Ахмет
🔥
SS
Saltanat Saginbay
В восторге
Қой саататындардың телефоны бар ма? Сойып бере ма алде тірідей алып кетеміз ба🤭.
Айсулу Каблашева
В восторге
Маааа, Ахмет деген ауылдың бар екенін жаңа біліп тұрмын. Неге Ахмет деп атаған екен? Тарихымен бөліссеңіздер☺️ (ұлымның аты болғандықтан қызығушылық танытып отырмын)
Ж& Д
Nurdaulet Serik
Ауыл❤️
a
amir
Понравилось
Ауыл
s1
silvwjwj 123
В восторге
здесь самые красивые закаты, я провела своё детство здесь ❤️тут такое, что-то родное.
Sattik .
Тема ауыл
Чина Жаксыбай
Понравилось
Асфальт салганбыз ауылга кушты ауыл карапайым