Otyrar
Чайхана
Акося Амирова
Беш просто огонь 🔥
Меруерт Мамырова
Атмосферно, уютно. Расположение прям отличное. Плов не очень, но шашлык прям класс
Alina Chsherbakova
Очень вкусно 🙏🏻
𝒜𝓁𝓊𝒶 𝒰𝓈𝑒𝓃𝑜𝓋𝒶
Ең күшті жер осығо
Айман Бексултанова
Приятное место, в современном стиле. Обслуживает девушка очень милая, приятная 😍 Еда вкусная, порции большие, внутри работает кондиционер, после жаркой дороги хорошо отдохнули.
Санду Ещжанова
спасибо большое . все вкусно рекомендую ,порции огромные🫶🏼 чисто
МТ
Меруерт Токболатова
Өте әдемі өте дәмді👍 бізге қатты ұнайды Рахмет қолдарынызға дерт бермесін
МЖ
Макпал Жунусова
Отличное кафе.все чисто уютно.самое главное еда вкусное,обслуживание на высшем уровне
Zhanka Adilovna
Барлыгы оте дамди , Бешбармак прям 💔🤤🤤🤤порциялары оте улкен прям тойымды и самое главное персоналдары приветливые 🙏🏻
Айсултан Оралхан
Тамактары дамдии😍😍
Нурай Ануарбек
Тамақтары өте дәмді👏
Айжан Шоева
Тағамдары зор. Іші таза. Тамакты тез әкеп береді.
Макпал Камысбаева
Вежливый персонал и очень вкусная еда!И чистота
Асел Амирбек
Кафенің атмосферасы өте жағымды – тыныш, жарық әрі талғаммен жасалған интерьер. Көк креслолар, табиғи реңктер, өсімдіктер мен қабырғадағы ерекше картина — бәрі үйлесімді және жайлылық сыйлайды. Қызмет көрсетуі де сыпайы, ұқыпты болды. Демалуға, әңгімелесуге өте қолайлы орын екен. Осындай тыныш әрі талғамды кеңістік іздесеңіз — осы жерді бір көріп көріңіз!
ЖС
Жамбыл Сапархан
Керемет!!! Отырар асханасы машаллаһ өте ұнады! Бешбармақтың дәмі аузымнан кетпей қалды. Аллаһ кәсіптеріңізге берекет берсін🤲🏻
Гулбану Умбетова
Жолдан шаршап келе жатып бір демалған жеріміз болды😍, тамақтары дәмді және тойымды, қызметкерлері сыпайы жақсы жер екен кеңес беремін!
Айдана Нишаналиева
Керемет жер! Тап-таза, тамақтары да дәмді😋
БА
Бота Адильбеккызы
Тамактары супер 👍🏻👍🏻👍🏻
DK
Dar Khan
Тамактары оте дамды Жолдан откен сайын согамыз 👍👍👍 Бешбармак 100/10 😍👌 Админ Асель супер 🙌
ШН
Шырын Нұрполат
Тамақтары өте дәмді.Қызмет көрсетуі өте жоғары 👍👍👍
ЖА
Жанерке Аманкосова
Жаксы екен иши таза официант Жаксы карсы алады тамактарыда жаксы
МУ
Маржан Умбетова
Асхана тамағы өте дәмді, даяшыларға рақмет, жүгіріп жүр. 15 минутта палау, шашлык дайын болды. Барлық асханаларда осылай қызмет көрсетілсе 👍🏻👍🏻👍🏻 болар еді. Алғысымызды айтып кеттік, дами беріңіздер! Фотоға түсуді ұмытыппыз, келесі өткенде міндетті түрде саламын! 👏🏻👏🏻👏🏻
Айшолпан Сапархан
Жолдан шаршап келіп, тойып, демалып қайттық! официант қыз өте жылы жүзді екен! палау & лағман 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
ЖК
Жанерке Ким
Otyrar cafe&hotel - Ужасное заведение, ждали около часа пока несли еду. Так еще принесли не свежий плов, на вкус будто 2-3 дня назад приготовили. Обслуживание тоже желает лучшего, на вопросы “через сколько будет готова еда?”официантка нервно огрызается, что 1 повар не успевает. Просили сначала чай, принесла только к концу, когда уже всё доели. Не рекомендуем, если не хотите себе отравление не свежой!!!
ET
Era Toktarbek
Полный 0, туалет не раб, еда не вкусная, готовили 40 мин, принесли не свежую еду
КИ
Камила Ирисметова
Бешбармақ, балық тамақтары дәмді екен…
AL
Aiga Logo
Останавливались в гостинице «Отырар» остались очень довольны! Номера чистые, уютные😍😍😍😍Персонал вежливый и всегда готов помочь. Особенно хотим отметить еду в ресторане при гостинице подают домашние, сытные и очень вкусные блюда. Особенно понравились жареная рыба всё свежее и с хрустящей корочкой. Завтраки разнообразные, всегда есть из чего выбрать.
Nurai Askarbek
С Алматы ехали, и в 2 гис нам указал ближайжий отель к горолу Тараз, и мы с семье остановились в этом отеле, выбрали полулюкс всего за 17 000 тг🥹, 6 номер, чисто уютно, видно что новый и свежим ремонтом☝️ и главное без запаха табака🥹☝️ а внизу кафе есть так как Я любитель лагмана я заказала лагман жидкий, и мне очень понравился жидкий лагман😍 вкусный, тесто не слишком жесткое, и главное чисто и уютно как дома🥰 успехов и процветания Вам🥰 я свой лагман сфоткать не успела😆 но эти блюда заказали наша семья, нам все понравилось🥰🙏 спасибо Вам огромное🙏
Айзадв Борашова
Очень плохо, не советую. Лагман не вкусный, мясо жесткое, котлеты еще хуже. Туалет не работает, куда смотрит СЭС, даже 1 звезды вам много
А.
Аружан .
5 из 5, все было вкусно и чисто
АУ
Айжан Умбетова
Алматыға барар жолда кіріп тамақтандық😍😍😋😋😋 Іші таза, тағамдары дәмді екен. Қызмет көрсету сапасына риза болдық. Елге қызмет етіп, ұлғайып, алғысқа бөлене беріңіздер Отырар кафесі ұжымы!!!👏👏👏