Катон-Карагай
ЕО
Ермек Омаров
Өте керемет жер
M. Aknazik
Крутое место вдохновение но дороги не очень
Aizere Tursynkhanova
Ауылым ❤️
aiau🩻 )
Керемет жер😻😻😻😻
Zash Hasdonberg
Шығыс Қазақстанның көркем жерлерінің бірі
Зико Шамшетов
Жай бара салсақ қонатын жер таба аламызба
Лена Иманбекова
Жол қалай екен? Жеңіл машинамен барғанға жақсыма?
kazhybekk K
Бөлек ий әкес
Шынгыс Каныкешов
dina amantai
зорр оте адемы жер советую рахмановские ключи посетить водопад красивый , сам город тоже красивый
概するに と
Қатон-қарағайым,туған жерім.Осы Катонның табиғатың,сөзбен дәләлдей аламайсың,көзбен алдаалмайсың.Өте көп жануарларды,жәй серуендеу уақытыңда,көре аласың.Шыңғыстай ауылыңдағы орналасқан Оралхан Бөкейдің музейі тамаша🔥🔥.Бұрын,кіш-кентай кезде ормаңға шыққанда,алыста аю 🐻 ды көргенмің.Паника көтеріліп,негізі,аю жәй отырған,біз қорқып тыныш отырып,ол кетіп қалған.Қатон-қарағай да зоопарк болмаса,орманы шын зоопарк🔥🔥🔥
Өз қазағын сыйдырмаған жер ұяттан жұрдай екенсіңдер.
Akniet !
ТМ
Талгат Мыспаев
Живу я здесь.
Akhmet Tusipkhan.
GA
Guldariga Azizovna
Катон Карагайда кандай жерге болмаса Конак уйге токтауга болады ? Жазып кетсеныздер
saya aidarbek
Швейцарияға ұқсайды керемет
Dyuss 1
Очень красиво. Наша Казахстанская Швейцария
БК
Бекмурат Кенебаев
Рахман көлі
Indiana Johns
Отличное место, если не считать что меня укусил за попу медведь🖤
dias
❤️🩹
Бану Талгаткызы
Табиғат😍👍суының дәмі бөлек сарқыраманың тап-таза дәмі керемет,көзің тоймайтындай табиғаты бөлек екен,тып-тыныш ауасы таза ұйқын аз уақытта қанады😍
DS
Dauren Sydykov
Аллаһтың кереметі
Olzhas 🎴
Родной край Катон-Карагай. Желаю огромное процветание!
дБ
джт-11 Бота апай
😍😍😍😍мне очень понравилось там. воздух свежий очень классно🫰🏻🫰🏻
Dariya Ziyadayeva
Отличное место для отдыха! Озеро Рахман – удивительная природа, чистый воздух и полная тишина. Вода чистая, берег уютный, а Рахмановские ключи обладают лечебными свойствами. Обслуживание хорошее, отдых очень комфортный. Обязательно стоит посетить всем, кто любит природу!
МММ 👀
Второй год ездим в ВКО за красивыми видами. Дорога из Алматы отличная, заправок много, но если заправляетесь 95, лучше возить с собой канистру, так как не во всех азс есть 95 бензин. Лучше ехать в середине июля. Вода на Бухтарме теплая, подсолнуховые поля радуют глаза) можно остановится в гостевых домах, в целом если поискать то можно найти за 5к с человека дома. Если хотите закупиться медом, кедровыми орехами, панты марала, то в самом Катоне есть базарчик
Гульмира Кизатова
Поездка в Катон Карагай была незабываемая. Природа просто красота. Свежий воздух, горы, чистая прозрачная вода, приветливые люди. Облака опускаются до земли. Водопад, бурлящая вода в реке.
Zere Karimova
Керемет 😍 "Көз - жан айнасы" Осындай әдемілікті жаратқандай мұны көріп сезіну сізге бұйырса сіз бақытты адамсыз 🥰 Әдемі табиғат, таза ауа жан тыныштығы ❤️
. 1.
Рахман көлі
Miras Nurlanovv
Мыкты баарындар
Gazizov Almat
Завидую тем кто там живет 😍
Zhandos Smat
🏔️😍
ДА
Думан Асхатұлы
По какой дороге лучше поехать? Я из Семска выезжать буду. Можете подсказать?
Aminka ❤️
10000000/10 место хочу обратно туда поехать 😍🫂
СО
Сартемир Оспанов
👍
delnaz_ nur
Очень красивое природа особенно горы⛰
ᴀsɪᴋ
😍🏔️
Alua Aitkozha
Күшті табиғат, адамдары да қарапайым
Расул Адилбеков
Зор жер екен, видеолар салып жыбердым корсеныздер болады)
Eldos Zhanseitow
Адемии
ЭМ
Элькуват Мендибаев
Керемет жер әдеми сөбен жеткизе алмайсың Рахман Кайнары суының өзи бир бөлек Саркрамасының суы ишип тоймасың муздай
Сымбат Ахметов
Керемет табиғты әдемі, адамдары қонақжәй, кеңпейілді. Тамаша жер.
Ernaz .
😍
Арай Рахимжанова
Көкшені көрмей-ақ өтейін, Баянға бармай-ақ кетейін. Туған жер - Катонқарағайыма, Тезірек жетейін. (Төлеген Рақымжанұлы)
Yenlik Nurymkyzy
Отличное место