Карабастау
Менин ауылым бөлеккой 😻😻😻
Sanzhar Aitanovv
Ауылым😍🤍
Айка
Это мой родной ауыл там выросли мои папа и бабушка мы туда ездим летом покупаться в роднике в родник выход бесплатный и классно вы шарише летом всегда холодное вода это проста супер я люблю свой ауыл 🤍🤍 и там живут мои родственники с папиной стороны
СН
Самат Нурмагамбет
Әдемі жер
alidar 🎲
Номерин кайдан алса болады?
sabina abilovnaaa🎀
Вход платныйма????
Samgar Maksut
Алып кетиндерш ауылдама отинеммм
Арна Арнуша
Қарабастау ауылындағы көл – нағыз жазғы демалысқа арналған жер! Жақында барып қайттық – керемет әсерде қалдық! 🏞️ Суы мөп-мөлдір, айнала тыныш, таза, табиғаты ерекше әдемі 💙 Жағасында тапшан жалға алуға болады – күні бойы 10 000 тг. Киіз үйлер бар, мангал мен қазан-ошақ та дайын – бәрі ойластырылған, тек кел де, демал! 🍢🔥 Егер жай ғана көлдің маңында отырайын десеңіз – тегін де болады. Бірақ онда от жағып, шашлық пісіруге болмайды. Қалай болса да, бұл жердің сұлулығы сөзбен жеткізуге келмейді: тау, су, тыныштық, таза ауа – бәрі бар.
Алуа Қанатқызы
Күңіренген аспаны да мен үшін ашық болып көрінетін, құйындатқан желі де бетімді сипап өткен самал болып есілетін, барлық тұрғыны туғанымдай жаныма ыстық, Балалық шағынымның куәгері болған ҚАРАБАСТАУЫМ❤️ Қаһарлы желің мен жер ананы жарып шыққан бұлағыңнан айналдым. Қарабастау - әкем мен анамның жылы әрі ыстық, кең құшағындай қарсы алатын мекенім❤️
Nurasyl 🦅
Простой кайф
Аёка Мусабекова
Можете дать номер телефона как можно связаться ?
adellya _zhh
Карабастауды кормепсын-бул омырге келмепсынгой вообщем😍✋🏿
rslnvnaa .I
Родноее местто❤️❤️❤️