
В восторге
Басқаларына қарағанда бұнда жақсы жағдай қарастырылған. Демалыс бөлмелері таза әрі кең, әсіресе тамақтары өте дәмді. Жақсы стилде салынған керемет кешен! Ішімдіктер мүлде сатылмайды.Алла берекесін берсін! 🤲👍👍👍
Ахан Рашев
В восторге
Керемет достарымызбен үнемі барып тұрамыз асханасыда басқада сервистер жоғарғы сапада қызмет көрсетеді, барлық жағынан ішкі дизайны да келуші қонақтарға керемет жайлылық сезімін арттырады.
S L
В восторге
Как то останавливались на ночёвку, номера чистые, ужин вкусный, стоянка безопасная. Есть магазин и все необходимое. Всем советую.
ПЖ
Очень хорошая гостиница класс
СЕ
Сабыт Еген
В восторге
Вкусная еда , и приятный персонал советую однозначно
ТА
Тигр Ахметов
В восторге
Начальник такой мудрый,достойный человек.Arzan city вовще бизнес класс,просто вауу!!!все шикарно!
ile4ik :)
Bota Adi
Не понравилось
Калай байланысуға болады? Срочно.
Adilet Aimuratuly
Тамактары Жаксы
Ақылбек Сағымбазар
В восторге
Дәмді ас, ыңғайлы жататын қонақ үй
AB
Хорошее обслуживание вкусная еда
КС
Кайрат Сыдыков
В восторге
Қуырдақ мощно, гостиница ұнағаны таза иіс жоқ.
НБ
Наурыз Баймырзаев
Оте жаксы жер. Кызыметтери кушти.✊🏻✊🏻✊🏻
Еркин Сейтов
В восторге
Жақсы сенімді қызмет көрсету кешені
Адилет Карымсак
👍
RG
Random Guy
В восторге
керемет! Мейманханада бөлмелері кең! Астың алуан түрі бар!