Әнел
Частный детский сад
Службы
Фатима Карбаева
Керемет балабақша, қызым балапан тобына барып жүр, Дильназ өте сыпайы, балармен тез тіл табысып кетті☺️ Қызым Дильназ апайына да үйреніп кетті🥰
Aliya Aldamurat
Әнел мен Арман бақшасына 2 балапаным да барады екі балапандарым да өзім де ризамыз апайларына алғысым кешсіз🙏🏆👍Кызым балабакшамен қоштасып мектепке дайын боп бардық, Балам тілі шығып сойлеп бастады рахмет зав Жанна Павловнаға , апайлары Мұнайма апай мен Шірін апайларымызға да рахмет 🌹🌹🌹
ГХ
Гулжазира Хайдарова
Әнел мен Арман балабақшасы қатты ұнайды,тәрбиешілері өз жұмысын тианақты атқарады,балаларыңызды сеніп тапсыруларыңыға болады,білімді,тәрбиелі балалар шығады бұл балабақшадан.
EK
Erbolat Kaikov
Өте жақсы Садик Мамандары Тәрбиеші лері жақсы керемет өз жұмысын біледі екі балам барады ұнайды осы садик
Айгерим Мергенова
Садик очень хороший. Апайлар ответственные, добрые.
Самал Сарсенбаева
Садик хороший коллектив вежливый . Мой ребенок ходит. Питание отличное.
MS
Madina Serik
Өте керемет, қызым барады, воспитательдар өте жақсы💐💕
Ботагоз Мухамедгалиева
Балаларыма Әнел садигі ұнайды. Басшылары, тәрбиешілері, және т.б. бәрі мейірімді, өз жұмыстарының білікті мамандары. Тамақтарына, тазалықтарына сөз жоқ!
Сабрина С***
Вожу ребенка в садик «Анель» ребенок уходит и приходит в отличном настроении, воспитателя и няни профессионалы своего дела, ребенок питается хорошо, много развивающей программы, активно дети гуляют на свежем воздухе, ребенок доволен, ребенок начал больше проводить после садика на улице, есть первые результаты с посещением садика, садик находиться в шаговой доступности от дома все кто думает в какой садик отдавать, я рекомендую в садик «Анель»
ГГ
Галина Гурина
Добрый день! Вот уже как два года вожу дочь в деткий сад Әнел !Я как мама полностью удовлетварена садом а так же персоналом! Моя дочь ходит каждый день довольная), питается тоже хорошо , идеальная чистота .Воспитатель , Няня ,профессионал своего дела👍👍👍Есть результат во всем в хорошем смысле. Прекрасно проводят утреники ,каждый праздник проходит по особеному выступление детей, оформление праздника . Еще хочу выделить особено заведующею садика справедливая ,отзывчивая ,добрая , знающея свою работу на отлично . Детский сад Әнел всем советую водить детей имено в этот сад всегда накормлены , чисто одеты , получают нужные знание и много чему учятся . Садик Әнел ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Динара Мүсілімқызы
Анель балабақшасына 3 қызым да барды.Балабақшамыз заманауи талаптарға сай. Қыздарыма бақша ұнайды. Басшылар мен тәрбиешілерімізге, хореограф апайымызға, әсіресе басшымыз Жанна Павловна мен Мұңайма апайымызға алғысым шексіз🥰🥰🥰.Мұңайма апайымыздың орны ерекше. Қыздарым апайларын жақсы көргені соншалық, апайына қыз болуға дайын😅😅😅Бақша ұжымына алғысым шексіз.
НА
Нуржанар Акимбаева
Күшті балабақша. Апайлары да мейірімді, қарапайым. Балаларға жақсы қарайды ☺️
R
Risbekova
Біз таңдауымыз Әнель бала бақшасы тасымалдау бар тамақтары жақсы тәрбиешілері мейрімді балаларым қауіпсіз екеніне сенемін🫠
Aidana Kairatova
Отличный, чистый, современный детский сад, квалифицированные воспитатели ! Детям нравится!
. .
Садик нормальный воспитатели добрые